ZgorikaD Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 (змінено) Здрастуйте. У гарячому і холодному кранах, як у ванній, так і на кухні, на якийсь час зникає вода (від 10-20 секунд до кількох хвилин). Потім знову починає текти без проблем. У сусідів такого явища немає. Я схиляюся до версії, що проблеми з водонагрівачем. Можливо причина в тому, що на водонагрівачі був поміняний редуктор тиску на новий. Раніше стояв ручний (з краником). Він почав пропускати воду зі склапана. Сантехнік поставив новий - автоматичний. Було це кілька місяців тому. Я не впевнений, що проблема проявилася відразу після цього, просто інших варіантів не надумав. Можуть бути інші причини? є ідеї? Змінено 5 червня 2023 користувачем ZgorikaD Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 3 години тому, ZgorikaD сказав: Сантехнік поставив новий ... Подивіться, на корпусі повинна бути стрілочка - за напрямом протоку води. Може, сантехник "по запарі" перевернув. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 В будь-якій ситуації, де є фільтр, в першу чергу дивитись його. Я, правда, не розумію навіщо він тут... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз