dragon200 Опубліковано: 19 червня Автор Поділитись Опубліковано: 19 червня Купив піну в епіцентрі, 3шт, а вона падлюка чи бракована, чи хз, клапан не тримає, як пістолет знімаю піна лізе і лізе з балона. 2 балони з горем навпіл я використав більш менш, а 3 балон ледь не бахнув в руках піна фонтаном йшла. Був дуже засмучений і злий, не так шкода 300грн як витраченого часу. От я тепер думаю, чи реально якісь претензії пред'являти магазину чи виробнику? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
@ndrey_Z Опубліковано: 19 червня Поділитись Опубліковано: 19 червня 8 минут назад, dragon200 сказал: Процес іде. З кожним рядов все важче і важче) але залишилось всього 2 ряди і буде армопояс. Сколотив за 2 години ліса із (г*мна) піддонів зверху кинув добротні дошки які купив дуже дуже давно. Так, танцювати там місця не достатньо, але блоки вкладати і щось робити мені місця із головою вистачає. Робота пішла набагато веселіше і легше. Стрьомно)) а блоки куди кладете, на ці ліса? Чи кожен раз туди-сюди? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 19 червня Поділитись Опубліковано: 19 червня 1 час назад, dragon200 сказал: як пістолет знімаю піна лізе і лізе з балона А навіщо знімаєте з пістолета балон який ще не повністю порожній? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 20 червня Автор Поділитись Опубліковано: 20 червня 8 часов назад, blacktigra сказал: А навіщо знімаєте з пістолета балон який ще не повністю порожній? Щоб пістолет промити після використання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 20 червня Поділитись Опубліковано: 20 червня 5 минут назад, dragon200 сказал: Щоб пістолет промити після використання. КАТЕГОРИЧНО Не треба цього робити. Балон піні відкручується тільки для того, щоб швидко вкрутити новий. Навіть якщо балон повностю пустий, а на заміну нема - не відкручуйте. Купите новий, тоді міняйте. В мене 2 пистолета (під просто піну, та клій-піну) з 2020 року жодного разу не промивав. тільки балони міняв 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 20 червня Поділитись Опубліковано: 20 червня навіть якщо колись засохне раптом - дешевше купити новий, чим викидати не повністю використані балоні чи купляти промивку, якою ще й дихати при промивці. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 20 червня Поділитись Опубліковано: 20 червня 43 минуты назад, Dendnepr сказал: КАТЕГОРИЧНО Не треба цього робити. Балон піні відкручується тільки для того, щоб швидко вкрутити новий. Навіть якщо балон повностю пустий, а на заміну нема - не відкручуйте. Купите новий, тоді міняйте. В мене 2 пистолета (під просто піну, та клій-піну) з 2020 року жодного разу не промивав. тільки балони міняв 100%, плюс ще сопло після роботи треба добре загерметизувати (обмотати щільно ізолентою наприклад), це теж запобігає поступовому засиханню піни 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 20 червня Автор Поділитись Опубліковано: 20 червня 13 часов назад, Dendnepr сказал: КАТЕГОРИЧНО Не треба цього робити. Балон піні відкручується тільки для того, щоб швидко вкрутити новий. Навіть якщо балон повностю пустий, а на заміну нема - не відкручуйте. Купите новий, тоді міняйте. В мене 2 пистолета (під просто піну, та клій-піну) з 2020 року жодного разу не промивав. тільки балони міняв Це мені і в магазині сказали, а я як баран на продавця дивився) бо я кожен раз в кінці дня знімав пістолет і називав його. Тепер буду користуватись правильно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 20 червня Автор Поділитись Опубліковано: 20 червня Робота іде. Практично всі перемички зробив, залишилось залити. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 22 червня Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня (змінено) Зараз взявся розраховувати сходи (буду бетонні заливати разом із армопоясом), треба знати точну точку чистового полу першого і другого поверхів, дивлюсь у свій чудо проєкт, а там 🙀🙀 як завжди шляпа. От напишу тут, сподіваюсь сам розберуся а може і ви щось толкове підкажете. ---Фундамент утеплений Еппс 50мм--- Іду знизу вгору Грунт Мембрана Сітка Чорнова підлога - плита 150мм - тут все зрозуміло Далі: Еппс - вказано 30мм - вважаю це мало, як мінімум буду класти 50мм Сітка Труби теплої підлоги - 70мм (сюди входить, я так розумію сітка - труба 16мм + це все діло заливається стяжкою для теплої підлоги) - тобто ЧИСТОВА стяжка! Далі вказано чистова стяжка м 150 (О! тепер як все розклав на молекули дійшло що це все (сітка труби і стяжка входить в 70мм переднього пункту) Ну і плитка клей - 20мм - питань нема. Ну і проект! 🚨🚨🚨 Всього із його всього я хочу замінити 2 пункти покласти Еппс 50мм (замість 30) І стяжку чистову робити 50мм (замість 70мм) вдома теплу підлогу робив товщиною 50мм, нагрівається дуже швидко, хоча і остиває теж швидко, але як на мене це норм. Тобто весь пиріг буде 120см від плити Змінено 22 червня користувачем dragon200 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 22 червня Поділитись Опубліковано: 22 червня (змінено) А ещё вам надо знать какая отделка ступеней. Плитка/ дерево/ ещё что. От этого зависит высота бетона первой и последней Змінено 22 червня користувачем ЯД 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 22 червня Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня Також вирішив підняти висоту стелі на 1 блок 200мм. Із урахуванням чистової стелі буде 3метри замість 2.8. Порахував із урахуванням всього чого міг, товщиною шва і подушки під плиту вийшла така картина Розумію що ще буду декілька разів перераховувати , але початок вже покладений🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 22 червня Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня 17 минут назад, ЯД сказал: А ещё вам надо знать какая отделка ступеней. Плитка/ дерево/ ещё что. От этого зависит высота первой и последней 🙀🙀🙀 Це важко) треба хоч картинки якісь дивитись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 22 червня Поділитись Опубліковано: 22 червня (змінено) 6 хвилин тому, dragon200 сказав: 🙀🙀🙀 Це важко) треба хоч картинки якісь дивитись Ну вот у вас на плане деревянная ступень. Толщина ее 40, + обычно ещё фанера под ней. То есть, если взять стандарт в 150, то бетона будет 100 от чистого пола для первой ступени. Если плитка (плюс клей) то как пример у вас 20. То есть высота первой бетонной будет 130. И промахнуться... лучше не надо) Пс. Все цифры для примера. Кроме стандартной толщины дерева ступеньки (40) Змінено 22 червня користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 22 червня Поділитись Опубліковано: 22 червня 15 хвилин тому, dragon200 сказав: Також вирішив підняти висоту стелі на 1 блок 200мм. Із урахуванням чистової стелі буде 3метри замість 2.8. Тут осторожно, с лестницей. Это ещё 1+ ступень, а проем тот же.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 22 червня Поділитись Опубліковано: 22 червня (змінено) Посмотрел ваш план, проем должен получиться 2200*3600. Тогда по идее норм, у меня 2200*3000, высота от нуля до перекрытия 3м, и поместилась с площадкой (без забежных), но впритык. Главное чтобы там нигде никакой проем дверей не мешал Змінено 22 червня користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня В проекті написано стяжка м150 - це не товщина, а міцність... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 23 червня Автор Поділитись Опубліковано: 23 червня (змінено) 6 часов назад, shneider_vova сказал: В проекті написано стяжка м150 - це не товщина, а міцність... Це зрозуміло ) 70мм товщина по проекту, вже розібрався. Змінено 23 червня користувачем dragon200 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 23 червня Автор Поділитись Опубліковано: 23 червня Люди, підкажіть де можна розрахувати сходи? Можливо є якась программу, або це може хтось зробити не за всі гроші світу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня В гуглі любий онлайн калькулятор, я малював пройом та відстані, а потім грався розмірами сходів (щоб все нормально впихнути) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 25 червня Автор Поділитись Опубліковано: 25 червня В 23.06.2024 в 13:15, normal сказал: В гуглі любий онлайн калькулятор, я малював пройом та відстані, а потім грався розмірами сходів (щоб все нормально впихнути) І як, вийшло нормально? Я знайшов додаток на телефон, називається RedX steirs хороша штука Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 25 червня Автор Поділитись Опубліковано: 25 червня (змінено) Фінішна перед армопоясом. За 2 дні залив 6 перемичок в у блоках, робота наче не складна, але замахалися нормально. Розчин 1 2 3, з пластифікатором і фіброю Арматура в середині 12 Навіть не уявляю як люди самі змішують і заливають армопояса. В тепер питання до експертів, коли можна поверх перемичок класти газоблок? Змінено 25 червня користувачем dragon200 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 25 червня Поділитись Опубліковано: 25 червня Відразу, там де немає на бетон навантаження. Якщо підпорка зроблена міцно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 25 червня Поділитись Опубліковано: 25 червня (змінено) 2 години тому, dragon200 сказав: Фінішна перед армопоясом. За 2 дні залив 6 перемичок в у блоках, робота наче не складна, але замахалися нормально. Розчин 1 2 3, з пластифікатором і фіброю Арматура в середині 12 Навіть не уявляю як люди самі змішують і заливають армопояса. В тепер питання до експертів, коли можна поверх перемичок класти газоблок? Та нормально, але по троху, краще не одночасно всі перемички . Армопояс бажано залити одночасно, звісно, але є нюанси , буває що шматками , це боляче в одного с самозамесом , але ничого аж прям страшного нема . В порівнянні з мауерлатом в одного і дахом, то взагалі , потім враження, що от армопояс ведрамі , от то було не складно. Стяжка- так само носитиме ведрамі, і там взагалі варіантів нема , але ж обʼєми набагато більше. І це буде ще більш боляче , але не треба лякатися, Рамштайн в навушники ( Чі що полюбляєте заряджаюче і робити на автоматі, не рахувати, не думати коли вони все скінчиться і скільки ще залишилось) Зараз дуже тепло, на наступний день вже можна класти, все одно, більше одного ряда в одного не закидаєте зверху перемички. Змінено 25 червня користувачем Сарочка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня (змінено) 9 годин тому, dragon200 сказав: І як, вийшло нормально? Я знайшов додаток на телефон У додатка той самий двіжок як в онлайн калькуляторі, я потім просто сходи і плиту намалював на стінах, а звичайні роботяги збили опалубку, пов'язали і залили, у 2017 за роботу взяли 12000грн, потім так само ще вуличні сходи зробили Прихований текст Змінено 26 червня користувачем normal 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз