Lіkar Опубліковано: 31 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2023 (змінено) Виникла проблема. Поклали плитку на підлозі помилково зробивши невідповідність по відкриванню дверей в ванній. В наявності є лише одна плитка. Необхідно демонтувати помилкову плитку, зняти плитку яка лежить в технічному приміщенні, скільки буде невестачати, і покласти правильно, так як має бути. Демонтаж плитки в ванній робити тільки реноватором, ніякої болгарки!!! Змінено 31 травня 2023 користувачем Lіkar виправлення помилки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 31 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2023 сайтом помилились за стилистикою так викладають завдання на сайті, який тут заборонено називати. P.S. реноватор 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lіkar Опубліковано: 31 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 31 травня 2023 Дякую за видповідь і поправку... Можливо ви підкажите, де мені пошукати вирішення моїє проблеми, можливо в приватному повідомленні, якщо я випадково порушив правила. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 31 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2023 1 час назад, Lіkar сказал: Демонтаж плитки в ванній робити тільки реноватором, ніякої болгарки!!! Вы сами с собой разговариваете?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lіkar Опубліковано: 31 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 31 травня 2023 Чому сам з собою? Я шукаю хто порадить майстра який може допомогти мені. Можливо я щось не так роблю, або десь помилився? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 31 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2023 (змінено) 55 минут назад, Lіkar сказал: Можливо ви підкажите, де мені пошукати вирішення моїє проблеми, можливо в приватному повідомленні, якщо я випадково порушив правила. k.abanchik.ua ідеально підійде для розміщення Вашого завдання. Тут форум - або обговорюється щось, або шукають людей на більш серйозні роботи Першу крапку треба прибрати - на цьому форумі не полюбляють той ресурс Змінено 31 травня 2023 користувачем sly 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lіkar Опубліковано: 31 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 31 травня 2023 Зрозумів. Дякую за підказку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serd Опубліковано: 2 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2023 Реноватором? Демонтаж? Интересно.. Швы расшить и отдемонтажить плитку молотком 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diablopc Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 В 02.06.2023 в 16:48, Serd сказал: Швы расшить и отдемонтажить плитку молотком Ну нашо ж так грубо? 😆 Тільки хімічним методом, зі збереженням цілосності плитки 😆😆😆 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diablopc Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 В 31.05.2023 в 13:10, Lіkar сказал: невідповідність по відкриванню дверей Поставте поріг в колір дверного блоку і не парьтесь, ну а якщо вже сильно пече саме з плитки - шукайте де придбати плитку, бо знайти того хто буде віддирати в іншому приміщенні, або не вийде, або сума буде з чотирма нулями. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 Офигенні у вас поради, не будівельники, а виступ Аншлагу, не вистачає лише регіни. Що смішного запитав чи хоче ТС? На відміну від ваших порад? По темі, у четвер замінив дверний блок на терасу, так як він товщий ніж старий то плитку з одного боку потрібно підрізати, але її ще потрібно демонтувати. У договорі прописав використання реноватора і будівельного пилососа бо робота болгаркою принесе мені більше шкоди ніж задоволення. За допомогою реноватора демонтовані відкоси з гк. Реноватором прорізали шви, якмога акуратно підважили, лише трохи пошкодили по одній плитці з обох боків і демонтували. На такий об'єм хрен хто піде, пошуки такої ж плитки нічого не дали, тож сам шарошкою зняв клей, відрізав зайве і сам поклав. сколи не дуже кидаються в очі, це краще ніж навіть така сама плитка але іншого відтінку. Якщо у вас немає навіть припущень як допомогти автору то краще вже промовчати чим насміхатись вдаючи з себе великих гуру будівництва. Є бажання пожартувати? Вєлкам, але за цим має бути дієва пропозиція чи припущення, іноді нормальна дискусія народжує рішення. І це стосується практично будь якої теми. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diablopc Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 58 минут назад, Фрай сказал: На відміну від ваших порад? @Serdзапропонував просто розшити шви (це робиться взагалі без електроінструменту) і збити плитку. Т.я там плитка менша ніж потрібно, тобто міняти її треба однозначно - найадекватніший варіант. Я запропонував взагалі найменш болючий варіант - встановити поріг. Так що не так з нашими порадами? 1 час назад, Фрай сказал: бо робота болгаркою принесе мені більше шкоди ніж задоволення Можливо просто треба вміти працювати тою болгаркою? 1 час назад, Фрай сказал: На такий об'єм хрен хто піде Піде, але, як вже вище казав, готуйте суму з чотирма нулями та ще й чекайте коли в людини на то буде час. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 16 минут назад, Diablopc сказал: 1 час назад, Фрай сказал: бо робота болгаркою принесе мені більше шкоди ніж задоволення Можливо просто треба вміти працювати тою болгаркою? Та я маю добрий досвід роботи з такими "умільцями". ) Більш того, реноватор також дає пилюку і без пилососа не обійтись, проте все ж таки немає тої хмари, що після болгарки. Коротше кажучи, тільки один з двадцяти (в кращому випадку) може і знає як потрібно працювати у жилому приміщені чи працюючому офісі. А його і по інструменту видно. ) Далі 22 минуты назад, Diablopc сказал: Т.я там плитка менша ніж потрібно, тобто міняти її треба однозначно - найадекватніший варіант. Де це ви таке прочитали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diablopc Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 9 минут назад, Фрай сказал: Де це ви таке прочитали? В 31.05.2023 в 13:10, Lіkar сказал: Необхідно демонтувати помилкову плитку, зняти плитку яка лежить в технічному приміщенні, скільки буде невестачати, і покласти правильно Тобто поклали плитку з розрахунком на внутрішнє відкриття, а двері встановили із зовнішнім, бо якби навпаки - достатньо було б просто зрізати зайву плитку, а тут мова йде про те що її буде не вистачати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diablopc Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 15 минут назад, Фрай сказал: також дає пилюку В мене ось такий тазик Спойлер Шо таке пилюка, навіть з 230ю болгаркою, не знаю 😛 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 (змінено) 9 часов назад, Diablopc сказал: В 31.05.2023 в 13:10, Lіkar сказал: Тобто поклали плитку з розрахунком на внутрішнє відкриття, а двері встановили із зовнішнім... правильно, тому: Необхідно демонтувати помилкову плитку Цитата ... а тут мова йде про те що її буде не вистачати. так, але ж нюанс де взяти? зняти плитку яка лежить в технічному приміщенні, причому стільки: скільки буде невестачати Тобто, демонтувати навзамін необхідну кількість яка лежить у технічному приміщенні. (що само по собі також є не таким вже й простим завданням) Але в мене зараз така ж сама ситуація, багато плитки, штук 300 на заміну, а вона вже знята з виробництва, то знайшов приміщення у якому вона мені непотрібна. 9 часов назад, Diablopc сказал: В мене ось такий тазик Сам пан склєпав? ) Змінено 13 червня 2023 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diablopc Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 45 минут назад, Фрай сказал: Необхідно демонтувати помилкову плитку Ну так і в чому проблема просто подробити її молотком, що, власне, вище і пропонували? 49 минут назад, Фрай сказал: зняти плитку яка лежить так отож! Справа не проста, та й не з кожною плиткою прокатить. Можна зняти, з гарантією збереження майже 100%, хімічним методом. Так, таке можливо, але доведеться за демонтаж однієї плитки 60*60 заплатити 3-4 тисячі!!! Воно того варте? Тому і кажу: поріг і не паритись. 53 минуты назад, Фрай сказал: Сам пан склєпав? ) Звісно ні. То в Харкові є хороші хлопчики/дівчатка, котрі таких звірів клепають) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serd Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 (змінено) 8 часов назад, Фрай сказал: Офигенні у вас поради, не будівельники, а виступ Аншлагу, не вистачає лише регіни. Що смішного запитав чи хоче ТС? На відміну від ваших порад? По темі, у четвер замінив дверний блок на терасу, так як він товщий ніж старий то плитку з одного боку потрібно підрізати, але її ще потрібно демонтувати. У договорі прописав використання реноватора і будівельного пилососа бо робота болгаркою принесе мені більше шкоди ніж задоволення. За допомогою реноватора демонтовані відкоси з гк. Реноватором прорізали шви, якмога акуратно підважили, лише трохи пошкодили по одній плитці з обох боків і демонтували. На такий об'єм хрен хто піде, пошуки такої ж плитки нічого не дали, тож сам шарошкою зняв клей, відрізав зайве і сам поклав. сколи не дуже кидаються в очі, це краще ніж навіть така сама плитка але іншого відтінку. Якщо у вас немає навіть припущень як допомогти автору то краще вже промовчати чим насміхатись вдаючи з себе великих гуру будівництва. Є бажання пожартувати? Вєлкам, але за цим має бути дієва пропозиція чи припущення, іноді нормальна дискусія народжує рішення. І це стосується практично будь якої теми. Чем поможет реноватор при демонтаже плитки?🤔 Ок, расшить швы со сколами Так это делается без реноватора и повреждений кромки🤷♂️ Дальше.. если плитка не чем не защемлена, то её реально снять с сохранением с помощью молотка и стамески при условии, что это керамогранит. Если есть чем заменить, то проще разбить, почистить основани и приклеить плитку. Вот пихают реноватор туда куда не надо..🫢 Змінено 13 червня 2023 користувачем Serd 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 3 часа назад, Serd сказал: Ок, расшить швы со сколами Не стоит умничать, скол был от стамески, не могли оторвать первую плитку, сегодня топориком сбивал клей с другой стороны двери, а вдоль плитки аккуратно стесал реноватором. С минимальным запылением. У меня разных приспособ до него на сумму больше чем стоит он сам, если у вас его нет то пользуйтесь молотком/стамеской, замес тоже делайте вручную или шуруповертом, ваши проблемы. у человека есть запрос который он готов оплатить, вам какое дело? Спите спокойно, ваши возможности ему не подходят. )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diablopc Опубліковано: 14 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2023 12 часов назад, Фрай сказал: ваши возможности ему не подходя Та ти шо! Ми навіть не претендуємо. Таке можуть лише майстри з клану зеленої свині 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2023 Чи тебе ото стільки й в землі як на поверхні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serd Опубліковано: 14 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2023 Да прибудет с тобой сила, адепт реноватора и заклинатель пилочек🤭 Повеселил и на том хорошо, расходимся) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз