solar2024 Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня На рахунок режиму байпас, в мене при 4квт інвертор йде в захист, показує помилку 13. В інструкції чомусь заявлено струм до 30А і вхідний кабель 6мм кв, тобто 6квт він мав би пропускати через себе, може я щось не так налаштував? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
solar2024 Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня Ще замітив деколи буває якийсь дивний звук в районі вентиляторів, ніби щось калатає, можливо сам вентилятор дефектний або повітрям щось трусить всередині. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня 39 минут назад, vitaliy17 сказал: У вас якесь дивне розуміння для чого потрібен інвертор і як ви його будете використовувати. Ніхто не бігає туди-сюди і не включає-виключає інвертор тільки тому що у нього є власне споживання. Якщо 40 Вт при зарядці від сонця для вас критичні, це означає що потужність сонячних панелей недостатня і теоретичні +40 Вт вас не спасуть. если мощность панелей пару сотен ватт - то лучше пользоваться экономным солнечным контроллером , который есть ватта 4 , а не прожорливым комбайном все в одном. ну а если панелей достаточно - то да , эти 40 ватт - капля в море , они незаметны . Все индивидуально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня 29 минут назад, solar2024 сказал: Ще замітив деколи буває якийсь дивний звук в районі вентиляторів, ніби щось калатає, можливо сам вентилятор дефектний або повітрям щось трусить всередині. это наверное когда мощность снимается небольшая . Мой нынешний инвертор при нагрузке ватт 60 вентиляторами не гудит , но издает клацающе - стрекочущий звук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitaliy17 Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня 1 час назад, solar2024 сказал: На рахунок режиму байпас, в мене при 4квт інвертор йде в захист, показує помилку 13. В інструкції чомусь заявлено струм до 30А і вхідний кабель 6мм кв, тобто 6квт він мав би пропускати через себе, може я щось не так налаштував? В нього заявлено max overload current = 30A. Тобто при такому перевантаженні він теоретино не згорить, а піде в захист. І в нього окремо вказано в overload protection як швидко він піде в захист при перевантаженні більш ніж load (3kVA) при 4kva він мав би іти в захист після 10 сек роботи (125% < load < 150%). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitaliy17 Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня 49 минут назад, igorrius сказал: если мощность панелей пару сотен ватт - то лучше пользоваться экономным солнечным контроллером , который есть ватта 4 , а не прожорливым комбайном все в одном. ну а если панелей достаточно - то да , эти 40 ватт - капля в море , они незаметны . Все индивидуально. У інвертора є Power saving mode, при якому він вимикає вихід якщо навантаження менше 50 Вт. І вмикає назад якщо навантаження вище. Як саме він в цьому режимі працює (чи йде заряд батареї від сонця) і яке при цьому власне споживання - я хз, не юзаю цей режим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 21 липня Автор Поділитись Опубліковано: 21 липня (змінено) 2 часа назад, solar2024 сказал: На рахунок режиму байпас, в мене при 4квт інвертор йде в захист, показує помилку 13. В інструкції чомусь заявлено струм до 30А і вхідний кабель 6мм кв, тобто 6квт він мав би пропускати через себе, може я щось не так налаштував? Там есть настройка переход на байпас в случае превышения нагрузки, но вообще странно учитывая что вы и так на байпасе 6 квадратов как я себе понимаю это нагрузка плюс заряд акб грубо 2 квт 1 час назад, igorrius сказал: ну а если панелей достаточно - то да , эти 40 ватт - капля в море , они незаметны . Все индивидуально. У него хх 1ампер 25 ватт Змінено 21 липня користувачем mib 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня (змінено) 1 час назад, mib сказал: Там есть настройка переход на байпас в случае превышения нагрузки, но вообще странно учитывая что вы и так на байпасе 6 квадратов как я себе понимаю это нагрузка плюс заряд акб грубо 2 квт У него хх 1ампер 25 ватт хороший показатель , 20 лишних ампер холостого хода - это освещение одной комнаты и запитка роутера , зимой я предпочел бы не терять эти 20 ватт , а использовать их с пользой и заряжал бы отдельным солнечным контроллером экономичным Змінено 21 липня користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 21 липня Автор Поділитись Опубліковано: 21 липня 19 минут назад, igorrius сказал: хороший показатель , 20 лишних ампер холостого хода - это освещение одной комнаты и запитка роутера , зимой я предпочел бы не терять эти 20 ватт , а использовать их с пользой и заряжал бы отдельным солнечным контроллером экономичным Если его продать, то за эти деньги можно докупить емкость акб которая слихвой перекроет холостой ход AIO тем и удобен что это все в одном Плюс если его подключить через щит то получите безшовный переход, тоесть свет пропал, а холодилтник и свет как работали так и продолжили ну и всякие там вайфаи с телевизорами Если включать выключать то особого смысла вам что то менять нет разве что акб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня 30 минут назад, mib сказал: особого смысла вам что то менять нет разве что акб так пишут же до 300 вт он вообще вентиляторами не крутит , да и сами вентиляторы крупнее , то есть тише должен работать . мощность больше - вместо 1800 вт 3000- то есть при необходимости и стиралку можно будет включить , плюс зарядка на борту довольно мощная - если брать новый lifepo4 аккумулятор - то и такого плана инвертор к нему неплохо бы взять 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 22 липня Поділитись Опубліковано: 22 липня В 21.07.2024 в 15:08, mib сказал: Плюс если его подключить через щит то получите безшовный переход, тоесть свет пропал, а холодилтник и свет как работали так и продолжили ну и всякие там вайфаи с телевизорами типа как бесперебойник может работать ? очень удобно , но ... нужна довольно емкая батарея , чтобы кондишны к примеру не посадили батарею при переключении на работу от батарей . с другой стороны - нужно место возле щита в коридоре для этих литиевых киловатт , а его часто нету . и провод от солнечных панелей тянуть придется с другого конца квартиры в коридор к батареям поближе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрей Степанов Опубліковано: 22 липня Поділитись Опубліковано: 22 липня (змінено) Користуюсь 2 місяці таким, дістався по гарній ціні, комплектом з акумами, підключено через автомати 2 кімнати,безшовний перехід, з найнеобхіднішим. Використовується як резерв для роботы, комп'ютери,роутер, холодильник, котел-колонка без турбіни для нагріву води(70ват),світло. Навантаження в середньому до 300 ват,із тих що бачив ця модель не сама шумна. Судячи з того що акуми заряджаются впродовж години, я майже нічого не споживаю. Пробував також навантажувати, нормально тримає свої заявлені 3Кв. В майбутньому є бажання підкинути пару панелей на балкон та змінити на LiFePO4 акуми. Наразі вартує не розумний коштів трохи, а так достойний варіант. Змінено 22 липня користувачем Андрей Степанов 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 22 липня Автор Поділитись Опубліковано: 22 липня 8 минут назад, igorrius сказал: типа как бесперебойник может работать ? очень удобно , но ... нужна довольно емкая батарея , чтобы кондишны к примеру не посадили батарею при переключении на работу от батарей . с другой стороны - нужно место возле щита в коридоре для этих литиевых киловатт , а его часто нету . и провод от солнечных панелей тянуть придется с другого конца квартиры в коридор к батареям поближе У меня сейчас выделенная группа резервных потребителей тоесть не весь щит, летом добавляю кондиционер через переключатель 1-0-2 когда солнце есть, но это вариант не для квартиры конечно там панелей много не поставишь Но группа холодилтник,телик, интернет вполне себе возможна Его не нужно в коридоре ставить я бы выгнал его на балкон и протянул бы туда кабель или как вариант в тамбур/подъезд А какой емкости акб пданируете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 22 липня Автор Поділитись Опубліковано: 22 липня 5 минут назад, Андрей Степанов сказал: Наразі вартує не розумний коштів трохи, а так достойний варіант. На алишке он как и был 12-13000 у нас правда в апреле стоил столько же сейчас уже под 30 Мне мой с алишки приехал в 22м году за месяц 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня 13 часов назад, mib сказал: А какой емкости акб пданируете? прикинул- 16 призматиков mb30 под стол впихнул бы но щит ( который так и не установлен еще в квартире ) предполагается при входе в квартиру, подальше от этого стола . Да и кондишны я не могу на отдельные линии кинуть , наверное придется обойтись без этого безшовного перехода Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 23 липня Автор Поділитись Опубліковано: 23 липня 13 минут назад, igorrius сказал: прикинул- 16 призматиков mb30 под стол впихнул бы А в амперах это сколько? 13 минут назад, igorrius сказал: Да и кондишны я не могу на отдельные линии кинуть , наверное придется обойтись без этого безшовного перехода Ну хотя бы свет выделен на отдельный автомат? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня 9 минут назад, mib сказал: А в амперах это сколько? 600 ач \ сейчас у меня нет щитка в квартире, в коридоре стоит один автомат 16 ампер на все Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 23 липня Автор Поділитись Опубліковано: 23 липня 2 минуты назад, igorrius сказал: 600 ач \ сейчас у меня нет щитка в квартире, в коридоре стоит один автомат 16 ампер на все Ну это 15 квт, можно и в кондиционер поиграть если он инверторный, мой 12ка потребляет 420 ватт Щитка нет понятно, но линии надеюсь есть отдельные для света? Которые приходят в этот автомат? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня (змінено) Приймайте у клуб, сьогодні забрав інвертор HF2430S60-100 🤩 Важкий, перше враження гарне, корпус товстий не прогинається, є документ о проходженні контролю якості по пунктам. Порадували пильові фільтри на вентиляції. Order date: Jun 4, 2024, delivery date: Jul 23. 1.5 місяця їхав. Мій 10843 грн + 1639 грн мито + 43 грн переказ = 12525 грн Батьку брав за 10329 грн + мито невідомо, він ще не забрав з укрпошти. Order date: Jun 7, delivery date: Jul 23 Треба прискорюватися зі збіркою батареї Панелі поки ставити не буду, у Харкові є вірогідність залишити, як що підари почнуть артою доставати. Осінню подивлюсь по ситуації, може 4*500 Вт докуплю. І подешевшають до цього часу. Змінено 23 липня користувачем Enot123h 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня (змінено) Вітаю з обновкою 1 годину тому, Enot123h сказав: Порадували пильові фільтри на вентиляції. О, дякую, що нагадали, піду свої почищу від пилу. почистив ) Змінено 23 липня користувачем Фрай 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 23 липня Автор Поділитись Опубліковано: 23 липня 1 час назад, Enot123h сказал: Порадували пильові фільтри на вентиляції. А можно фото, у меня вроде нет их Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня (змінено) Вентилятори стоять на видув. Зверху з боків засасує Змінено 23 липня користувачем Enot123h 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 23 липня Автор Поділитись Опубліковано: 23 липня (змінено) 19 минут назад, Enot123h сказал: Вентилятори стоять на видув. Зверху з боків засасує У меня этих накладок не было, видать модернизировали А сделайте еще фотку наклейки, модет и там что изменилось Змінено 23 липня користувачем mib Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladch Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня 1 годину тому, Enot123h сказав: Приймайте у клуб, сьогодні забрав інвертор HF2430S60-100 🤩 Важкий, перше враження гарне, корпус товстий не прогинається, є документ о проходженні контролю якості по пунктам. Порадували пильові фільтри на вентиляції. Order date: Jun 4, 2024, delivery date: Jul 23. 1.5 місяця їхав. Мій 10843 грн + 1639 грн мито + 43 грн переказ = 12525 грн Батьку брав за 10329 грн + мито невідомо, він ще не забрав з укрпошти. Order date: Jun 7, delivery date: Jul 23 Треба прискорюватися зі збіркою батареї Панелі поки ставити не буду, у Харкові є вірогідність залишити, як що підари почнуть артою доставати. Осінню подивлюсь по ситуації, може 4*500 Вт докуплю. І подешевшають до цього часу. Доброго всім дня. Розглядаю такий інвертор як UPS для квартири (критична мережа+ можливо інколи праска чи фен). Планую використовувати разом з збіркою 230Аг акумів, та платою BMS на 200А (можливо обмеження струму виставлю менше). @Enot123hпідкажіть, купляли у оф магазині на Алі? це на нього посилання на початку посту? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня (змінено) 27 минут назад, vladch сказал: підкажіть, купляли у оф магазині на Алі? це на нього посилання на початку посту? Так, саме там. Літній розпродаж був, нахапав купонів тоді. 36 минут назад, mib сказал: А сделайте еще фотку наклейки, модет и там что изменилось Змінено 23 липня користувачем Enot123h 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз