Игорь&Ира Опубліковано: 2 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 4 години тому, Vitaliy67 сказав: 1 гуру тоже могут ошибаться 2 есть сто один способ как сделать правильно. Если мне не изменяет память Вы с этим вопросом носитесь уже год. Если до сих пор не нашли исполнителя, может дело в чем то другом? 1. Все не могут. Если кто-то ляпнет глупость в открытом эфире, другие поправят. 2. Я знаю только несколько, но не знаю какой из них правильный. Я многое с чем ношусь. Хоть темы аппаю. Согласен, дело в заказчике. Но работу делать надо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня Мій досвід - маю фанову трубу із виходом в коньок через вільпе та вхід повітря через дренажну камеру (три камерний септик), як книжка пише. Перепад висоти великий, що створює сильну тягу, через яку може підривати сифони (відчуваю запах) та починає сифонити на даху (мабуть через з'єднання). Тобто зворотній ефект 😂Коли перекриваю подачу повітря в дренажну камеру все стає нормально. Тобто треба не перестаратись в питанні вентиляції септика. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз