beznoschenko Опубліковано: 13 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2023 (змінено) Вітання шановне товариство! Я вже 4 роки будуюсь і трохи доходжу до процессу зовнішнього благоустрою. Крок за кроком починаю садити, посипати, пересаджувати, але проблема візуалізації мене стримувала. Але ж прогресс не стоїть на місці і вже є ШІ який сам все за вас зробить і порадить, тож ділюся тим шо я знайшов: www.reimaginehome.ai/ Дав генератору фото перед будинком і наказав підготувати варіанти Ось шо вийшло за 2 хвилини) З програмою і дизайном я б грався пару днів до такого результату... Маю надію що комусь стане в нагоді) Змінено 13 квітня 2023 користувачем beznoschenko 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 13 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2023 (змінено) Ну такоє... як був пісец, то став трохи красивіщий пісец А якщо той бот автоматом текст написав і сюди запостив для реклами сайту, то бот шикардос, навіть я повівся... Змінено 13 квітня 2023 користувачем normal 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз