Jekson_O K Опубліковано: 23 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2023 Допоможіть вирішити. Проблема в тому, що майстри вкручували саморізи під кутом 45 градусів на приляганні листів металочерепиці один до одного. Кажуть що проблем не буде. Я боюсь що буде текти та ржавіти. Як бути? Залишити так як є? Пропонують викрутити саморізи герметиком промастити і закрутити. Чи нічого крім замовлення нової бляхи не допоможе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 23 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2023 угол наклона ската приличный,даже если две капли там задержится то мембрана(гидра)поправит вопрос. нет повода для хвилювань! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 23 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2023 6 годин тому, Jekson_O K сказав: Допоможіть вирішити. Проблема в тому, що майстри вкручували саморізи під кутом 45 градусів Покажіть як це виглядає. Бо закрутитити покрівельний саморіз під таким кутом , м'яко кажучи не просто. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 23 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2023 (змінено) 15 часов назад, andrey_ka сказал: Покажіть як це виглядає. Бо закрутитити покрівельний саморіз під таким кутом , м'яко кажучи не просто. Хоч би червоним обвів, я теж довго шукав 😁 Я б на гермет посадив, бо підкрилок так був прикручен - крило сгнило, хоч кузов і оцинкованний Змінено 24 березня 2023 користувачем Enot123h 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jekson_O K Опубліковано: 24 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 24 березня 2023 14 годин тому, andrey_ka сказав: Покажіть як це виглядає. Бо закрутитити покрівельний саморіз під таким кутом , м'яко кажучи не просто. При закручуванні здерто верхнє фарбове покритя. Боюсь що ржавіти почне Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 24 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2023 10 часов назад, Jekson_O K сказал: При закручуванні здерто верхнє фарбове покритя. Боюсь що ржавіти почне есть ремонтные маркеры Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 24 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2023 (змінено) Я б гермета надавил под шайбу и возле шляпки и успокоился. Смотрю и думаю чего то не хватает, в углу же должен быть уголок 20 см в высоту и сантиметров 10-15 по крыше, чтоб брызги на стену не летели и за крышу по ней не стекали Змінено 24 березня 2023 користувачем Enot123h Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jekson_O K Опубліковано: 24 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 24 березня 2023 2 години тому, Enot123h сказав: Я б гермета надавил под шайбу и возле шляпки и успокоился. Смотрю и думаю чего то не хватает, в углу же должен быть уголок 20 см в высоту и сантиметров 10-15 по крыше, чтоб брызги на стену не летели и за крышу по ней не стекали Буде утеплятись, тому відразу не ставили. Герметик і маркер - як варіант. Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрій Миколайович Опубліковано: 25 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2023 Аналогічно мені робили, також розмовляв з продавцем матеріалу, сказав так роблять, все ок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 25 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2023 (змінено) 9 часов назад, Андрій Миколайович сказал: сказав так роблять, все ок 🤣 Мені теж таке казали коли стяжку водяного теплого пола керамзитобетоном заливати предлагали. Ще одні без щебня лити хотіли товщиною 2-3 см, теж кажуть що завжди так роблять, ніхто не жалувався. А тріщіни ви під ламінатом все одно не побачите... Змінено 25 березня 2023 користувачем Enot123h Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрій Миколайович Опубліковано: 25 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2023 Ну поки що нарікань немає, на мембрані видно тільки каплі конденсату, ну ще інколи мокрі місця на мембрані з самого верху крокв. А по шурупах - все норм. Хоча я сам не розумію для чого робити кут де не буде щільно прилягати ущільнювач шайби. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DEN24 Опубліковано: 4 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2023 Щодо закручування саморіза між листами мч Те що зробили у ТС - не правильно і не зрозуміло для чого. При утепленні мч повинна примикати до утеплювача, а не розривати його. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз