voityshenko Опубліковано: 2 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2023 Всім привіт. Треба консультація. Хотіли робити стіну під фарбування, нам порадили замість цього зробити шпалери під фарбування , бо це дешевше. Я шпалери точно не хочу, але є не поганий варіант з малярним флізеліном. Хто його використовував, чи нормально потім стіни миються? І взагалі чи дешевше використовувати малярний флізелін ніж робити стіни під фарбування? Бо він теж не дуже дешевий. І питання 2. Робити штукатурку ще до війни. Зараз зв'ясувалось що армуючу сітку зробили тільки по кутам . Наскільки це може бути проблемою? Чи можна залишити так? Будинок старий,1 поверх. І чи можна її класти зверху , а не переробляти штукатурку? Бо це ж дуже дорого. Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2023 Малярный флизелин тоже надо шпаклевать Так просто он не красится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voityshenko Опубліковано: 2 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2023 33 минуты назад, Vitaliy67 сказал: Малярный флизелин тоже надо шпаклевать Так просто он не красится. Я розумію. Але питання чим тоді це вигідніше ніж просто фарбування. Хіба грибок може стримує.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2023 Микротрещины. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voityshenko Опубліковано: 2 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2023 26 минут назад, Vitaliy67 сказал: Микротрещины. А не підкажете чи вигідніше він фінансово ніж фарбувати стіни? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 2 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2023 Ні.Просто пофарбувати набагато дешевше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2023 Вы так поставили вопрос, что я даже не знаю что ответить. Озвучьте что Вы хотите видеть на стене. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voityshenko Опубліковано: 3 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2023 11 часов назад, Vitaliy67 сказал: Вы так поставили вопрос, что я даже не знаю что ответить. Озвучьте что Вы хотите видеть на стене. Хотіли вирівнювати стіни під 90, тобто штукатурка,шпаклівка, склохост,акрилова шпаклівка і фарбувати. Запропонували замінити на малярний флізелін. Але я теж не дуже розумію яку частину робіт він заміняє. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2023 (змінено) 16 часов назад, voityshenko сказал: чи нормально потім стіни миються? Всегда хочется спросить в таких случаях, а чем вы их пачкаете?) Цитата Запропонували замінити на малярний флізелін. Какие работы предполагается не делать из этого!? тобто штукатурка,шпаклівка, склохост,акрилова шпаклівка і фарбувати. Змінено 3 серпня 2023 користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voityshenko Опубліковано: 3 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2023 Только что, DimaF сказал: Всегда хочется спросить в таких случаях, а чем вы их пачкаете?) Сподіваюсь особливо нічим) Я просто з цим флізеліном вгазалі заплуталась нащо він. І в якому місці він удешевить роботи😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2023 Только что, voityshenko сказал: І в якому місці він удешевить роботи Думаю ни в каком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voityshenko Опубліковано: 3 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2023 20 минут назад, DimaF сказал: Думаю ни в каком. От і я вже так думаю. Напевно він просто заміняє склохост. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voityshenko Опубліковано: 3 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2023 21 минуту назад, DimaF сказал: Думаю ни в каком. А підкажіть по армуючій сітці. Нам її попередні робітники зробили тільки по кутам. Тепер нові кажуть,що треба її скрізь зробити. Чи є в цьому сенс взагалі? Бо якщо клеїти малярний флізелін, то впринципі він також від мікротріщин допомагає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2023 1 минуту назад, voityshenko сказал: А підкажіть по армуючій сітці. Нам її попередні робітники зробили тільки по кутам. Тепер нові кажуть,що треба її скрізь зробити. Чи є в цьому сенс взагалі? Эээ, зачем?? Потом же заново шпаклевать надо?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 3 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2023 6 минут назад, voityshenko сказал: А підкажіть по армуючій сітці. Нам її попередні робітники зробили тільки по кутам. Тепер нові кажуть,що треба її скрізь зробити. Чи є в цьому сенс взагалі? Бо якщо клеїти малярний флізелін, то впринципі він також від мікротріщин допомагає. Армуючасітка працює коли знаходиться в шарі штукатурки. А зверху на штукатурку краще вже склохолст, або флізелін. Сітка то доп затрати, доп роботи, доп заробіток малярів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voityshenko Опубліковано: 3 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2023 4 часа назад, ngstil сказал: Армуючасітка працює коли знаходиться в шарі штукатурки. А зверху на штукатурку краще вже склохолст, або флізелін. Сітка то доп затрати, доп роботи, доп заробіток малярів. Дуже дякую за допомогу. Тоді просто будемо флізелін робити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 3 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2023 22 години тому, voityshenko сказав: Прихований текст Всім привіт. Треба консультація. Хотіли робити стіну під фарбування, нам порадили замість цього зробити шпалери під фарбування , бо це дешевше. Я шпалери точно не хочу, але є не поганий варіант з малярним флізеліном. Хто його використовував, чи нормально потім стіни миються? Прихований текст І взагалі чи дешевше використовувати малярний флізелін ніж робити стіни під фарбування? Бо він теж не дуже дешевий. І питання 2. Робити штукатурку ще до війни. Зараз зв'ясувалось що армуючу сітку зробили тільки по кутам . Наскільки це може бути проблемою? Чи можна залишити так? Будинок старий,1 поверх. І чи можна її класти зверху , а не переробляти штукатурку? Бо це ж дуже дорого. Дякую а Ви пробували стіни мити і який там результат згодом? навіть стіна яка є наприклад за спинкою ліжка і яка видима вони за кілька років будуть мати різні відтінки, а якщо стіни мити буде видно сліди, може простіше через кілька років перекатати стіни черговий раз фарбою? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз