Татьяна5 Опубліковано: 24 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2023 Є Субару Форестер, білий перламутр, 2017 рік, брала з салону, 2,5 бензин, куча доп опцій (Але без шкіри, я її не люблю) 120 тис пробігу, тількі офіційна сто, ніяких ДТП й подібного. Комплект зимній/літній, другий ключ. А теперь на пофлудіти. Мені треба авто на заміну. Тільки офіційне європейське (американці не цікаві аж ніяк), без дтп, від 2017 року й молодше, до 80т пробігу, ідеал - Ауді, БМВ, Мерседес, Вольво, Рендж Ровер Евог. З моєю доплатою або ключи на ключі . Странні кольори- норм. Варіант обміну на будинок з вашою доплатою теж норм (є що запропонувати в ціновому діапазоні від 90 до 220 тис). а може? :-))) 067 506 36 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 24 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2023 53 минуты назад, Татьяна5 сказал: А теперь на пофлудіти. Ерунда эти обмены. Продаете свою, покупаете нужную. РР эвок - гламурный жук, места сзади нет, багажника тоже, учтите при выборе) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 24 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2023 Только что, DimaF сказал: Ерунда эти обмены. Продаете свою, покупаете нужную. РР эвок - гламурный жук, места сзади нет, багажника тоже, учтите при выборе) 1) можливо й ерунда. А може й ні 2) в мене Евог вже майже 2 роки. Прекрасне авто. Якщо цемент возити- таке собі, згодна, а все інше - не. В мене 2,0 дізель, для водія - супер задоволення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 24 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2023 5 минут назад, Татьяна5 сказал: 1) можливо й ерунда. А може й ні 2) в мене Евог вже майже 2 роки. Прекрасне авто. Якщо цемент возити- таке собі, згодна, а все інше - не. В мене 2,0 дізель, для водія - супер задоволення 1. На обмен как правило пытаются спихнуть проблемное авто. 2. То зачем вам еще один?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 24 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2023 Только что, DimaF сказал: 1. На обмен как правило пытаются спихнуть проблемное авто. 2. То зачем вам еще один?) 1. Трошки інша ситуація навкруги. Інколи треба кросовер, а є седан - седан мені супер. Й всім добре. 2. Треба 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 Будем паралельно й продаватися:-) 2017 рік, Форестер, 2,5, Pandora, всі обігріви в тч керма, камери, зимня/літня, зроблено ТО (те саме, дороге), завід двигуна з ключа (дуже зручно зимою), інші плюшки. Куплена в салоні в травні 2017, я єдиний власник, 120 000 пробіг, машина обслуговувалася тільки на офіційній станції (Віді на Кільцевій), ніяких дтп й пригод (ттт). 24 000 Єдина причина продажу- там де, я зараз живу, немає Субару, буде неможливим якісне обслуговування :-((. Фото будут красиві, зробимо хімчистку та сфоткаємо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 2 години тому, Татьяна5 сказав: там де, я зараз живу, немає Субару, буде неможливим якісне обслуговування :-((. Невже Гоа? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 9 минут назад, ozor сказал: Невже Гоа? це не важливо. важливо це оптимізм відносно світлого майбутнього у цій країні. особисто мені пофігу що там крякають патріотично налаштовані невдахи, я дивлюсь що роблять розумні люди... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 19 минут назад, ozor сказал: Невже Гоа? Та нізащо :-))) Португалія Й немає Субару Форестер, ні одної :-((( 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 Соррі за офтоп, але чому саме Порту? Які плюси ви там побачили, ну, окрім відсутності субару і війни? А автівка гарна, все ніби прозоро, з ціною трохи погарячкували, ну так це наше, національне. Вдалого продажу, обмін-то невдалий жарт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nosatiy Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 тепло круглый год, недорого, если строить в Португалии можно делать х2 и больше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 Канада не сподобалась? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 7 минут назад, S_Vladimir_79 сказал: Канада не сподобалась? Зараз напише звіт на 1000 слів на тему «чому Португалія», потім почне ессе про Канаду😂 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 4 часа назад, Татьяна5 сказал: Та нізащо :-))) Португалія Й немає Субару Форестер, ні одної :-((( И что, вашей машине скучно?) Если ТО 100 к. пройдено, то расходники в интернете купите) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 9 часов назад, ozor сказал: Соррі за офтоп, але чому саме Порту? Які плюси ви там побачили, ну, окрім відсутності субару і війни? А автівка гарна, все ніби прозоро, з ціною трохи погарячкували, ну так це наше, національне. Вдалого продажу, обмін-то невдалий жарт. Тепло, спокійно, як в селі :-)) Так, з ціною я психанула, але то наживне :-).Сьогодні на трейд ін заїхала в Субару, пару вариків на обмін є, думаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 5 часов назад, DimaF сказал: И что, вашей машине скучно?) Если ТО 100 к. пройдено, то расходники в интернете купите) Туди 4000 км, потім 4000 км в Україну її вертати. Немає смислу там Субару таможити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 27 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 9 часов назад, S_Vladimir_79 сказал: Канада не сподобалась? Я в гостях там була :-), навіть ідеї не було залишитися 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 В Португалії нерухомість продають усім бажаючим, проте податки наче більші ніж деінде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 10 годин тому, Татьяна5 сказав: Я в гостях там була :-), навіть ідеї не було залишитися На Канари в гості до Васабі на заїзджали? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 28 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 19 минут назад, vadimv сказал: На Канари в гості до Васабі на заїзджали? ) Цікава ідея їздити в гості до тих, з ким ніколи не спілкувалася на Мадейрі була, може там хто є? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 29 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2023 Трейд ін оцінив машину в 19, тому 20 й продаю. Зі слів трейд ін таких машин з такою історією + стан в продажу буває 1 шт в рік 067 506 36 11 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 12 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 травня 2023 Я вже з іншою машинкою. Субару їде митися, хімчиститися й в активний продаж ціна - 20 000 (була куплена за 38) 2,5, все є + куча допів в тч Pandora сигналізація та ремоут завод двигуна, колеса зима та літо я єдиний перший власник, машина повністю прозора по історії, 122т, наступне ТО через 5т, саме дороге ТО все було 067 506 36 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 12 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 травня 2023 (змінено) Агонь! Вдалого продажу! На заміну суперб, чи камрі? Змінено 12 травня 2023 користувачем ozor 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 12 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 травня 2023 12 часов назад, ozor сказал: Агонь! Вдалого продажу! На заміну суперб, чи камрі? Тігуан дизельний на заміну 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roman_T Опубліковано: 17 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2023 Тігуан кращий,чим форестер? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення