istigare Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 Продам дачний каркасний будиночок з терасою за 4500$. Уточнюю, що продається лише будиночок зі всім, що є всередині: буржуйка, два шафи-купе, двоспальне ліжко з підйомними механізмами та місцями зберігання, кухонний уголок, ванна, світильники, люстра. Я збудувала його сама, цей будиночок- моя дитяча мрія, яку я втілила у життя. Нажаль я змушена його продати. Будиночок каркасний, ззовні обшитий дошкою у стилі американка, покритий фінською фарбою, утеплений тирсою. Вікна( дерев'яні склопакети), металеві двері Розмір будиночка 7х6 + тераса 7х3. Територіально між Столичним шосе та Теремками.За подробицями дзвоніть за тел. 063-613-49-11 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 Вдалого продажу! Хатинка дуже гарна 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
istigare Опубліковано: 26 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 5 годин тому, irina1969 сказав: Вдалого продажу! Хатинка дуже гарна Дякую. Я в нього всю душу вклала. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юдж Опубліковано: 30 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2023 Гарний будиночок. Маю ділянку під Києвом. Але не розумію яким чином його перемістити з Теремків на Житомирську? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 30 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2023 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sh@k Опубліковано: 30 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2023 32 минуты назад, Фрай сказал: для таких маніпуляцій потрібна підготовлена інфраструктура і сама конструкція будинку)) нажаль з нашими стовпами-проводами і вузькими вуличками це маловірогідно (( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 30 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2023 тоді розібрати, він же каркасний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
istigare Опубліковано: 1 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 липня 2023 18 часов назад, Юдж сказал: Гарний будиночок. Маю ділянку під Київом. Але не розумію як його перемістити з Теремків на Житомирську? Дякую. Картинка гарна. Тільки технічно з нашими дорогами це неможливо. Його тільки розібрати варіант. І одним махом все перевезти в потрібне місце. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
istigare Опубліковано: 21 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 21 липня 2023 Адмін,закрийте тему. Будиночок вже під завдатком. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення