BAV_Lug Опубліковано: 7 липня Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня (змінено) Фасад завершено, і я змонтував водосток. Змінено 7 липня користувачем BAV_Lug 16 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 7 липня Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня Почав монтувати парапетні кришки 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sv_vs Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня Ви теж не змогли знайти перехідник-коліно з воронки на водостічну трубу? Бо я тільки в галеко знайшов більш-менш адекватне рішення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 8 липня Автор Поділитись Опубліковано: 8 липня 4 часа назад, sv_vs сказал: Ви теж не змогли знайти перехідник-коліно з воронки на водостічну трубу? Бо я тільки в галеко знайшов більш-менш адекватне рішення. Я не дуже і шукав такий варіант. Але питав звісно. З кольором там були питання. Плюс в мене не круглі водосточні труби, а майже плоскі, тож з переходами теж були би питання. Взяв французів - Nicoll xn----7sbhwchpmb5ao.com.ua/ua/p1326932145-truba-vodostoka-kvadrat.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 1 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 1 серпня (змінено) Нарешті закінчили зенітне вікно у даху зимового саду. Змінено 1 серпня користувачем BAV_Lug 14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 1 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 1 серпня Встановлення зайняло два дні. Дуже ретельно хлопці все утеплювали та гідроізолювали. Але виготовлення прострочили на 2 місяці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 2 серпня Поділитись Опубліковано: 2 серпня Не мали змогу зробити бортик висотою хоча б 15см і на нього дане вікно-фонар . Так як реалізований вузол з порушеннями і в майбутньому прийдеться повертатися до нього неодноразово Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 2 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 2 серпня (змінено) 18 часов назад, Vstar сказал: Не мали змогу зробити бортик висотою хоча б 15см і на нього дане вікно-фонар . Так як реалізований вузол з порушеннями і в майбутньому прийдеться повертатися до нього неодноразово Поясніть будь ласка, що саме не так? Там парапети нижче - до 10см заввишки. Навіщо вікно щє вищє? Бортик на якому конструкція 5,5 см. Змінено 2 серпня користувачем BAV_Lug Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 3 серпня Поділитись Опубліковано: 3 серпня (змінено) 8 годин тому, BAV_Lug сказав: Поясніть будь ласка, що саме не так? Я якраз про те, що конструктив вікна дуже низько. Вірю, що ваші фахівці старались і майже відро герметика використали. Герметик не панацея при такому вузлі. Буде само диво, якщо вузол не буде протікати. Лише моделюємо: із-за збільшених тепловтрат вікна взимку сніг буде танути в цій зоні, відповідно карман водяний утвориться по периметру вікна. Рік- другий герметик можливо і втримає але із-за постійних лінійних розширень конструкції герметичність буде втрачено. Змінено 3 серпня користувачем Vstar Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 3 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 3 серпня 1 час назад, Vstar сказал: Я якраз про те, що конструктив вікна дуже низько. Вірю, що ваші фахівці старались і майже відро герметика використали. Герметик не панацея при такому вузлі. Буде само диво, якщо вузол не буде протікати. Лише моделюємо: із-за збільшених тепловтрат вікна взимку сніг буде танути в цій зоні, відповідно карман водяний утвориться по периметру вікна. Рік- другий герметик можливо і втримає але із-за постійних лінійних розширень конструкції герметичність буде втрачено. Там не тільки герметик. Там якусь спеціальну мембрану під скло по периметру заведено. І вона до мембрани даху приклеїна. Саме від снігу так і робили. Час покаже як це буде працювати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 5 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 5 серпня Зробив утеплення відкосів 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 10 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 10 серпня Почав утеплення даху в зимовому саду. Але поки йде дуже туго якось. Гра в тетріс дуже повільно виходить. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 18 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня Встановив відливи та освітлення на фасад. Можна вже казати що фасад закінчив. 14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 12 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 12 вересня (змінено) Викопав яму під водосток. Об'єм 5,5 кубів (2 двох метрових кільця). Точно вистачить + можливо колись треба буде басейн спустити, теж буде куди. Змінено 12 вересня користувачем BAV_Lug 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 13 вересня Поділитись Опубліковано: 13 вересня Байпас буде передбачено? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 19 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 19 вересня В 13.09.2024 в 08:02, Vstar сказал: Байпас буде передбачено? Ні. Не бачу в цьому сенсу. Можна сказати, що в якості байпасу буде виступати попередній не великий колодязь, в який і сходяться усі труби. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 19 вересня Поділитись Опубліковано: 19 вересня 1 година тому, BAV_Lug сказав: Ні. Не бачу в цьому сенсу. У мене дощовий колодязь 7,5м3 після кількох днів злив заповнений. Не було б байпасу, відбувся б перелив. А так я про нього не думаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 21 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 21 вересня (змінено) В 19.09.2024 в 10:47, Vstar сказал: У мене дощовий колодязь 7,5м3 після кількох днів злив заповнений. Не було б байпасу, відбувся б перелив. А так я про нього не думаю. Мабуть щє залежить від площі даху. Я рахував за рекордними дощами в Києві (51 мм). Мені повинно вистачити двох ям (нової і старої, яка щє десь куб в себе може вмістити). Змінено 21 вересня користувачем BAV_Lug Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 10 жовтня Поділитись Опубліковано: 10 жовтня В 11.06.2024 в 07:17, BAV_Lug сказал: Почали утеплення будинку. Вікна я локально закрепив піною. На дверних конструкціях повністю видалив псул та запінив. Якої товщини пінопласт для утеплення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 жовтня Поділитись Опубліковано: 12 жовтня (змінено) Незважаючи ні нащо життя іде і оптимізм не пропадає. так тримати і з Днем народження вас! Змінено 12 жовтня користувачем Фрай 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 14 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 14 жовтня В 12.10.2024 в 23:59, Фрай сказал: Незважаючи ні нащо життя іде і оптимізм не пропадає. так тримати і з Днем народження вас! Дякую. Почав класти плитку в хоз приміщенні (водоподготовка, котельня, вентиляційна, постирочна, серверна, електрощітова - все в одному 😀). Але фото поки не буде, як буде прогрес тоді і додам )). 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 14 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 14 жовтня В 10.10.2024 в 21:16, Taisiya сказал: Якої товщини пінопласт для утеплення? 100 мм 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: В понеділок в 20:48 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:48 Нарешті зібрав другий щит. Місце встановлення вже обложив плиткою, тож можна буде оба встановлювати. 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bimerok Опубліковано: учора в 07:15 Поділитись Опубліковано: учора в 07:15 (змінено) Дякую за тему, успіхів ! Неймовіний труд !!! Є пара запитань: Де замовляти вікна - також будуть з І (думав навіть варіант 6mf-18Ar-4-18Ar-4i). Стало ясно, що 100% потрібно їхати дивитись на приклади в людей. Що вибрали для вентиляції ? БУде тепловий насос ? По електрощитку. Навіщо ці космічні блоки керування сірі ? З опису не зрозуміло який кейс ви закриваєте ? Можете 1 хеппі пас кейс розписати ? (особливо той, які не закривають вай фай розетки і вай фай автомати). По покрівлі, і ТПО мембрані, чи буде ще щось зверху ? мій архітектор ось такий будетрброд поверх утеплювача і стяжки рекомендує: Змінено учора в 07:16 користувачем Bimerok Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 12 часов назад, Bimerok сказал: По покрівлі, і ТПО мембрані, чи буде ще щось зверху ? мій архітектор ось такий будетрброд поверх утеплювача і стяжки рекомендує: Балластом обычно пригружают ЭППС на инверсионных кровлях, чтобы не улетел. У вас на ПВХ дядя положил дренажную мембрану на нее зачем-то тряпочку геотекстиля и щебень дорожной фракции 20-40. При толщине слоя в 50 мм у вас будут лежать одинокие булыжники по 40 мм. При ходьбе по такой кровле (а это еще то удовольствие по такой фрации щебня и такой его толщине) наступая на эти камни у вас будут места концентрации нагрузки , а не ее распределение и большая вероятность, что камушки начнут травмировать дренажку. Дальше. Какая функция всего этого балластного танца с бубном? Пригрузить мембрану, чтобы не сдуло? Защитить от УФ? Еще варианты? Если у вас вдруг начнет капать с потолка в точке А, то это не значит, что у вас прохудилась мембрана четко над этой точкой. Мембраны механического крепления свободно лежат на поверхности кровли и если под нее затечет вода (дырочка), то это может бы в нескольких метрах от точки "капает с потолка". И тут начнется самое интресное : снимать всю эту ненужную балластную хрень и искать дырочку в мембране. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз