Слободарий Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 Прошу допомоги. Хочу підключити комунікацію між батареею і інвертором Deye SUN-6K-SG03LP1-EU. Чи є якісь особливості цього процесу? Втикаю кабель в гніздо КАН БМС інвертора і в гніздо КАН на батареї. За даними виробника батареї БМС має працювати саме з КАН. Послідовно перебираю всі 18 варіантів налаштування зв'язку в інверторі. У віконці "дані БМС" завжди нулі. Пробував з іншим кабелем - так само. Використовував спочатку відсотки заряду, які рахував інвертор, але підрахунок в інверторі з часом відрізнявся від підрахунку БМС. 5-10% на добу. Зараз корситуюся налаштуваннями по напрузі... Але це якась камасутра. Напруга залежить від напрямку і величини струму значно більше ніж від заряду. Чи потрібно щось перезавантажувати? Як швидко мають вступати в силу зміни налаштувань? Чи стикався хтось з таким питанням? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 Що за батарея? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 Тю. Пишете виробнику бмс, і він надасть інструкцію по приєднанню Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 12 годин тому, Слободарий сказав: Прошу допомоги. Хочу підключити комунікацію між батареею і інвертором Deye SUN-6K-SG03LP1-EU. Чи є якісь особливості цього процесу? Втикаю кабель в гніздо КАН БМС інвертора і в гніздо КАН на батареї. За даними виробника батареї БМС має працювати саме з КАН. Послідовно перебираю всі 18 варіантів налаштування зв'язку в інверторі. У віконці "дані БМС" завжди нулі. Пробував з іншим кабелем - так само. Використовував спочатку відсотки заряду, які рахував інвертор, але підрахунок в інверторі з часом відрізнявся від підрахунку БМС. 5-10% на добу. Зараз корситуюся налаштуваннями по напрузі... Але це якась камасутра. Напруга залежить від напрямку і величини струму значно більше ніж від заряду. Чи потрібно щось перезавантажувати? Як швидко мають вступати в силу зміни налаштувань? Чи стикався хтось з таким питанням? Перезавантажувати нічого не потрібно Після налаштування інвертора інвертор одразу показує те, що отримує від бмс Вам треба не перебирати усі 18 параметрів, а дізнатись що в вас за протокол та його налаштувати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 8 часов назад, k-master сказал: Вам треба не перебирати усі 18 параметрів, А там ще більше. Бо окрім типів протоколів ще є тип приєднання, а ще розпіновка. Норм. Один інсталятор мені казав що все по приєднанню одразу запрацювало. - і показав дані бмс? - де - на закладці - ні, а має показати? Він же помилку не дає то я думаю що все добре.... І так він змониував не одну станцію.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 37 хвилин тому, Dalet сказав: А там ще більше. Бо окрім типів протоколів ще є тип приєднання, а ще розпіновка. Норм. Один інсталятор мені казав що все по приєднанню одразу запрацювало. - і показав дані бмс? - де - на закладці - ні, а має показати? Він же помилку не дає то я думаю що все добре.... І так він змониував не одну станцію.... Якщо не знати що дее ігнорує напругу з бмс і міряє сам то можна думати що все добре Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 3 минуты назад, k-master сказал: Якщо не знати що дее ігнорує напругу з бмс і міряє сам то можна думати що все добре І коли то інсталятори так чудять, то що там за рядового користувача.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слободарий Опубліковано: 6 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 (змінено) Спробував другу батарею. З третім кабелем. Результат той самий- нулі в інверторі. Під'єднав обидва акумулятори до інвертора. Підключав так, щоб були рівні опори дротів. Помітив дивне явище - струм іде лише через одну батарею. Не ділиться нерівно, а одна взагалі не приймає участі. Шляхом тимчасового від'єднання вдалося досягнути ділення струму. Потім сполучив 485 роз'єми батарей кабелем. Струм продовжує ділитись. Буду питати як роз'єм СAN розпаяний. Змінено 6 травня 2023 користувачем Слободарий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 4 хвилини тому, Слободарий сказав: Спробував другу батарею. З третім кабелем. Результат той самий- нулі в інверторі. Під'єднав обидва акумулятори до інвертора. Підключав так, щоб були рівні опори дротів. Помітив дивне явище - струм іде лише через одну батарею. Не ділиться нерівно, а одна взагалі не приймає участі. Шляхом тимчасового від'єднання вдалося досягнути ділення струму. Потім сполучив 485 роз'єми батарей кабелем. Струм продовжує ділитись. Буду питати як роз'єм СAN розпаяний. Ти б хоч сказав що за бмс чи батарея Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слободарий Опубліковано: 6 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 (змінено) 1 час назад, k-master сказал: Ти б хоч сказав що за бмс чи батарея Батарея називається Венус. Яка БМС не видно. Того типу, що в стаціонарні батареї ставляться. З екранчиком і п'ятьма кнопками з боку. Блютузу і вайфаю нема. Зблизька не бачив, бо батарею не розбирав. Підозрюю, що БМС схожа на ту, яка на фото. Ми знайомі? Змінено 6 травня 2023 користувачем Слободарий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 1 час назад, Слободарий сказал: Яка БМС не видно. Того типу, що в стаціонарні батареї ставляться. З екранчиком і п'ятьма кнопками з боку. Блютузу і вайфаю нема. Зблизька не бачив, бо батарею не розбирав. Підозрюю, що БМС схожа на ту, яка на фото. в китаю всі китайці на одне лице, от так і плати..... та навіть якщо у вас точна візуальна копія, ну ок. не копія, а от 100% візуальне співпадіння з чимось, це ще нічого не означає, бо там ще є прошивка, і там може бути маса відмінностей. Пишіть виробнику запит - який протокол імітують, тип зєднання, розпіновка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 1 час назад, Слободарий сказал: Ми знайомі? до речі, в китаю всі на ти спілкуються))) звикайте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 1 минуту назад, Dalet сказал: до речі, в китаю всі на ти спілкуються правда? я там ніколи не був і китайської не знаю, але з того що я чув, то там навіть різна інтонація одному слову може декілька значень надавати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 (змінено) 22 минуты назад, US7IGN сказал: правда? я там ніколи не був і китайської не знаю, але з того що я чув, то там навіть різна інтонація одному слову може декілька значень надавати То між собою. А з нами завжди однаково - привіт друг, давай плати інвойс а потім вже питання😅 Змінено 6 травня 2023 користувачем Dalet 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слободарий Опубліковано: 6 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 Питання вирішено. Справа в розпіновці кабеля. Після перекомутації одного провідника все владналося! Дякую всім хто бажав мені успіху! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз