Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

SRNE HF2430S60-100 Накопление опыта использования

mib

Рекомендовані повідомлення

6 годин тому, mib сказав:

Сегодня сняли панели и поставили на их место 27 новых панелей, скоро и инвертор сменит Deya, как и акб

Когда введу в эксплуатацию, планирую вышеперечисленный набор продавать

И сколько за наборчик (без панелей) ))

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 часов назад, ЯД сказал:

И сколько за наборчик (без панелей) ))

Да вот хочется все сразу :-) Панели мне кажется отдельно будет сложней всего продать как и комбинер

Посилання на коментар

13.11.2024 в 11:30, mib сказав:

Панели мне кажется отдельно будет сложней всего продать

питання лише в ціні 😉

Посилання на коментар

9 минут назад, DraVVa сказал:

питання лише в ціні 😉

Сложно спорить, но это габарит, цена доставки может оказаться дороже панелей, соответственно круг покупателей сужается, и если под этот инвертор они подобраны, то под высокое напряжение их мало, а по амперам много :-)

Посилання на коментар

Хтось пробував, чи буде цей інвертор заряджати батареї від генератора? Звичайний 7КВт генератор Matari, не інверторний.

Посилання на коментар

3 часа назад, Pepta сказал:

Хтось пробував, чи буде цей інвертор заряджати батареї від генератора? Звичайний 7КВт генератор Matari, не інверторний.

Читав що з UPS на APL треба перемкнути. Сам ще не пробував...

Посилання на коментар

Поставив нарешті інвертор в квартирі. Граюсь з налаштуваннями. 9 параметр стоїть 28.0, тип батареї LO8. Цей жук зарядив до 27 і вимкнув заряд. На БМС показує ще менше - 26.65.

Щось підкажете, а то я якось розгубився :(

Посилання на коментар

2 минуты назад, AndryG сказал:

Поставив нарешті інвертор в квартирі. Граюсь з налаштуваннями. 9 параметр стоїть 28.0, тип батареї LO8. Цей жук зарядив до 27 і вимкнув заряд. На БМС показує ще менше - 26.65.

Щось підкажете, а то я якось розгубився :(

Поставьте user режим

Случаем бмс не отключила заряд по какой то из ячеек?

Посилання на коментар

БМС увімкнена. Напруга на ній всього 26.65 Банки рівні по 3.4

Доведеться, мабуть, на user переходити і підбирати напруги з врахуванням помилки.

Змінено користувачем AndryG
Посилання на коментар

Только что, AndryG сказал:

Доведеться, мабуть, на user переходити і підбирати напруги з врахуванням помилки.

Я кроме юзер другие режимы и не пробовал, везде стоит 27,6 из расчета 3,45 на ячейку и раз в год для выравнивания поднимал до 3,65

Посилання на коментар

14 годин тому, AndryG сказав:

Логи на бмс посмотрите, небыло ли перезаряда по какой то ячейке. Помониторьте бмс в конце заряда - там будет видно и как ячейки расходятся. 3.4 - это уже после отката и там все будет ровно, а при заряде скорее всего увидите расхождения 

У меня л08 режим с зарядкой до 28.2 - все четко.

Посилання на коментар

2 години тому, ЯД сказав:

Логи на бмс посмотрите, небыло ли перезаряда по какой то ячейке. Помониторьте бмс в конце заряда - там будет видно и как ячейки расходятся. 3.4 - это уже после отката и там все будет ровно, а при заряде скорее всего увидите расхождения 

У меня л08 режим с зарядкой до 28.2 - все четко.

На БМС і дивлюсь. Рівно всі йдуть, БМС не вимикала акум. Інвертор, зараза, тупо не хоче заряджати. Може він не такий шустрий і подуматм хоче...

Поставив батарею юзер, виставив заряд 28 і плаваючий 27.6, залишив на ніч. Зранку заряд вже вимкнувся, на банках 3.28х, інвертор показує напругу 26. 

Не доганяю я його логіки заряджання... 

Посилання на коментар

11 хвилин тому, AndryG сказав:

На БМС і дивлюсь. Рівно всі йдуть, БМС не вимикала акум. Інвертор, зараза, тупо не хоче заряджати. Може він не такий шустрий і подуматм хоче...

Поставив батарею юзер, виставив заряд 28 і плаваючий 27.6, залишив на ніч. Зранку заряд вже вимкнувся, на банках 3.28х, інвертор показує напругу 26. 

Ну после заряда до 28 у вас через время не будет 28, даже если не использовать батарею. Это не от инвертора, это батареи так работают.

Но откатываться должен до 27.2-26.8. моя 100А откатывались до 26.6, 310А - до 27. это полная батарея в состоянии спокойствия. Ну и инвертор 10Вт потребляет от аккума 

Инвертор стартонет заряд при достижении напряжения из п. 37 (вроде). Смотрите описание в табличке.

Флоат работает только на юзер батарейке - читайте описание 

И посмотрите логи в бмс, был ли протекшн

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

14 хвилин тому, AndryG сказав:

Подивіться, яка на бмс налаштована напруга overvoltage. На інверторі помилки були? Якщо  бмс відключив батарею при перезяджанні якогось з елементів, то на інверторі загорівся б червоний індикатор

Посилання на коментар

Простояв акум вимкнений день. Зараз всі банки однаково пляшуть навколо 3,296-3,297

БМС не вимикала акум, помилок ніяких нема. Питання було, що сам інвертор і не намагався заряджати батарею в режимі L08
Я написав, що ввечері ставив на зарядку у ЮЗЕР режимі з флоат 27,6. Тільки тепер я взагалі заплутався, як він заряджає з цим флоатом. Я думав, що він постійно підтримує, коли є можливість, цю напругу на акумі, а виявилось, що він і в юзер режимі вимикає зарядку.

Посилання на коментар

8 минут назад, AndryG сказал:

Простояв акум вимкнений день. Зараз всі банки однаково пляшуть навколо 3,296-3,297

БМС не вимикала акум, помилок ніяких нема. Питання було, що сам інвертор і не намагався заряджати батарею в режимі L08
Я написав, що ввечері ставив на зарядку у ЮЗЕР режимі з флоат 27,6. Тільки тепер я взагалі заплутався, як він заряджає з цим флоатом. Я думав, що він постійно підтримує, коли є можливість, цю напругу на акумі, а виявилось, що він і в юзер режимі вимикає зарядку.

что у вас в 37м пункте ?

Посилання на коментар

16 хвилин тому, AndryG сказав:

Что у вас установлено в п. 37?

И ещё 01, 06, 09 и 10

Змінено користувачем ЯД
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Скільки передивився і перечитав всього на рахунок lifepo4 , саме налаштування float voltage взагалі не потрібне для цього типу акамуляторів.Достатньо подивитись на криву заряду lifepo4 розуміння прийде чому.
І добре що в SRNE float voltage не працює в режимах. В нас є можливість гнучкості налаштування, пунк 37 налаштування, якщо просідає нижче цього значення акум починає заряджатися. 
Наразі виставив 27.6  всі токи в 37 пункті виставив 26,4, тобто коли комірки просідають нижче робочої напруги 3,3в  автоматично починає заряджати.
Акум в режимі очікування(стані спокою) раз півтора-два тижні підзаряджається, використання в квартирі як альтернативне джерело живлення двох самих необхідних кімнат.
Ват розетка зі збірки 280ah( по факту 302ah) видає свої 6,8-7,4квт. 
В стані спокою комірки після заряду просідають до 3,35в 
Декілька сторінок назад скидали відео налаштування інвертора по пунктам, вам цікаво буде @AndryG

Змінено користувачем Андрей Степанов
  • Лайк 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

33 минуты назад, sat-prof сказал:

Допоможіть налаштувати BMS

Настройки БМС к инвертору отношения не имеют, потом БМС по всем темам про инверторы размазанно. Хрен что найдеш.

Предлагаю или в теме про сборку батареи обсуждать или создать отдельную про JK-BMS

Прошу модераторов навести порядок

Посилання на коментар

25.11.2024 в 19:34, ЯД сказав:

Что у вас установлено в п. 37?

И ещё 01, 06, 09 и 10

01 Uti

06 CUb

09 28.2 (по факту буде 28.0 - інвертор бреше)

10 10

37 25.2

Була повністю заряджена батарея. Відключали світло. БМС показує розряд до 93%, напруга 26.4. Увімкнули світло і він почав заряд. 

Пробував перемикатися між юзер і літій8 батарейками - пофіг - спішить зарядити.

Посилання на коментар

43 минуты назад, AndryG сказал:

37 25.2

пока батарея не разрядится до этого напряжения буст заряд не включится

Посилання на коментар

7 хвилин тому, mib сказав:

пока батарея не разрядится до этого напряжения буст заряд не включится

Але увімкнувся і не заспокоївся, поки не зарядив до повного.

Посилання на коментар

34 минуты назад, AndryG сказал:

Але увімкнувся і не заспокоївся, поки не зарядив до повного.

вы же вроде начинали с того что у вас батарея до конца не заряжалась не доходила до выставленных 28 вольт

Посилання на коментар

1 годину тому, AndryG сказав:

01 Uti

06 CUb

09 28.2 (по факту буде 28.0 - інвертор бреше)

10 10

37 25.2

Була повністю заряджена батарея. Відключали світло. БМС показує розряд до 93%, напруга 26.4. Увімкнули світло і він почав заряд. 

Пробував перемикатися між юзер і літій8 батарейками - пофіг - спішить зарядити.

10 - 10?

Boost charge maximum time setting, which

means the maximum charging time to reach

the set voltage of parameter [09] during

constant-voltage charging. The setting range is

5min~900min, with a step of 5 minutes. It is

valid for user-defined battery and lithium

battery.

Не мало ли для зарядки 10 минут?

Верните 120. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...