vadim240283 Опубліковано: 22 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2023 Добрый вечер! Ситуация следующая. Рабочие штукатурят фасад из газоблока. Сегодня привёз им грунт-концентрат, запечатанный, который был с прошлых работ. Сейчас сообразил, что я забыл посмотреть на дату изготовления. Рабочие посмотрели, срок годности истекает сегодня 🙂. Я теперь думаю, можно ли её использовать, или лучше купить свежую? Будут грунтовать газоблок перед штукатуркой. Что скажете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 22 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2023 Продавці скажуть шо не можна таке використовувати. Я вважаю, якщо воно ще мажеться - воно ще годне. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 22 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2023 (змінено) В мене взимку перемерзла і вийшло як сиворотка з кусками сиру, то вже можна викидати, тому дивіться на консистенцію. Клей для плитки СМ17 прострочений на 3 роки працює як новий (щойно перевіряли, але я його перевертав і трусив два рази на рік) Змінено 22 червня 2023 користувачем normal 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 22 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2023 только использовал канистру грунтовки аквастоп, просроченной несколько лет назад. Все ок. Плиточник сказал - если не завонялась - норм. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 22 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2023 Если жидкость гомогенная без сгустков, то вперед. Обычно акриловые грунты начинают вонять только , если хоть раз вскрывали упаковку. Что делать? Для некоторых бактерий - это корм. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 23 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2023 Грунтував тиждень тому залишками СТ-17 аж 2020 року випуску, зберігалась в приміщенні в теплі. На вигляд нічим не відрізнялась від свіжої, лягла аналогічно, пофарбував Dufa - все Ок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз