guest178 Опубліковано: 10 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2023 Вітаю, допоможіть з порадою, будь ласка, від сильних вітрів потрібно закрити терасу. Сподобався варіант із дерев'яних жалюзі, відео нижче скину. Але ніде не можу знайти рішення в Україні. Потрібен кріпильний механізм для поворотних жалюзі. Кілька прольотів близько 3м завширшки і 2м заввишки кожен. Потрібен варіант прийнятний за ціною - розсувним склінням не варіант - вкрай дорого. жалюзи.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 10 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2023 3 хвилини тому, guest178 сказав: Але ніде не можу знайти рішення в Україні. так тут на форумі є @ЧП Ненашев А Б вони шаттерси робили. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volkoff Опубліковано: 10 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2023 1 час назад, guest178 сказал: Вітаю, допоможіть з порадою, будь ласка, від сильних вітрів потрібно закрити терасу. Сподобався варіант із дерев'яних жалюзі, відео нижче скину. Перголу не розглядаете? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 10 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2023 2 часа назад, outdoor24 сказал: так тут на форумі є @ЧП Ненашев А Б вони шаттерси робили. Для зовнішніх віконниць ми не можемо запропонувати рішення із поворотними ламелями. Ламелі будуть стацірнарні під кутом 45 градусів. Внутрішні шатерси, так, ми робимо із поворотними ламелями. І фурнітура для повороту, нажаль, не витримує вуличних умов експлуатації. Таке рішення затінення тераси робили: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
guest178 Опубліковано: 10 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 10 травня 2023 Доволі сильні вітра і великі отвори, тому не впевнений що така конструкція витримає - а є якісь ТТХ таких виробів? Дякую! 3 часа назад, volkoff сказал: Перголу не розглядаете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
guest178 Опубліковано: 10 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 10 травня 2023 2 часа назад, ЧП Ненашев А Б сказал: Таке рішення затінення тераси робили: Потрібен вітрозахист в першу чергу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2023 Тут все равно сильно бюджетных решений не получится. Если только из ДСП самому делать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 11 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2023 14 минут назад, DimaF сказал: Тут все равно сильно бюджетных решений не получится. Если только из ДСП самому делать. ДСП на улице? У нас тоже дует. Думаю с той стороны самые простые окна ставить. В одно стекло. А с других сторон что-то типа роллет 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2023 16 минут назад, Dendnepr сказал: ДСП на улице? Я про бюджетность мероприятия) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 11 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2023 16 часов назад, guest178 сказал: Вітаю, допоможіть з порадою, будь ласка, від сильних вітрів потрібно закрити терасу. Сподобався варіант із дерев'яних жалюзі, відео нижче скину. Але ніде не можу знайти рішення в Україні. Потрібен кріпильний механізм для поворотних жалюзі. Кілька прольотів близько 3м завширшки і 2м заввишки кожен. Потрібен варіант прийнятний за ціною - розсувним склінням не варіант - вкрай дорого. жалюзи.mp4 Добрий! Можна закрити завісою ПВХ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
i.may Опубліковано: 11 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2023 15 годин тому, volkoff сказав: Перголу не розглядаете? Не думаю, що десятка евро це "варіант прийнятний за ціною". Є ще м'які вікна... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
guest178 Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 травня 2023 Ось для наочності які прольоти, ті що я хочу закрити 6шт. 2 до середини (по вертикалі) закрию мангальною зоною і барною стійкою. інші 4 потрібно щось думати, тому що дуже вітряно. закривати наглухо не хочу. ВПХ плівка - найпростіший варіант, але не найестетичніший, і питання - наскільки вона довговічна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2023 4 минуты назад, guest178 сказал: Ось для наочності які прольоти, ті що я хочу закрити 6шт. Це якесь паркомисто пид КАМАЗ, там 1к. квартира в Киеве зайдет по цене. Може не трогать зовсим!? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
guest178 Опубліковано: 11 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 травня 2023 (змінено) 10 минут назад, DimaF сказал: Це якесь паркомисто пид КАМАЗ, там 1к. квартира в Киеве зайдет по цене. Може не трогать зовсим!? З іншого боку паркомісце також є - може навіть і камаз зайде.. не дуже розумно зроблено з зору єкономії - згоден. але маємо те що маємо Змінено 11 травня 2023 користувачем guest178 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volkoff Опубліковано: 11 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2023 1 час назад, guest178 сказал: Ось для наочності які прольоти, ті що я хочу закрити 6шт. 2 до середини (по вертикалі) закрию мангальною зоною і барною стійкою. інші 4 потрібно щось думати, тому що дуже вітряно. закривати наглухо не хочу. Нарештi картина прояснилась, а то я думав шо десь дуе на Говерлi ).. Тодi мiж стовбами можна так, на вибiр. А обем не малий. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 11 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2023 10.05.2023 в 16:57, guest178 сказав: варіант із дерев'яних жалюзі, відео нижче скину. Але ніде не можу знайти рішення в Україні Цікаве рішення, такий собі набір "зроби сам", виробництво - Франція. Півметра стійки з тримачами для ламелей - 35 євро. sam-kit.fr/boutique/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 11 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2023 Комплект з дерев'яними ламелями 1000х1000 - 149 євро. Гм, думаю, що розсувка або книжка з гартованого скла буде не набагато дорожче, а може й дешевше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз