roverspam Опубліковано: 15 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2023 В 14.04.2023 в 15:56, dneprstab сказал: Щоб відповісти що відбувається ,підключіть аналізатор мережі. Або ж осцилоскоп і подивитися скріни напруги та струму. Але ж.Оскільки це Елекс , сімісторний. І я скажу і так що у вас відбувається - котел *криво* споживає.Схема регулювання потужності скоріше ріже сінусоїду , простіше кажучи там сімісторна/тірісторна схема регуляції. А це не подобається йому.Ось те що ви чуєте і є результат. Питання в принципі вирішується Схема регулювання потужності в самому котлі? Нічого не зрозумів, навіщо регулювати потужність котла, ріжучи при цьому сінусоїду... Ну да ладно, я ділетант в цьому. А як вирішується питання і треба його вирішувати взагалі? Наскільки це шкідливо для стаба (чи ще для когось в мережі)? В 14.04.2023 в 15:59, dneprstab сказал: Струм збільшується.Фактично , на технічному сленгу у вас *сквозняк*. Схема не відпрацьовує - частково сімістор(и) не встигають закритися ,а інші вже включаються Я не можу зрозуміти, цього цей струм йде через стаб, якщо котел підключений до розгалудження гілки, на якій висить стаб. Це виходить, якщо наприклад, сусіди підключать у себе такий же котел, то такий же ефект може бути в мене зі стабом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз