Спартак Опубліковано: 7 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 2 минуты назад, Vstar сказал: І хто Вам сказав, що є різниця в 1/2 цеглини чи 1/4? Принцип єдиний, під рівень, цеглинка до цеглини, по висоті в день до 1м Принципы конечно одинаковые. Но навыка таки польше нужно для четверти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 (змінено) 49 минут назад, Спартак сказал: Дело в том что четверть нужно уметь класть. Ничего страшного. На такие объемы и размеры - есть один хороший способ. Немного дольше, но зато страховка для неопытной руки. И плюс, геометрия получается идеальная, штукатурить можно слоем 5 - 10 мм. Все укрывается. 49 минут назад, Спартак сказал: Я кирпич в руках не держал. Все так говорят, когда начинают. Змінено 7 серпня 2023 користувачем АлександрБ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volkoff Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 В 27.07.2023 в 08:04, Спартак сказал: Но естественно идеальный вариант это в полкирпича все сделать чтоб и перевязать нормально и не этосамое. А почему вы не берете во внимание "блок -100мм. или 120мм." они и легче в два раза(на м2) в сравнении с обычным кирпичом и лучше и быстрее по кладке. (фото) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Спартак Опубліковано: 30 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 48 минут назад, volkoff сказал: А почему вы не берете во внимание "блок -100мм. или 120мм." они и легче в два раза(на м2) в сравнении с обычным кирпичом и лучше и быстрее по кладке. (фото) Да, спасибо. Нужно иметь в виду этот вариант Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз