dragon200 Опубліковано: 7 червня Автор Поділитись Опубліковано: 7 червня (змінено) ВІдео роботи маніпулятора VID_20240607_162121.mp4 Змінено 7 червня користувачем dragon200 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня Хорошая машинка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня 3 години тому, dragon200 сказав: Доставляли і розгружали якоюсь чудо машиною без строп і біганини, Це ще не саме класне чудо враждєбної техніки. Одного разу фура не змогла заїхати , так приїхала ось така чудо-машинка. Розвертається ледь не на місці , стріла метрів на 10 висувається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 8 червня Поділитись Опубліковано: 8 червня Кладку армируете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 8 червня Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня 11 часов назад, Dendnepr сказал: Кладку армируете? Звісно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 8 червня Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня В 07.06.2024 в 12:04, shneider_vova сказал: 2) відмітка пояса невірна, його треба в рівень з плитами робити. а плити опирати на бетону подушку. Це як? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 8 червня Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня В 07.06.2024 в 17:21, andrey_ka сказал: Так спиляйте той ГБ врівень з армопоясом. Це буде однозначно дешевше , ніж лити додаткових 5см бетону. ІМХО Або ще краще взяти перегородочний блок 150мм розпустити навпіл та викласти ним . Ну , щоб взагалі було без відходів. Воно то буде дешевше але чи пиляти 60 разів газоблок (не факт що там буде рівно) або заплатити +- 1500грн за 0.7 куба бетону я оберу 2й варіант🙂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 8 червня Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня В 07.06.2024 в 15:38, ЯД сказал: И плиты обычно 220мм, на 2 см выше блока Я краще потім ті 2см квадратики повідрізаю на блоках двох стін. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 8 червня Поділитись Опубліковано: 8 червня (змінено) 17 минут назад, dragon200 сказал: Я краще потім ті 2см квадратики повідрізаю на блоках двох стін. Людоньки, що ви курите? Якась дичина! Простий стандартний вузол по укладанню та армуванню/анкеровки ПК, а развели проблемы всесвітнього масштабу. Доречі... Перепад... Так, 2см на товщі ПК, 1-1,5см розчин під ПК ( а добре було б арматуру д12 покласти) а потім після анкеровки ще до вирівнювання приблизно 2см, тож 5см загалом там буде. Змінено 8 червня користувачем tansss Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 8 червня Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня 2 часа назад, tansss сказал: Людоньки, що ви курите? Якась дичина! Простий стандартний вузол по укладанню та армуванню/анкеровки ПК, а развели проблемы всесвітнього масштабу. Доречі... Перепад... Так, 2см на товщі ПК, 1-1,5см розчин під ПК ( а добре було б арматуру д12 покласти) а потім після анкеровки ще до вирівнювання приблизно 2см, тож 5см загалом там буде. І саме головне 👍 яке рішення Ви порадите якщо плита буде на + 5см вище ніж перший ряд блоку на армопоясі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 8 червня Поділитись Опубліковано: 8 червня 2 години тому, dragon200 сказав: Я краще потім ті 2см квадратики повідрізаю на блоках двох стін. Ну там не 2 см будет конечно) А плиты на 2850 - это так задумано? Чистовой на какой высоте планируете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 8 червня Поділитись Опубліковано: 8 червня (змінено) 25 минут назад, dragon200 сказал: І саме головне 👍 яке рішення Ви порадите якщо плита буде на + 5см вище ніж перший ряд блоку на армопоясі? Малюйте,(або викладіть з проекту цей вузол в інший проекції того що ви викладали) як у вас буде зроблено вузол : расподільчий армопояс-пк-анкеровка-зовнішне утеплення цього вузла/або його відсутність... Тоді я вам зможу порадити оптимальний варіант/ти. Або в процесі малювання ви самі все зрозумієте Змінено 8 червня користувачем tansss Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 8 червня Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня 1 час назад, tansss сказал: Малюйте,(або викладіть з проекту цей вузол в інший проекції того що ви викладали) як у вас буде зроблено вузол : расподільчий армопояс-пк-анкеровка-зовнішне утеплення цього вузла/або його відсутність... Тоді я вам зможу порадити оптимальний варіант/ти. Або в процесі малювання ви самі все зрозумієте Боюсь із того що ви написали у мене в досить крутому і детальному "проекті" 🤣 є тільки розкладка плит, а цей вузол зображений всього 2 рази які я і виклав. Завтра спробую намалювати від руки🐸. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 8 червня Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня 1 час назад, ЯД сказал: Ну там не 2 см будет конечно) А плиты на 2850 - это так задумано? Чистовой на какой высоте планируете? Чистовий буде 70 - 100мм Плиту зроблю на один блок вище буде 2950 +- 🤣 Я ж кажу проект наче в пеінті хтось від фонаря наклепав. А я зелений був, ніфіга не шарив. Тепер трохи тямлю і стараюсь робити більш менш нормально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 8 червня Поділитись Опубліковано: 8 червня (змінено) 13 хвилин тому, dragon200 сказав: Чистовий буде 70 - 100мм Плиту зроблю на один блок вище буде 2950 +- 🤣 Я ж кажу проект наче в пеінті хтось від фонаря наклепав. А я зелений був, ніфіга не шарив. Тепер трохи тямлю і стараюсь робити більш менш нормально Не можна просто взяти і підняти плити на 200 мм. Багато чого попливе, а головне - сходи... Змінено 8 червня користувачем shneider_vova 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 8 червня Поділитись Опубліковано: 8 червня (змінено) Вроде в проем 2200*3600 должны поместиться при высоте 3м. У меня,если не ошибаюсь, где то так и есть ТС - смотрю плиты вплотную. Дымоход будет? Вентканалы? Су на втором этаже(канашка)? Апд. Пролистал в начало - будет Су. Учитывая высоту стяжки, вы на втором этаже в нее д110 (да хоть какую) не вместите. То есть придется опускать под потолком первого этажа. Что как бы не прикольно, особенно сразу при входе в дом. Или сразу думать как между плитами ее проложить. Или делать достаточную толщину стяжки, что деньги и минус высота потолков на втором этаже, где и так 2.7м уже.. Змінено 8 червня користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 9 червня Автор Поділитись Опубліковано: 9 червня 8 часов назад, shneider_vova сказал: Не можна просто взяти і підняти плити на 200 мм. Багато чого попливе, а головне - сходи... Для сходів місця достатньо буде, є де гратися, висота сходини буде 16 - 18см. Я рахував, але треба буде ще раз перерахувати 🙀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 9 червня Автор Поділитись Опубліковано: 9 червня 8 часов назад, ЯД сказал: Вроде в проем 2200*3600 должны поместиться при высоте 3м. У меня,если не ошибаюсь, где то так и есть ТС - смотрю плиты вплотную. Дымоход будет? Вентканалы? Су на втором этаже(канашка)? Апд. Пролистал в начало - будет Су. Учитывая высоту стяжки, вы на втором этаже в нее д110 (да хоть какую) не вместите. То есть придется опускать под потолком первого этажа. Что как бы не прикольно, особенно сразу при входе в дом. Или сразу думать как между плитами ее проложить. Или делать достаточную толщину стяжки, что деньги и минус высота потолков на втором этаже, где и так 2.7м уже.. Саме так, каналізацію буду опускати під першим поверхом над входом 😬. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 9 червня Поділитись Опубліковано: 9 червня 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 9 червня Поділитись Опубліковано: 9 червня 4 години тому, tansss сказав: 1) опирати плити на арматуру?!! 2) а де анкерування вільного краю плити ПК? ось вузли з мого проекту, по факту ПІД опорою ПК були зроблені ще подушки з бетону (хоча по проекту і розрахунку можна було опирати на газобетон, будівельники побоялися і мене переконали). В свій час вже ругалися по цьому приводу в моїй темі (бог мій, років 6 пройшло) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 9 червня Поділитись Опубліковано: 9 червня 1 час назад, shneider_vova сказал: 1) опирати плити на арматуру?!! 2) а де анкерування вільного краю плити ПК? ось вузли з мого проекту, по факту ПІД опорою ПК були зроблені ще подушки з бетону (хоча по проекту і розрахунку можна було опирати на газобетон, будівельники побоялися і мене переконали). В свій час вже ругалися по цьому приводу в моїй темі (бог мій, років 6 пройшло) Вузли в проекті - гімно. Сори. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 9 червня Поділитись Опубліковано: 9 червня 8 часов назад, tansss сказал: Монолітний пояс під плитою, потім ще один біля плити і ще арматура під плитою. Це мабуть для сейсміки в 9 балів. 3 часа назад, shneider_vova сказал: 1) опирати плити на арматуру?!! 2) а де анкерування вільного краю плити ПК? ось вузли з мого проекту, по факту ПІД опорою ПК були зроблені ще подушки з бетону (хоча по проекту і розрахунку можна було опирати на газобетон, будівельники побоялися і мене переконали). В свій час вже ругалися по цьому приводу в моїй темі (бог мій, років 6 пройшло) Це взагалі за межами розуміння. Спирати плити на газоблок без монолітного поясу і потім щось сбоку доливати.... А анкерування повздовжньої сторони плити це взагалі шедевр. Де ви такі проекти берете? Ще й гроші за них платите..... На цьому фоні у ТСа не такий вже і поганий проект))))))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 9 червня Поділитись Опубліковано: 9 червня (змінено) "Монолітний пояс під плитою, потім ще один біля плити і ще арматура під плитою. Це мабуть для сейсміки в 9 балів." Хм, я очень рекомендую такую конструкцию для домов из гб не зависимо от зон сейсмики Змінено 9 червня користувачем tansss 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 9 червня Поділитись Опубліковано: 9 червня 1 година тому, tansss сказав: "Монолітний пояс під плитою, потім ще один біля плити і ще арматура під плитою. Це мабуть для сейсміки в 9 балів." Хм, я очень рекомендую такую конструкцию для домов из гб не зависимо от зон сейсмики Гугл всюди пише , що площа опирання не більше 20см . А отой пояс , що біля плити по суті продовжує саму плиту таким чином збільшуючи площу опирання та защемлюючи її. Так взагалі робити можна ? ПС.. Хтось в курсі яким нормативним документом регламентується встановлення та анкерування плит. Цікаво було б почитати , як дійсно правильно їх встановлювати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sv_vs Опубліковано: 9 червня Поділитись Опубліковано: 9 червня 1 годину тому, tansss сказав: Хм, я очень рекомендую такую конструкцию для домов из гб не зависимо от зон сейсмики сірі за офтоп, це тільки для готових плит такі заморочки потрібні чи і для монолітного перекриття? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз