МаТраС Опубліковано: 25 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2023 захотілось посадити гриби. Почитав групи . Різна їнформація. Одні пмшуть, що благородні: білі, польські і тп губчаті не виростуть ніколи. Пару людей написало, що через років п ять вилізло декілька) Про гливу і опеньок пишуть, що навіть ,якщо сад за 20 метрів ,то по повітрю міцелій розсієтьсЯ і може знищити плодові. Лишається тільки шампінйончик?) В кого є РЕальний досвід вирощування на землі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 2 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 В 25.03.2023 в 09:51, МаТраС сказал: захотілось посадити гриби. Почитав групи . Різна їнформація. Одні пмшуть, що благородні: білі, польські і тп губчаті не виростуть ніколи. Пару людей написало, що через років п ять вилізло декілька) Про гливу і опеньок пишуть, що навіть ,якщо сад за 20 метрів ,то по повітрю міцелій розсієтьсЯ і може знищити плодові. Лишається тільки шампінйончик?) В кого є РЕальний досвід вирощування на землі? я колись купила мішок міцелію. ну виросло трішки і все. окупилась вартість і доставка. прибутку точно не було. але свої гриби їла. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 (змінено) 5 хвилин тому, belosnezka сказав: я колись купила мішок міцелію. ну виросло трішки і все. окупилась вартість і доставка. прибутку точно не було. але свої гриби їла. я не для продажу.для себе) то з мішка- це три сотки можна засадити)) на другий рік росли? Змінено 2 квітня 2023 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 2 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 2 минуты назад, МаТраС сказал: я не для продажу.для себе) то з мішка- це три сотки можна засадити)) на другий рік росли? які 3 сотки. пару кг виросло. який 2 рік. місяць і все. загнувся мій план. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 1 хвилину тому, belosnezka сказав: які 3 сотки. пару кг виросло. який 2 рік. місяць і все. загнувся мій план. печериці короче олднорічні виходять? в мене є вологе місце, там мох постійно. то хотілося б ,щоб там росли грибочки. і красиво і і вкуснятіна рядом) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 2 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 4 минуты назад, МаТраС сказал: печериці короче олднорічні виходять? в мене є вологе місце, там мох постійно. то хотілося б ,щоб там росли грибочки. і красиво і і вкуснятіна рядом) якщо вийде - пиши. я приєднаюсь. я теж грибів своїх хо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 2 хвилини тому, belosnezka сказав: якщо вийде - пиши. я приєднаюсь. я теж грибів своїх хо. добро 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня 2023 посадив 4 сорти. перегній,куряче лайно,з соломою розмішав. пройшов тиждень. купив крейду і гіпс. поки смущає,що гіпс будівельний. чи нема там якихось добавок шкідливих? чи гіпс він і в африці чистий гіпс?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 12 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2023 28 минут назад, МаТраС сказал: посадив 4 сорти. перегній,куряче лайно,з соломою розмішав. пройшов тиждень. купив крейду і гіпс. поки смущає,що гіпс будівельний. чи нема там якихось добавок шкідливих? чи гіпс він і в африці чистий гіпс?) а через скільки зійти повинно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня 2023 (змінено) 24 хвилини тому, belosnezka сказав: а через скільки зійти повинно? 2-2,5 міс почитав,там якісь в гіпсі буд полімерні добавки(але в неті так і пишуть-добавляти буд гіпс) Змінено 12 червня 2023 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня 2023 Тільки що, МаТраС сказав: 2-2,5 міс почитав,там якісь в гіпсі буд полімерні добавки( хер його зна де той чистий гіпс найти. в лікарню піти в травматологію)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 30 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2023 В 12.06.2023 в 20:39, МаТраС сказал: хер його зна де той чистий гіпс найти. в лікарню піти в травматологію)) хвастайся. що там гриби? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз