Татьяна5 Опубліковано: 1 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 травня 2023 Унікальний проект, кожна дрібниця зроблена на замовлення, є все, в тч меблі й текстиль КМ Рябинки, Малютянка 90 м2, 2сп + 2 су, ландшафт, полив, крупноміри 195 000 нижче собівартості 067 506 36 11 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 Апну тему. А що за матеріал на стінах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 4 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 1 час назад, anabioz сказал: Апну тему. А що за матеріал на стінах? Фінська супер-пупер фанера 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Skazka Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 Это настолько мучительно по цветам, что слов нет. Вашему дизайнеру пора в отпуск - ему явно не хватает покоя и уравновешенности. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 35 минут назад, Skazka сказал: Это настолько мучительно по цветам, что слов нет. Вашему дизайнеру пора в отпуск - ему явно не хватает покоя и уравновешенности. Офф. Дизайнер, правда за свои деньги строит, и к тому же успешно продает, #нототакэ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 1 час назад, Татьяна5 сказал: Фінська супер-пупер фанера Это из "тех" сорока листов? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Skazka Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 54 минуты назад, Firetuf сказал: Офф. Дизайнер, правда за свои деньги строит, и к тому же успешно продает, #нототакэ))) Мне не хотелось обидеть Татьяну, поэтому высказалась обтекаемо. Но промолчать тоже было невозможно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 5 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 5 часов назад, Skazka сказал: Это настолько мучительно по цветам, что слов нет. Вашему дизайнеру пора в отпуск - ему явно не хватает покоя и уравновешенности. У цього будинку небуло задачі подобатися всім. Все так й вийшло- він або визиває вау, або не подобається, що повністью влаштовує Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 6 годин тому, Skazka сказав: Это настолько мучительно по цветам, что слов нет. Вашему дизайнеру пора в отпуск - ему явно не хватает покоя и уравновешенности. У меня однокашник - известный фотограф. Его фирменный пресет очень напоминает эти цвета. У многих таки вызывает вау-эффект. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 8 годин тому, Skazka сказав: Но промолчать тоже было невозможно. Мені завжди було цікаво, що спонукає людину робити заяви про своє бачення, коли про те нікого не питали, особливо в темах, де їдеться про продаж будинку. Ви збираєтесь купити цей будинок, та озвучуєте причину, чому він вам не підходить? Наче, не виказували бажання купити. Тоді навіщо? В мене, коли побачила те планування будинку, що ви виклали в іншій темі, перша думка під враженням від побаченого, було - "лабірінт Фавна" і це не комплементарно; друга- "очманіти від кількості дверей"; третя- " навряд чи людина колись жила в своєму будинку, інакше таке б не наробила". Але я промовчала, бо кожен з нас має своє відчуття гарного, гармонійного, раціонального, зручного. Так навіщо приходити сюди зі своїм "фі", коли назва теми не спонукає до особистих поглядів тих, хто заходить сюди з простої цікавості? Віддаю вам належне, ви це зробили досить коректно. На форумі , в більшості випадків, це роблять хамовито. Будинку скоріше продатись. 4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Skazka Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 (змінено) 1 час назад, allanek сказал: Мені завжди було цікаво, що спонукає людину робити заяви про своє бачення, коли про те нікого не питали... Это форум - публичное место, где каждый может висловити свою думку. В данном случае хотелось обратить внимание продавца на то, что в его фирме нужен дизайнер интерьеров. Раз уж фирма так раскрутилась, что продает домики в виде "заходи и живи". П.С. Если вам в той теме хотелось высказаться - то надо было. Это был эскиз, и я ожидала, что его станут обсуждать и подправлять. Змінено 5 травня 2023 користувачем Skazka Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Skazka Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 7 часов назад, Татьяна5 сказал: У цього будинку небуло задачі подобатися всім. Все так й вийшло- він або визиває вау, або не подобається, що повністью влаштовує Ваші будиночки дуже симпатичні мені. Тому хочеться, щоб вони були ще гарніші. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Skazka Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 6 часов назад, vadimv сказал: У меня однокашник - известный фотограф. Его фирменный пресет очень напоминает эти цвета. У многих таки вызывает вау-эффект. Вряд ли фотограф смешивает холодные и теплые тона в неподходящих пропорциях. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 1 хвилину тому, Skazka сказав: Ваші будиночки дуже симпатичні мені. Тому хочеться, щоб вони були ще гарніші. Все у ваших силах. Купляйте, перефарбовуйте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Skazka Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 Только что, BugS сказал: Все у ваших силах. Купляйте, перефарбовуйте. Ага, щас. Куплю сразу все на свете, что мне нравится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 (змінено) 41 хвилину тому, Skazka сказав: Это форум - публичное место, где каждый может висловити свою думку. Зрозуміло. А що про доцільність вашої думки там, де це звичайна нетактовність? Тільки не треба про публічність. Це мені нагадує порівняння з парканом, на якому можна писати всім і все, що заманеться. 41 хвилину тому, Skazka сказав: В данном случае хотелось обратить внимание продавца на то, что в его фирме нужен дизайнер интерьеров. Раз уж фирма так раскрутилась, что продает домики в виде "заходи и живи". Звучить зарозуміло. Може покажете свої роботи, щоб ваші слова не виглядали пустопорожніми. 41 хвилину тому, Skazka сказав: Это был эскиз, и я ожидала, что его станут обсуждать и подправлять. Там не було чого обговорювати. Вам про це сказали тоді. Навіщо витрачати час на безглуздя та ще і в випадку, коли люди з різними поглядами та вподобаннями, мали однакову думку стосовно вашого "ескізу". 35 хвилин тому, Skazka сказав: Вряд ли фотограф смешивает холодные и теплые тона в неподходящих пропорциях. Дуже багато людей не розрізняють відтінків та цілих кольорів, а про наявність холодних та теплих відтінків і зовсім ніколи не чули. Сприйняття у всіх різне. Фотограф звичайна людина і "він художник-він так бачить". Змінено 5 травня 2023 користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 1 година тому, Skazka сказав: Вряд ли фотограф смешивает холодные и теплые тона в неподходящих пропорциях. Еще раз - у него есть его фирменный пресет, через который он прогоняет свои фотки. На входе то, что мы обычно видим вокруг, на выходе - нечто особенное, ни на что не похожее (ну разве что слегка на фотки в этой теме). Народ в восторге. ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Skazka Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 34 минуты назад, allanek сказал: Зрозуміло. А що про доцільність вашої думки там, де це звичайна нетактовність? Обсуждение товара, выставленного на продажу, не является нетактичностью. Это нормальная практика в местах с объявлениями о купле-продаже. 34 минуты назад, allanek сказал: Звучить зарозуміло. Може покажете свої роботи, щоб ваші слова не виглядали пустопорожніми. Я не предлагаю себя в качестве дизайнера интерьеров. И не считаю, что оценивающий должен уметь делать лучше (или хотя бы так же). 34 минуты назад, allanek сказал: ...люди з різними поглядами та вподобаннями, мали однакову думку стосовно вашого "ескізу". Те люди восприняли набросок как готовое решение. И вместо того, чтобы обсуждать расположение, количество и размер помещений, прицепились к количеству дверей, окон и сантехприборов. 34 минуты назад, allanek сказал: Дуже багато людей не розрізняють відтінків та цілих кольорів, а про наявність холодних та теплих відтінків і зовсім ніколи не чули. Сприйняття у всіх різне. Фотограф звичайна людина і "він художник-він так бачить". Непонятно к чему вы это сказали. Фотограф - определенно людина. Однако, скорее всего, он умеет гармонично сочетать цвета. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Skazka Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 4 минуты назад, vadimv сказал: Еще раз - у него есть его фирменный пресет, через который он прогоняет свои фотки. На входе то, что мы обычно видим вокруг, на выходе - нечто особенное, ни на что не похожее (ну разве что слегка на фотки в этой теме). Народ в восторге. ) Я знаю, что такое пресет. Однако повторюсь, что вряд ли у него в пресете негармоничное сочетание цветов. Даже если цвета яркие или необычные. Как бы там ни было, фотография и интерьер - разные вещи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 (змінено) 5 хвилин тому, Skazka сказав: вряд ли у него в пресете негармоничное сочетание цветов Сейчас еще раз прошелся по его фоткам - именно такое, как здесь ) Его, кстати, тоже очень стильным считают (перечитайте название темы) 5 хвилин тому, Skazka сказав: Как бы там ни было, фотография и интерьер - разные вещи. Та да, многие эти вещи путают и живут в черно-белых интерьерах ) Змінено 5 травня 2023 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 28 хвилин тому, Skazka сказав: Обсуждение товара, выставленного на продажу, не является нетактичностью. Это нормальная практика в местах с объявлениями о купле-продаже. Ще раз, це нетактовно, приходити в тему про продаж і починати вказувати на те, що вам не подобається. На форумі є багато тем- щоденників , коли цей будинок та інші будувались, там ваші "обсуждения" були б доречні, тут-ні. На цьому крапка. 32 хвилини тому, Skazka сказав: И не считаю, что оценивающий должен уметь делать лучше (или хотя бы так же). Передбачувано. Не здивували. То ви так самостверджуєтесь? В інтернеті, в чужій темі. Якщо ви відчуваєте поклик поділитись своїм баченням, чому б тоді не відкрити тему і самостверджуватись там скільки завгодно, а не робити це в чужій, де така поведінка недоречна. Єдина користь від цього, що тема тримається на перших сторінках форуму. Але, на місці Тані, я б видалила оце все і залишила тільки те, що стосується продажу будинку. 42 хвилини тому, Skazka сказав: Те люди восприняли набросок как готовое решение. И вместо того, чтобы обсуждать расположение, количество и размер помещений, прицепились к количеству дверей, окон и сантехприборов. "Те люді" побудували будинки і давно в них живуть, або є професійними архітекторами. Тому ваше "прицепились" ще одна нетактовність, вже не кажу про те, що ви і там казали про те, що не обов'язково мати досвід, щоб давати поради. 58 хвилин тому, Skazka сказав: Непонятно к чему вы это сказали. Не зрозуміло, навіщо ви в різних темах даєте поради, не маючи досвіду для цього? Не бачу сенсу продовжувати цю безглузду розмову. Таня, вибач))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Harmonia Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 Всім - Доброго дня! На мою думку,що споритись за смаки ,це певно найбезглуздішне заняття! Бо ми всі різні ! Для когось ,цей будиночок буде -вааах, саме те що я шукав !!! А для когось - ой ні,не моє . А хтось взагалі пройде мимо,машинально,без ємоцій. Тому,всім нам розуміння) і Гарного дня!!! А сьогодні ,ще й п"ятниця ) Тому ,всім - гарних /приємних/сонячних вихідних!!!💐 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 5 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 Та все норм я тащусь від цього будинку. Мені - ідеально. Холодне + тепле + гаряче, в ньому = життя. Кожен відчує своє. Саме цей будиночок завжди визиває бажання про нього говорити :-). А це- круто! Значить, все вийшло 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 21 годину тому, Skazka сказав: Это настолько мучительно по цветам, что слов нет. Вашему дизайнеру пора в отпуск - ему явно не хватает покоя и уравновешенности Я дружині шось два роки доказував, що більше 3-ох кольорів в інтерєрі то дурний тон, і знаєте чим закінчилось? В мене в кабінеті зараз не тільки сині 3D обої, а на ділянці навпроти два клена: один фіолетовий, а другий помаранчевий, а до цього я думав тільки фломастери бувають кольорові 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 20 годин тому, Skazka сказав: Мне не хотелось обидеть Татьяну, поэтому высказалась обтекаемо. Но промолчать тоже было невозможно. справа просто в абсолютно недолугому міркуванні щодо речей в яких "0", десь там щось по вершечкам назбиралось і хлюпнуло на форум з величезним самороздутим "мнением" коли буде вільна хвилинка від здивування, що на будівельному форумі рахують двері та кількість санфаянсу в домі, дуже раджу почитати наприклад Іоханнеса Іттена " Мистецтво кольору" чи зайти на www.design-seeds.com/ там все в картинках )) 3 години тому, Татьяна5 сказав: Та все норм я тащусь від цього будинку. Мені - ідеально. Холодне + тепле + гаряче, в ньому = життя. Кожен відчує своє. Саме цей будиночок завжди визиває бажання про нього говорити :-). А це- круто! Значить, все вийшло ну як засіб для апанья теми то навіть добре )) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз