delic Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 Все буде... але лише тоді, коли з нього буде прибуток... доведеться почекати закінчення війни і початку масового будівництва 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 А Стойнлайт працює зі збитком? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 58 хвилин тому, BugS сказав: А Стойнлайт працює зі збитком? Зважаючи, що Аерок не працює, то мабуть навпаки, прибуток ще й дещо зріс. Але ринок зараз скоріш за все таки зменшився. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 25 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2024 Есть какие-то новости по заводам? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 25 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2024 (змінено) 8 годин тому, IesuiT сказав: Есть какие-то новости по заводам? Стоїть. Ніяк не узгодять скільки лямів відвалити) Змінено 25 березня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 25 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2024 Вроде нашел днем новость, что в этом году тендер выиграл Харьковский завод того же направления. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 25 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2024 1 годину тому, IesuiT сказав: Вроде нашел днем новость, что в этом году тендер выиграл Харьковский завод того же направления. Херово ви шукаєте новини. Цій новині більше року. А результат я вам написав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Денис0201 Опубліковано: 27 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2024 Якщо профіки їм пофіг який газоблок, у мене зі стоунлайту ідеальні і рівні стіни, хоча чекав аерок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сірко Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 Не підкажете, як на зараз якість Стоунлайна, не скотились? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 17 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2024 (змінено) Фонд державного майна визначив дату наступного онлайн-аукціону приватизації компанії "Аерок" - 19 грудня 2024 року. Про це повідомляє пресслужба ФДМ. ПС. Буде комусь подарунок під ялинку... Змінено 17 жовтня 2024 користувачем delic 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 19 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2024 АТБ купило Аерок: epravda.com.ua/biznes/spivvlasnik-atb-kupuye-gazobetonni-zavodi-aerok-shcho-nalezhali-rosiyanam-801090/ майже за 2млрд. грн. можуть же пенсіонери! якщо їх правильно доїти... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 19 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2024 (змінено) Дел ▪️Стартова ▪️Фінальна ▪️За Змінено 19 грудня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 Саме цікаве, яку лінійку блоків залишать у виробництві. Особливо ті які інші не можуть (д300 д150) Чи підуть в усі тяжкі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 2 години тому, tansss сказав: Саме цікаве, яку лінійку блоків залишать у виробництві. Особливо ті які інші не можуть (д300 д150) Чи підуть в усі тяжкі Це ж АТБ, будуть демпінгувати і відбивати долю ринку низькою ціною. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 8 годин тому, tansss сказав: Саме цікаве, яку лінійку блоків залишать у виробництві. Особливо ті які інші не можуть (д300 д150) Чи підуть в усі тяжкі Він і так спаскудився останнім часом. Думаю, буде ще гірше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 10 хвилин тому, МаТраС сказав: Він і так спаскудився останнім часом. Думаю, буде ще гірше Останнім часом це коли?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2024 7 годин тому, ЯД сказав: Останнім часом це коли?) В 12 році була одна геометрія. В 21 зовсім друга Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 21 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2024 25 минут назад, МаТраС сказал: В 12 році була одна геометрія. В 21 зовсім друга Это правда. Но ради справедливости в12 цена была около 70+ дол а в 21 50. И березанський блок почти не потерял в качестве а вот обуховский... Разное оборудование! Меня больше волнует плотности и прочности, например 500д300ПГ никто не делает, и не смогут сделать кроме березани. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2024 12 хвилин тому, tansss сказав: Это правда. Но ради справедливости в12 цена была около 70+ дол а в 21 50. И березанський блок почти не потерял в качестве а вот обуховский... Разное оборудование! Меня больше волнует плотности и прочности, например 500д300ПГ никто не делает, и не смогут сделать кроме березани. Ще в них під замовлення була така смішна позиція,як 70 мм товщина)) хз на хертакі перегородки?) Для мене і 100 це херня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Undertone Опубліковано: 21 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2024 37 хвилин тому, МаТраС сказав: Ще в них під замовлення була така смішна позиція,як 70 мм товщина)) хз на хертакі перегородки?) Для мене і 100 це херня Точно знаю, що охоче брали забудовники для багатоквартирних бюджетних будинків. І дешевше і на обсязі чимало додаткових квадратів які можна продати інвесторам))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2024 2 години тому, Undertone сказав: Точно знаю, що охоче брали забудовники для багатоквартирних бюджетних будинків. І дешевше і на обсязі чимало додаткових квадратів які можна продати інвесторам))) ну,мої співчуття покупцям) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз