Вован-атаман Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня Чому вирішили дах перекривати плитами, а не залити монолітне перекриття...?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 3 травня Автор Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) 22 часа назад, Вован-атаман сказал: Чому вирішили дах перекривати плитами, а не залити монолітне перекриття...?? На це декілька причин 1. Це значно швидше 2. Надійніше з точки зору заводського виготовлення плит 3. Значно дешевше 4. Можливість накрити приміщення 7 на 9 метрів без використання додаткових колон. Я від самого початку проект підгоняв під можливість використання плит. Змінено 4 травня користувачем BAV_Lug 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вован-атаман Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня В 31.07.2023 в 13:53, BAV_Lug сказал: Почали будувати підпірну стінку по периметру ділянки з блоків незнімної опалубки шириною 20см. З армуванням кожного ряду двома арматурами 10 мм. І вертикальні стовпи із заглибленням 60 см А как эти блоки по геометрии и качеству изготовления вцелом..?? Не помните где покупали и кто производитель? Какие точные размеры были?, потому что часто блок 500*190*190 выдают как за блок 500*200*200... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 4 травня Автор Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 10 часов назад, Вован-атаман сказал: А как эти блоки по геометрии и качеству изготовления вцелом..?? Не помните где покупали и кто производитель? Какие точные размеры были?, потому что часто блок 500*190*190 выдают как за блок 500*200*200... gidrolica.ua/uk/izdeliya-iz-betona/556-blok-opalubochnyj-500x200kh200.html Брав тут. Прямо у виробника. Знаходяться у Коцюбинському. Можна під'їхати помацати. Загалом враження від блоків залишилось добре. Змінено 4 травня користувачем BAV_Lug 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 9 травня Автор Поділитись Опубліковано: 9 травня Зробили гідроізоляцію даху який я збудував. Мембрана ТПО 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 10 травня Автор Поділитись Опубліковано: 10 травня (змінено) Приїжджали віконники на заміри конструкцій для зимового саду. Заодно й подивилися вже встановлені вікна/двері. Сказали, що вони, звичайно, намагаються ніколи не обсирати роботу колег, але такого трешу вони давно не бачили. Починаючи від неправильного кріплення, закінчуючи порушеннями технології. Насправді я і сам це раніше побачив і повідомив з фото та відео про це Яло (два місяці тому). Але крім дзвінка від установника про те, що звичайно виправимо (а частину ви могли б і самі виправити) тільки не відомо коли, бо мов через мене у них роботи немає. І ось якщо буде робота, і дорогою, вони спробують заїхати. Такі справи. Змінено 10 травня користувачем BAV_Lug 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 10 травня Автор Поділитись Опубліковано: 10 травня Наприклад, отакі отвори мені було запропоновано самостійно запінити. А вони присутні майже у кожній конструкції. І я дійсно, на протязі всієї зими підпінював то там, то в інакшому місці. Але я ж заплатив доволі великі гроші за цю чудо стрічку і монтаж. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 10.05.2024 в 10:17, BAV_Lug сказав: Але я ж заплатив доволі великі гроші за цю чудо стрічку і монтаж. А що це за чудо стрічка ? Якщо то ПСУЛ , то що він там робить , з якого дива його туди втулили. Його місце ось тут: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 11 травня Автор Поділитись Опубліковано: 11 травня (змінено) 3 часа назад, andrey_ka сказал: А що це за чудо стрічка ? Якщо то ПСУЛ , то що він там робить , з якого дива його туди втулили. Це дуже рекомендований Яло, так званий псул 3Д. Мовляв він значно кращий за піну. Але, як я тепер розумію, його точно не можна було ставити на дверні конструкції і не глухі вікна. Тому що піна ще й тримає конструкцію в отворі, а ця "ганчірка" ніхріна не тримає. В результаті віконні конструкції у отворах просто гуляють. І кріплення, яке застосували, просто не підходить для газоблоку, і воно теж нічого не тримає. Змінено 11 травня користувачем BAV_Lug 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 11 травня Автор Поділитись Опубліковано: 11 травня Почав підсипати фінішний шар грунту, та висадив перші туї. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня 59 хвилин тому, BAV_Lug сказав: Це дуже рекомендований Яло, так званий псул 3Д. Мовляв він значно кращий за піну. Але, як я тепер розумію, його точно не можна було ставити на дверні конструкції і не глухі вікна. Тому що піна ще й тримає конструкцію в отворі, а ця "ганчірка" ніхріна не тримає. В результаті віконні конструкції у отворах просто гуляють. І кріплення, яке застосували, просто не підходить для газоблоку, і воно теж нічого не тримає. Ну піну взагалі заборонено використовувати як кріплення. Цитата 6.7.4 Для кріплення віконних і дверних блоків заборонено використовувати пінополіуретани монтажні (монтажні піни) або інші клеючі матеріали. Просто вам погано виконали механічне кріплення , тому воно і гуляє. І піна там нічого не врятує. ПС.. Будете робити оздоблення , між рамою та оздобленням забезпечте якийсь еластичний демпфер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 13 травня Поділитись Опубліковано: 13 травня В 11.05.2024 в 21:29, BAV_Lug сказал: Це дуже рекомендований Яло, так званий псул 3Д. Мовляв він значно кращий за піну. Але, як я тепер розумію, його точно не можна було ставити на дверні конструкції і не глухі вікна. Тому що піна ще й тримає конструкцію в отворі, а ця "ганчірка" ніхріна не тримає. В результаті віконні конструкції у отворах просто гуляють. І кріплення, яке застосували, просто не підходить для газоблоку, і воно теж нічого не тримає. Я когда заказывал окна тоже решал, ПСУЛ или мастика. Решил все же мастику, Стиз-А и Б. Похоже не прогадал. Возни с ней больше, конечно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FTR Опубліковано: 13 травня Поділитись Опубліковано: 13 травня В 11.05.2024 в 21:29, BAV_Lug сказал: Це дуже рекомендований Яло, так званий псул 3Д. ПСУЛ дуже рідко можно використовувати при монтажах вікон, потрібно ідеально підготувати проєми. Але, головне продати 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 13 травня Автор Поділитись Опубліковано: 13 травня 12 часов назад, FTR сказал: ПСУЛ дуже рідко можно використовувати при монтажах вікон, потрібно ідеально підготувати проєми. Але, головне продати Перед замовленням, я піднімав це питання. Але мені було сказано, що нічого робити не треба, бо псул розшириться та заповнить усі нерівності. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dot Опубліковано: 13 травня Поділитись Опубліковано: 13 травня (змінено) Теоретично його можна використати і так, але Вам вірно сказали що потрібен ідеальний пройом. Зазвичай він використовується як намальовано на схемі вище. Але в будь якому разі шов має бути з 3 прошарків. 1 пароізоляційна стрічка 2 піна 3 гідроізоляційна стрічка Я так зрозумів у вас тільки ПСУЛ. Змінено 13 травня користувачем dot 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dot Опубліковано: 13 травня Поділитись Опубліковано: 13 травня Тут основні питання до монтажників Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 13 травня Автор Поділитись Опубліковано: 13 травня Це псул 3Д. Він на всю ширину вікна + з однієї сторони працює як пароізоляція, с іншої як гідроізоляція. Ну так мені казала Яло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dot Опубліковано: 13 травня Поділитись Опубліковано: 13 травня Так я про теж і написав. Псул 3д використовується на ідеально підготовлених прорізах і на раму він трохи не так приклеюється. На раму клеїться не одним конткуром в в стик трохи з запасом щоб не було зазорів в кутах прорізу як у Вас. Я декілька разів використовував його мені не сподобалолось. Хочь я там використовував пояме кріплення рами до стіни. А не на пластини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dot Опубліковано: 13 травня Поділитись Опубліковано: 13 травня Ще раз пищу питання до монтажників, звісно Ви їх задаєте Яло в вона вже спілкується з виконавцями Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 13 травня Поділитись Опубліковано: 13 травня 45 минут назад, BAV_Lug сказал: Це псул 3Д. Він на всю ширину вікна + з однієї сторони працює як пароізоляція, с іншої як гідроізоляція. Ну так мені казала Яло. ПСУЛЫ - это поролон (полиуретановая пена с открытыми порами). Поэтому по умолчанию он не может быть пароизолятором (Sd > 1000 м) или даже паробарьером (Sd > 10м). Его Sd при 20% компрессии около 0,5 м. А это очень неплохая характеристика паропроницаемости. Видимо поставщик "спутал" паропроницаемость с воздухопроницаемостью (то есть стойкостью к сквознякам). Гидроизоляцию (даже немного гидрофобизацию) от косого дождя этим штукам обеспечивает пропитка акрилатной эмульсией (не путать с акриловой). ПСУЛ - это мономатериал. У него нет слоенности. Поэтому его хар-ки что "туда", что "оттуда" одинаковые. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FTR Опубліковано: 13 травня Поділитись Опубліковано: 13 травня 1 час назад, BAV_Lug сказал: Це псул 3Д. Він на всю ширину вікна + з однієї сторони працює як пароізоляція, с іншої як гідроізоляція. Ну так мені казала Яло. Ох уж эти сказки, ох уж эти сказочники)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dot Опубліковано: 13 травня Поділитись Опубліковано: 13 травня Що саме смішне що виробник псула 3д у себе на сайті саме такими тезами і позіціонує свій товар. Менеджер по продажах тупо повторює те що його навчили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 13 травня Автор Поділитись Опубліковано: 13 травня Це все звісно добре, але що мені з цим робити? Шукати хто мені перевстановить всі вікна, або якось можливо виправити? Перше що приходить на думку - засунуть пістолет з піною між псулом і проємом, та пропінити по периметру. Поверх заклеїти відповідними стрічками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 13 травня Поділитись Опубліковано: 13 травня Если у вас проблемы только в углах, то купите рулон ПСУЛ или пусть вам привезет установщик. Отрежите кусочек больше по размеру, чем дырочка, сожмите (сделайте Предварительное Сжатие) его и просто введите в дырочку. Фрагмент там расширится и заполнит объем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dot Опубліковано: 14 травня Поділитись Опубліковано: 14 травня Там проблеми з кріпленням конструкцій до стіни. Їх потрібно додати (анкера, турбогвинти і т.п) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз