ЯД Опубліковано: 12 листопада Поділитись Опубліковано: 12 листопада 6 годин тому, mib сказав: Сегодня сняли панели и поставили на их место 27 новых панелей, скоро и инвертор сменит Deya, как и акб Когда введу в эксплуатацию, планирую вышеперечисленный набор продавать И сколько за наборчик (без панелей) )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 13 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 13 листопада 10 часов назад, ЯД сказал: И сколько за наборчик (без панелей) )) Да вот хочется все сразу Панели мне кажется отдельно будет сложней всего продать как и комбинер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 18 листопада Поділитись Опубліковано: 18 листопада 13.11.2024 в 11:30, mib сказав: Панели мне кажется отдельно будет сложней всего продать питання лише в ціні 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 18 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 18 листопада 9 минут назад, DraVVa сказал: питання лише в ціні 😉 Сложно спорить, но это габарит, цена доставки может оказаться дороже панелей, соответственно круг покупателей сужается, и если под этот инвертор они подобраны, то под высокое напряжение их мало, а по амперам много Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pepta Опубліковано: 22 листопада Поділитись Опубліковано: 22 листопада Хтось пробував, чи буде цей інвертор заряджати батареї від генератора? Звичайний 7КВт генератор Matari, не інверторний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 22 листопада Поділитись Опубліковано: 22 листопада 3 часа назад, Pepta сказал: Хтось пробував, чи буде цей інвертор заряджати батареї від генератора? Звичайний 7КВт генератор Matari, не інверторний. Читав що з UPS на APL треба перемкнути. Сам ще не пробував... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 24 листопада Поділитись Опубліковано: 24 листопада Поставив нарешті інвертор в квартирі. Граюсь з налаштуваннями. 9 параметр стоїть 28.0, тип батареї LO8. Цей жук зарядив до 27 і вимкнув заряд. На БМС показує ще менше - 26.65. Щось підкажете, а то я якось розгубився Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 24 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2 минуты назад, AndryG сказал: Поставив нарешті інвертор в квартирі. Граюсь з налаштуваннями. 9 параметр стоїть 28.0, тип батареї LO8. Цей жук зарядив до 27 і вимкнув заряд. На БМС показує ще менше - 26.65. Щось підкажете, а то я якось розгубився Поставьте user режим Случаем бмс не отключила заряд по какой то из ячеек? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 24 листопада Поділитись Опубліковано: 24 листопада (змінено) БМС увімкнена. Напруга на ній всього 26.65 Банки рівні по 3.4 Доведеться, мабуть, на user переходити і підбирати напруги з врахуванням помилки. Змінено 24 листопада користувачем AndryG Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 24 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 24 листопада Только что, AndryG сказал: БМС увімкнена. Напруга на ній всього 26.65 Банки рівні по 3.4 Доведеться, мабуть, на user переходити і підбирати напруги з врахуванням помилки. Я кроме юзер другие режимы и не пробовал, везде стоит 27,6 из расчета 3,45 на ячейку и раз в год для выравнивания поднимал до 3,65 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 25 листопада Поділитись Опубліковано: 25 листопада 14 годин тому, AndryG сказав: БМС увімкнена. Напруга на ній всього 26.65 Банки рівні по 3.4 Доведеться, мабуть, на user переходити і підбирати напруги з врахуванням помилки. Логи на бмс посмотрите, небыло ли перезаряда по какой то ячейке. Помониторьте бмс в конце заряда - там будет видно и как ячейки расходятся. 3.4 - это уже после отката и там все будет ровно, а при заряде скорее всего увидите расхождения У меня л08 режим с зарядкой до 28.2 - все четко. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
2003 Опубліковано: 25 листопада Поділитись Опубліковано: 25 листопада Майте на увазі, що точність вимірювання бмс та інвертора різні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 25 листопада Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2 години тому, ЯД сказав: Логи на бмс посмотрите, небыло ли перезаряда по какой то ячейке. Помониторьте бмс в конце заряда - там будет видно и как ячейки расходятся. 3.4 - это уже после отката и там все будет ровно, а при заряде скорее всего увидите расхождения У меня л08 режим с зарядкой до 28.2 - все четко. На БМС і дивлюсь. Рівно всі йдуть, БМС не вимикала акум. Інвертор, зараза, тупо не хоче заряджати. Може він не такий шустрий і подуматм хоче... Поставив батарею юзер, виставив заряд 28 і плаваючий 27.6, залишив на ніч. Зранку заряд вже вимкнувся, на банках 3.28х, інвертор показує напругу 26. Не доганяю я його логіки заряджання... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 25 листопада Поділитись Опубліковано: 25 листопада (змінено) 11 хвилин тому, AndryG сказав: На БМС і дивлюсь. Рівно всі йдуть, БМС не вимикала акум. Інвертор, зараза, тупо не хоче заряджати. Може він не такий шустрий і подуматм хоче... Поставив батарею юзер, виставив заряд 28 і плаваючий 27.6, залишив на ніч. Зранку заряд вже вимкнувся, на банках 3.28х, інвертор показує напругу 26. Не доганяю я його логіки заряджання... Ну после заряда до 28 у вас через время не будет 28, даже если не использовать батарею. Это не от инвертора, это батареи так работают. Но откатываться должен до 27.2-26.8. моя 100А откатывались до 26.6, 310А - до 27. это полная батарея в состоянии спокойствия. Ну и инвертор 10Вт потребляет от аккума Инвертор стартонет заряд при достижении напряжения из п. 37 (вроде). Смотрите описание в табличке. Флоат работает только на юзер батарейке - читайте описание И посмотрите логи в бмс, был ли протекшн Змінено 25 листопада користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
2003 Опубліковано: 25 листопада Поділитись Опубліковано: 25 листопада 14 хвилин тому, AndryG сказав: Не доганяю я його логіки заряджання... Подивіться, яка на бмс налаштована напруга overvoltage. На інверторі помилки були? Якщо бмс відключив батарею при перезяджанні якогось з елементів, то на інверторі загорівся б червоний індикатор Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 25 листопада Поділитись Опубліковано: 25 листопада Простояв акум вимкнений день. Зараз всі банки однаково пляшуть навколо 3,296-3,297 БМС не вимикала акум, помилок ніяких нема. Питання було, що сам інвертор і не намагався заряджати батарею в режимі L08 Я написав, що ввечері ставив на зарядку у ЮЗЕР режимі з флоат 27,6. Тільки тепер я взагалі заплутався, як він заряджає з цим флоатом. Я думав, що він постійно підтримує, коли є можливість, цю напругу на акумі, а виявилось, що він і в юзер режимі вимикає зарядку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 25 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 25 листопада 8 минут назад, AndryG сказал: Простояв акум вимкнений день. Зараз всі банки однаково пляшуть навколо 3,296-3,297 БМС не вимикала акум, помилок ніяких нема. Питання було, що сам інвертор і не намагався заряджати батарею в режимі L08 Я написав, що ввечері ставив на зарядку у ЮЗЕР режимі з флоат 27,6. Тільки тепер я взагалі заплутався, як він заряджає з цим флоатом. Я думав, що він постійно підтримує, коли є можливість, цю напругу на акумі, а виявилось, що він і в юзер режимі вимикає зарядку. что у вас в 37м пункте ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 25 листопада Поділитись Опубліковано: 25 листопада (змінено) 16 хвилин тому, AndryG сказав: Простояв акум вимкнений день. Зараз всі банки однаково пляшуть навколо 3,296-3,297 БМС не вимикала акум, помилок ніяких нема. Питання було, що сам інвертор і не намагався заряджати батарею в режимі L08 Я написав, що ввечері ставив на зарядку у ЮЗЕР режимі з флоат 27,6. Тільки тепер я взагалі заплутався, як він заряджає з цим флоатом. Я думав, що він постійно підтримує, коли є можливість, цю напругу на акумі, а виявилось, що він і в юзер режимі вимикає зарядку. Что у вас установлено в п. 37? И ещё 01, 06, 09 и 10 Змінено 25 листопада користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрей Степанов Опубліковано: 25 листопада Поділитись Опубліковано: 25 листопада (змінено) Скільки передивився і перечитав всього на рахунок lifepo4 , саме налаштування float voltage взагалі не потрібне для цього типу акамуляторів.Достатньо подивитись на криву заряду lifepo4 розуміння прийде чому. І добре що в SRNE float voltage не працює в режимах. В нас є можливість гнучкості налаштування, пунк 37 налаштування, якщо просідає нижче цього значення акум починає заряджатися. Наразі виставив 27.6 всі токи в 37 пункті виставив 26,4, тобто коли комірки просідають нижче робочої напруги 3,3в автоматично починає заряджати. Акум в режимі очікування(стані спокою) раз півтора-два тижні підзаряджається, використання в квартирі як альтернативне джерело живлення двох самих необхідних кімнат. Ват розетка зі збірки 280ah( по факту 302ah) видає свої 6,8-7,4квт. В стані спокою комірки після заряду просідають до 3,35в Декілька сторінок назад скидали відео налаштування інвертора по пунктам, вам цікаво буде @AndryG Змінено 25 листопада користувачем Андрей Степанов 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 27 листопада Поділитись Опубліковано: 27 листопада 33 минуты назад, sat-prof сказал: Допоможіть налаштувати BMS Настройки БМС к инвертору отношения не имеют, потом БМС по всем темам про инверторы размазанно. Хрен что найдеш. Предлагаю или в теме про сборку батареи обсуждать или создать отдельную про JK-BMS Прошу модераторов навести порядок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 28 листопада Поділитись Опубліковано: 28 листопада 25.11.2024 в 19:34, ЯД сказав: Что у вас установлено в п. 37? И ещё 01, 06, 09 и 10 01 Uti 06 CUb 09 28.2 (по факту буде 28.0 - інвертор бреше) 10 10 37 25.2 Була повністю заряджена батарея. Відключали світло. БМС показує розряд до 93%, напруга 26.4. Увімкнули світло і він почав заряд. Пробував перемикатися між юзер і літій8 батарейками - пофіг - спішить зарядити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 28 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 28 листопада 43 минуты назад, AndryG сказал: 37 25.2 пока батарея не разрядится до этого напряжения буст заряд не включится Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 28 листопада Поділитись Опубліковано: 28 листопада 7 хвилин тому, mib сказав: пока батарея не разрядится до этого напряжения буст заряд не включится Але увімкнувся і не заспокоївся, поки не зарядив до повного. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 28 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 28 листопада 34 минуты назад, AndryG сказал: Але увімкнувся і не заспокоївся, поки не зарядив до повного. вы же вроде начинали с того что у вас батарея до конца не заряжалась не доходила до выставленных 28 вольт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 28 листопада Поділитись Опубліковано: 28 листопада 1 годину тому, AndryG сказав: 01 Uti 06 CUb 09 28.2 (по факту буде 28.0 - інвертор бреше) 10 10 37 25.2 Була повністю заряджена батарея. Відключали світло. БМС показує розряд до 93%, напруга 26.4. Увімкнули світло і він почав заряд. Пробував перемикатися між юзер і літій8 батарейками - пофіг - спішить зарядити. 10 - 10? Boost charge maximum time setting, which means the maximum charging time to reach the set voltage of parameter [09] during constant-voltage charging. The setting range is 5min~900min, with a step of 5 minutes. It is valid for user-defined battery and lithium battery. Не мало ли для зарядки 10 минут? Верните 120. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз