Фрай Опубліковано: 7 жовтня Поділитись Опубліковано: 7 жовтня (змінено) щиты бимба! 1 година тому, FOX.kissfm сказав: И что самое интересное, был найден судя по всему флакон от какого то одеколона в форме виноградной грозди, Рижский парфюм Дзинтарс Змінено 7 жовтня користувачем Фрай 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 7 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2 минуты назад, Фрай сказал: Рижский парфюм Дзинтарс Ух ты, точно. Загуглил и вот оно... спасибо за наводку. Даже не думал что это целый парфюм ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 жовтня Поділитись Опубліковано: 7 жовтня Я такой старый, шо запомнил его 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 7 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 7 жовтня (змінено) 14 минут назад, Фрай сказал: Я такой старый, шо запомнил его Я боюсь представить. Потому что моя находка - это видимо флакон моего деда, а он 1924года рождения )) Змінено 7 жовтня користувачем FOX.kissfm 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 жовтня Поділитись Опубліковано: 7 жовтня (змінено) Вряд ли деда, я этот одеколон покупал в Риге в конце 80-х вместе с моделькой 1:43 Руссобалт, она у меня до сих пор есть. ) Змінено 7 жовтня користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 7 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 5 минут назад, Фрай сказал: Вряд ли деда, я этот одеколон покупал в Риге в конце 80-х вместе с моделькой 1:43 Руссобалт, она у меня до сих пор есть. ) ну тут без вариантов, больше не кому ) может конечно бабули, но она не любила духи..думаю он там с 60х или раньше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 7 жовтня Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 1 час назад, Фрай сказал: Я такой старый, шо запомнил его Дефицит. За ним гонялись. Дядя, военный, жил в Риге одно время. Туда олию домашнюю, а оттуда Дзинтарс на подарки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Perforator21 Опубліковано: 8 жовтня Поділитись Опубліковано: 8 жовтня В 19.09.2024 в 22:45, FOX.kissfm сказал: Підкажить будь ласка, що це за давілка (виробник, модель)? Варта уваги? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvintich Опубліковано: 8 жовтня Поділитись Опубліковано: 8 жовтня В 13.09.2024 в 23:30, FOX.kissfm сказал: І вже доступне вино на продаж врожаю 2023 ) Є сухе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 8 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 8 жовтня (змінено) 9 часов назад, Perforator21 сказал: Підкажить будь ласка, що це за давілка (виробник, модель)? Варта уваги? Це дробарка Grifo з грібневіділювачем, ручна, модель DMAI (повна нержавійка) Я сказав би що це найкраща дробарка не промислового типу, краще вже тільки промислові. На ній одразу є оснастка для встановлення єлектроприводу, який можна докупити окремо. Що цікаво, що дробарка плюс привід окремо - дешевше ніж одразу з приводом )) Щ о стосується - брати нержавійку чи фарбовану- я всіма руками і ногами за нержавійку. Так це дорожче - але раз, та на все життя. Краще чуть підкопити грошей, ніж потім страждати все життя, від того що лущиться фарба. Вино - це агресивне кислотне середовище, і крашені дробарки за декілька років починають іржавіти. брав тут mirbeer.com.ua/ru/drobilki-dlya-vinograda/1566-drobilka-dlya-vinograda-grifo-s-grebneotdelitelem-ruchnaya.html ось ще тут дешевше samogonka.com.ua/drobilka-dlya-vinograda-grifo-s-grebneotdelitelem-ruchnaya-model-dmai/ А це сайт виробника www.grifomarchetti.eu/product/stainless-steel-grape-crusher-and-grape-stalk-remover-by-hand/ Змінено 8 жовтня користувачем FOX.kissfm 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 8 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 8 жовтня (змінено) 3 часа назад, kvintich сказал: Є сухе? В цьому році лише напівусухе близько 3-4% цукру. Дуже яскраве, потужне, танінне вино, варто спробувати ) Змінено 8 жовтня користувачем FOX.kissfm Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 13 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 13 жовтня (змінено) Обновочки в винном погребе. Приехала большая емкость для ферментации вина. разрабатывал ее сам, сделали ребята из Харькова. Если кому будет интересно, расскажу детальнее об этом ферментере я для чего там задумана каждая его часть. Изначально планировал емость на 300... максимум 400 литров. Это и по бюджету и по габаритам, для того что бы затащить ее в погреб - было нормально. Но тут возникла проблема.... не смогли найти плавающую крышку под небольшой диаметр. В итоге нашли только большую крышку - пришлось увеличивать диаметр емкости. Тут же и размер по высоте вырос - что бы лист нержавейки не кромсать, по итогу объем получился 550л. Ну это и к лучшему - на будующие планируемые объемы - отлично. Затащить ее в погреб, оказалось еще той проблемой, если диаметр мы высчитывали до милимметра, что бы она прошла в проем дверей, то вот с высотой все казалось с запасом. А вот и нифига, поворот внизу лестницы оказался с ньюансами, и втискивали бочку с большим трудом... прошла миллиметр в миллиметр. Короче будь она на сантиметр выше - пришлось бы размещать ее на верху в винокурне. Но все срослось и ура - теперь в погребе будет большой ферментр. Так же подьехала мелочевка в виде напольного укупорщика, который ну прям очень облегчил жизнь, потому как с ручным я уже запарился. И тара - винная бутылка и удачно взял 5 литровых бутлей для хранения. Ну и загрузил овощехранилище на зиму Ну и винишко быстро улетает ) с прошлого урожая было сделано 120литров, осталось всего 80 ) Кстати, чуть не забыл добавил вентканал под потолком лестницы, прошлой зимой там было влажно и эта часть погреба совершенно не имеет вентиляции, в этом году решил исправить. Немного зацепил краску на стенах, надо будет востановить как потеплеет Змінено 13 жовтня користувачем FOX.kissfm 10 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз