BugS Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 Порекомендуйте, будь ласка, рішення для розмикання кола живлення насосу у випадку потрапляння води на підлогу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 11 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2023 Антіпотоп. Тільки зазвичай истема розрахована на закриття клапана подачі води, а вам потрібно вимкнути насос (якщо я вірно зрозумів). ajax.systems/ua/products/water-leak-prevention/ Для цього буде потрібен WallSwitch ajax.systems/ua/products/wallswitch/ або Relay ajax.systems/ua/products/relay/ та проміжне реле (якщо пускові токи насосу быльші за допустимі). Також є інші системи з аналогічним функціоналом. Аякс навів виключно як приклад. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 11 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 червня 2023 46 хвилин тому, Humanite сказав: Антіпотоп. Тільки зазвичай истема розрахована на закриття клапана подачі води, а вам потрібно вимкнути насос (якщо я вірно зрозумів). ajax.systems/ua/products/water-leak-prevention/ Для цього буде потрібен WallSwitch ajax.systems/ua/products/wallswitch/ або Relay ajax.systems/ua/products/relay/ та проміжне реле (якщо пускові токи насосу быльші за допустимі). Також є інші системи з аналогічним функціоналом. Аякс навів виключно як приклад. Так, треба саме вимкнути насос. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Frenzy Опубліковано: 9 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2023 В 11.06.2023 в 08:46, Humanite сказал: Антіпотоп. Тільки зазвичай истема розрахована на закриття клапана подачі води, а вам потрібно вимкнути насос (якщо я вірно зрозумів). ajax.systems/ua/products/water-leak-prevention/ Для цього буде потрібен WallSwitch ajax.systems/ua/products/wallswitch/ або Relay ajax.systems/ua/products/relay/ та проміжне реле (якщо пускові токи насосу быльші за допустимі). Також є інші системи з аналогічним функціоналом. Аякс навів виключно як приклад. Вітаю, у мене стоїть якраз така система і працює чудово Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
flatron 1 Опубліковано: 9 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2023 radiostore.com.ua/ua/p1727227147-radiokonstruktor-datchik-protechki.html Приклад. Рiзниця в цiнi задачi. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз