dimich99 Опубліковано: 29 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2023 Тільки що, Asot сказав: Просто від крана труби газавої підкл. без ніякий редукторів і все ,правильно?і як взагалі сам гена - нормально видае мережу? Щось е таке,що не хоче працювати від нього? І яка приблизно верхня межа по потужності на газу ? Просто від труби, без редукторів, тільки поставив 10 мікронний фільтр газу MADAS. Все працює, котел теж, тільки стандартно потрібно заземлити 1 фазу. Потужність 2.6 кВт на газу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 29 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2023 Карб брали 43мм відстань між болтами? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 29 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2023 13 минут назад, dimich99 сказал: котел теж Котел який у вас? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimich99 Опубліковано: 29 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2023 1 хвилину тому, Asot сказав: Карб брали 43мм відстань між болтами? GasPower KMS-3 NEW am.ua/gazovyy-reduktor-gaspower-kms-3-new-2-3-kva-dlya-generatorov/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimich99 Опубліковано: 29 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2023 4 хвилини тому, Asot сказав: Котел який у вас? junkers euroline zw 23 ke Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 29 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2023 Дякую вам велике за відповідь,це мій перший генератор,думаю розберусь ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 29 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2023 Едине ,що забув спитати ,чи працюе дбж ,йде зарядка від нього ,якщо е у вас Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimich99 Опубліковано: 29 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2023 9 хвилин тому, Asot сказав: Едине ,що забув спитати ,чи працюе дбж ,йде зарядка від нього ,якщо е у вас Маю тільки DC UPS для роутера, свіча, відеокамер і реєстратора. Ось такий: www.aliexpress.com/item/1005001636977344.html . Працює нормально. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 29 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2023 (змінено) 53 минуты назад, dimich99 сказал: Маю тільки DC UPS для роутера, свіча, відеокамер і реєстратора. Ось такий: www.aliexpress.com/item/1005001636977344.html . Працює нормально. Ммм, кошерный. Ток заряда до 5А и стабилизированное выходное напряжение при питании от АКБ 🤤 Змінено 29 вересня 2023 користувачем Enot123h Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimich99 Опубліковано: 29 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2023 1 хвилину тому, Enot123h сказав: Ммм, кошерный. Ток заряда до 5А и стабилизированное выходное напряжение, при питании от АКБ 🤤 Так. Виставив 12.6-12.7В щоб не спалити хард реєстратора. Політ нормальний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimich99 Опубліковано: 4 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2023 (змінено) Ще додам. Якщо потрібна максимальна потужність на газу і якщо експлуатація тільки на газу (метан - октанове число 110, пропан - 105), то потрібно зфрезерувати 3.5-4 мм з головки блока. Газ повільно горить і краще його стискувати більше. Тобто оригінальну відкручуєте і в ящик, купуєте оце motoservice.com.ua/zapchast/zapchast1792.html і до токаря. Зфрезерували цю поверхню на 3.5-4 мм і прикрутили: Змінено 4 жовтня 2023 користувачем dimich99 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimich99 Опубліковано: 8 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2023 Тим хто майструє вихлопну гофру до Hyundai HHY 3050F(E). Є хороше рішення без мазюкання герметиками. Вихід глушника 22 мм. Ідеально підходить муфта Tiemme 1100017 (Tiemme Муфта обтискна для мідної труби із зовнішнім різьбленням 22*1). Латунне кільце ідеально щільно налазить на стальний вихід і вдавлюється при закручуванні. Приклад: klondajk.com.ua/ua/p973056634-tiemme-mufta-obzhimnaya.html Ущільнюється латунь до латуні без прокладок і іншого що може прогоріти з часом чи втратити свої властивості. Паронітова прокладка є тільки під гайкою гофри. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimich99 Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня (змінено) Перевіряв сьогодня зазори клапанів на Hyundai HHY3050FE. Обидва клапана по 0.1 мм. Генератор працює тільки на магістральному газі. Пропрацював 20 годин. Вистачає таких зазорів? Чи зробити 0.15(вхід)-0.20(вихід)? Знайшов таку інформацію до газового GreenPower Змінено 5 червня користувачем dimich99 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimich99 Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня 05.06.2024 в 20:00, dimich99 сказав: Обидва клапана по 0.1 мм. Генератор працює тільки на магістральному газі. Пропрацював 20 годин. Вистачає таких зазорів? Чи зробити 0.15(вхід)-0.20(вихід)? Виставив 0.2/0.2 Побачимо як себе поведе в роботі... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 8 червня Поділитись Опубліковано: 8 червня 18 часов назад, dimich99 сказал: Виставив 0.2/0.2 можу помилятись (востаннє регулював два роки тому), але наче впуск 0,1-0,15 / випуск 0,2. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimich99 Опубліковано: 8 червня Поділитись Опубліковано: 8 червня 1 годину тому, sly сказав: можу помилятись (востаннє регулював два роки тому), але наче впуск 0,1-0,15 / випуск 0,2. це для бензинового. мій генератор працює виключно на магістральному газі. Відповідно вхідний клапан не охолоджується краплями бензину а вихідний більш температурно навантажений бо газ довше горить. В ідеалі 0.2 вхід/0.25 вихід потрібно робити 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня Після повідомлення dimich99 тиждень ходив-ходив навколо, цікаво, а що в мого гени. Таки поліз сьогодні, поміряв зазори. Вийшло якось так: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня dimich99, а не підкажете, як тяги у Вашого гени встановлено? Бо я їх перекидав туди-сюди, вже не пам'ятаю, як було спочатку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimich99 Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 14.06.2024 в 14:11, Вячеслав_В сказав: Вийшло якось так: А що це за срач під пружиною випускного клапана? У мене там все чистенько. 14.06.2024 в 14:12, Вячеслав_В сказав: як тяги у Вашого гени встановлено? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 42 хвилини тому, dimich99 сказав: А що це за срач під пружиною випускного клапана? У мене там все чистенько. Та схоже, як нібито мотор масло жере. Я сам розгублений. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня Поки світло сім годин нема, дві - є, трохи поганяв генератор. Не можу зрозуміти: шмег з вихлопної - ближче двох метрів до труби стояти не можливо. Враження таке, що весь етілмеркаптан конденсувався в балоні і зараз тільки він сам поступає до генератора. Питання dimich99 15.06.2024 в 16:23, dimich99 сказав: А що це за срач під пружиною випускного клапана?... засяяло новими фарбами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimich99 Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 1 година тому, Вячеслав_В сказав: Поки світло сім годин нема, дві - є, трохи поганяв генератор. Не можу зрозуміти: шмег з вихлопної - ближче двох метрів до труби стояти не можливо. Враження таке, що весь етілмеркаптан конденсувався в балоні і зараз тільки він сам поступає до генератора. Питання dimich99 засяяло новими фарбами. На метані запахів ніяких не чую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня Тільки що, dimich99 сказав: На метані запахів ніяких не чую. Так і я минулого - позаминулого року не чув. Ну так, на межі відчуття було щось, ніби то "газом потягнуло". Починає мені здаватись, що залишок газу в балоні - ще та незрозуміла "жижа". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimich99 Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 3 хвилини тому, Вячеслав_В сказав: Так і я минулого - позаминулого року не чув. Ну так, на межі відчуття було щось, ніби то "газом потягнуло". Починає мені здаватись, що залишок газу в балоні - ще та незрозуміла "жижа". В чому складність підключити магістраль з метаном? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня Та нема складності. Зроблю, відпишуся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз