razzil Опубліковано: 4 січня Поділитись Опубліковано: 4 січня 7 годин тому, newbee2020 сказав: перепрошивки інверторної жеки Раджу перед прошивкою виписати чи зробити скрін id бмс, це те що ви бачите як назву пристою коли по блютузу під'єднуєтеся. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 січня Поділитись Опубліковано: 4 січня 10 часов назад, newbee2020 сказал: підскажіть хтось просту і правильну інструкцію для перепрошивки інверторної жеки У вас дійсно є потреба в цьому чи данина загальному тренду? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 4 січня Поділитись Опубліковано: 4 січня 40 минут назад, Vikctor сказал: У вас дійсно є потреба в цьому чи данина загальному тренду? Вчора після оновлення вінди відпав вайфай, тому я вже і не знаю, чи варто лізти. Крім нюансу що іноді дея невпопад заряджає, то проблем наче нема Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 січня Поділитись Опубліковано: 4 січня 5 минут назад, newbee2020 сказал: Вчора після оновлення вінди відпав вайфай, тому я вже і не знаю, чи варто лізти. Крім нюансу що іноді дея невпопад заряджає, то проблем наче нема Ото ваше невпопад заряджання - там не про 1-2А на кілька секунд йдеться? Бо така фігня у всіх буває. Так само іноді в мережу щось віддається, коли ніхто не просить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 4 січня Поділитись Опубліковано: 4 січня 33 минуты назад, Vikctor сказал: Ото ваше невпопад заряджання - там не про 1-2А на кілька секунд йдеться? Бо така фігня у всіх буває. Так само іноді в мережу щось віддається, коли ніхто не просить. Та наче ні, звичайне заряджання. Таке враження що час в таблиці і реальний не співпадає. Але повністю логіку цих зарядок ще не зрозумів, ловлю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 січня Поділитись Опубліковано: 4 січня 37 минут назад, newbee2020 сказал: Та наче ні, звичайне заряджання. Таке враження що час в таблиці і реальний не співпадає. Але повністю логіку цих зарядок ще не зрозумів, ловлю В будь-якому випадку це ж інвертор дозволяє чи не дозволяє заряджати акб. Як вам перепрошивка бмс допоможе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S K Опубліковано: 4 січня Поділитись Опубліковано: 4 січня В 03.01.2025 в 22:51, newbee2020 сказал: підскажіть хтось просту і правильну інструкцію для перепрошивки інверторної жеки Я прошивався по цій інструкції. Раніше жодного разу БМС не прошивав. Вийшло все без пробем: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня (змінено) В 04.01.2025 в 11:41, Vikctor сказал: В будь-якому випадку це ж інвертор дозволяє чи не дозволяє заряджати акб. Як вам перепрошивка бмс допоможе? видно що просто наче часовий пояс невірно береться із time of use. але не завжди. час показує вірно, синхронізація наче не впливає. також іноді така фігня на приладах smart life. чому хз, може реб, роутер або китайський час пушиться хз Змінено 5 січня користувачем newbee2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 29 минут назад, newbee2020 сказал: може реб... В однієї групі автовласників киянин жалівся на те, що авто у його дворі раптово перестала працювати в безключевому режимі. В будь-якому іншому місці це працювало. В 500м далі від двору вже все було норм, а у дворі ні. Десь через тиджень все минуло. Я про те що наразі реб може бути задіяний будь-де і на щось може впливати. Не знаю як стосовно інвертору, але в цілому на електронику таки да. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 1 час назад, Vikctor сказал: В однієї групі автовласників киянин жалівся на те, що авто у його дворі раптово перестала працювати в безключевому режимі. В будь-якому іншому місці це працювало. В 500м далі від двору вже все було норм, а у дворі ні. Десь через тиджень все минуло. Я про те що наразі реб може бути задіяний будь-де і на щось може впливати. Не знаю як стосовно інвертору, але в цілому на електронику таки да. може відключити свисток? все одно в дейе смарт не лажу бо незручно. але хочеться якось ще прикрутити прогноз сонця і керування ним через time of use. наскільки це нереально чайнику чи тут треба сервер, програмувати хоум асістант + інший гемор Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 03.01.2025 в 15:25, volomoto сказав: правда я потестую наскільки далеко воно втече без повного заряду. Потестував і за три дні втекло далеко: Дріфт приблизно 2-2.5% за добу в моєму випадку, але не вважаю його репрезентативним для типових інсталяцій з однією батареєю, де БМС бачить весь струм, а не третину, як в мене. В БМС похибка вимірювання струму є найбільшою на малих струмах, а в мене при базовому навантаженні одна бмс бачить 4-5А, тоді як шунт бачить всі 12-15А. Висновок такий, що в моєму випадку треба заряджати до 100% не рідше, ніж один раз в три дні, тоді похибка SoC буде задовільною. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 22.12.2024 в 17:52, МакДо сказав: Обовʼязково звʼяжуся з китайцями з приводу відкриття параметру на більшу кількість комірок. Та й таке: вирішив зібрати собі 16s 314Ah. Сверблять руки без роботи по новому «хоббі». Тому цю АКБ буду в майбутньому продавати. І справа не в тому, що активний балансир за 1,4тис треба купити для адекватної роботи. От хочеться самому нову скласти. Бо це як наркотик. Дружина, звісно, варена. Хоп! 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 9 квітня Поділитись Опубліковано: 9 квітня (змінено) 06.04.2025 в 18:40, МакДо сказав: Хоп! Дехто з вас памʼятає дикий розбаланс АКБ з сеплос бмс. Ось що наробила JK-PB, різниця в добу: Після заміни Бмс ті ж самі комірки 5, 9, 13 показали свій стан. Нагадую, страждали вони через затонкі перетинки між стрінгами комірок. Змінено 9 квітня користувачем МакДо 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 квітня Поділитись Опубліковано: 9 квітня 3 часа назад, МакДо сказал: Дехто з вас памʼятає дикий розбаланс АКБ з сеплос бмс. Ось що наробила JK-PB, різниця в добу: Після заміни Бмс ті ж самі комірки 5, 9, 13 показали свій стан. Нагадую, страждали вони через затонкі перетинки між стрінгами комірок. Я бачив щось подібно на своїй самозбірці при першому заряджанні. А ваш приклад ще більше впевнив мене у думці, що всі ці балачки про необхідність мати геть однакові комірки з однієї партії і навіть окремо відібрані після ретельного вимірювання, то якась інерція в мізках, недоречная в часи дешевих бмс з активним балансуванням. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз