apereverzev Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 3 минуты назад, Ripit Aftami сказал: дайте примеры за эти копейки. начните поиск с предложениями верхнего этажа и таунхаусов. Для такой недвижимости как минимум часть привиденных вами проблем неактуальна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 4 минуты назад, vadimv сказал: Не поверите, но в частном доме соседи прекрасно могут достать: - бензопилой - сжиганием мусора - собакой - перебрасыванием мусора через забор - пьянками-гулянками с салютом в 3 часа ночи Но больше всего меня выбешивал один диджей, который в течение 10 лет каждое лето ежедневно включал в пионерлагере одну и ту же песню, на весь район. ) а ще вони можуть зливати свою каналізацію на вашу ділянку, ставити свій автопарк під вашим парканом, побудувати таку антену і ви взагалі втратите сон бо будете боятися що воно впаде вам на голову колись 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 2 минуты назад, Ripit Aftami сказал: но дайте примеры за эти копейки. для вас искать никто не будет. Детский сад прямо. Вам советуют, как избежать большой ошибки. Все остальное - в Ваших руках. Олх в помощь. Да, сейчас очень сильно недвижка просела. Можно найти добротный дом недорого. Но однозначно (за очень редким исключением) качественный дом - это не дом, который строили на продажу. Тем более, самострой. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apereverzev Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 20 минут назад, vadimv сказал: Эмиграция Наилучший вариант для а что делать когда йобнуті сусіди тоже эмигрируют в соседнюю квартиру? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 1 минуту назад, apereverzev сказал: а что делать когда йобнуті сусіди тоже эмигрируют в соседнюю квартиру? можна просто бути тим самим йобнутим сусідом і хай страждають всі інші 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 Только что, US7IGN сказал: можна просто бути тим самим йобнутим сусідом і хай страждають всі інші о, мой случай ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 2 хвилини тому, apereverzev сказав: а что делать когда йобнуті сусіди тоже эмигрируют в соседнюю квартиру? Решать проблемы по мере их возникновения. Может они никогда и не эмигрируют, а останутся на родине. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ripit Aftami Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 Я вижу здесь собрались исключительно люди знающие) которые давно построились и живут в своих качественных домах. Так вот знающие, ответьте на такой вопрос , как повлияет на богатых соседей которые будут мне мусор кидать через забор , то что этот дом построю я сам и супер качественно? Про таунхаус вообще смешно, это говно от квартиры абсолютно ничем не отличается. Ну а эмигрантам большой привет) более тупых советов я даже и представить не мог) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yull Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 Так в коробку не переїхати, там роботи ще дуже багато, не на один десяток тис.дол. Я б на вторинному ринку дивилася що по чому. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ripit Aftami Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 Тему можно закрыть, спасибо за "дельные советы") 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 Только что, Ripit Aftami сказал: то что этот дом построю я сам очень просто - участок будете выбирать Вы. С оглядкой на контингент вокруг. И одно дело - накупившие говнострой соседи и другое - люди, которые думают головой и строят сами. А сарказм ваш неуместен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 Только что, Ripit Aftami сказал: Про таунхаус вообще смешно, это говно от квартиры абсолютно ничем не отличается. це гівно може виявитися дуже зручним коли ви їдете на місяць подорожувати, а сусіди приглядають за вашою ділянкою. інші речі теж можна вирішувати спільно вдвічі дешевше... так, мав досвід проживання і в будинках і в дуплексах і в квартирах. навіть в наметах деякий час ночував 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 Только что, Ripit Aftami сказал: Тему можно закрыть, спасибо за "дельные советы") попутного ветра. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 Только что, sly сказал: очень просто - участок будете выбирать Вы. С оглядкой на контингент вокруг. він теж змінюється... один мій дід колись будував хату відступивши від села на 3 км. але ще до кінця його життя село дійшло до нього і зробило дорогу біля хати ( 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ripit Aftami Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 Только что, sly сказал: очень просто - участок будете выбирать Вы. С оглядкой на контингент вокруг. И одно дело - накупившие говнострой соседи и другое - люди, которые думают головой и строят сами. А сарказм ваш неуместен. Ой, извините забыл спросить у вас разрешения на мой сарказм, все соседи вокруг этого дома имеют такие же дома. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 (змінено) 13 хвилин тому, Ripit Aftami сказав: Ну а эмигрантам большой привет) более тупых советов я даже и представить не мог) Я ж говорю, не стоит так себя ограничивать стандартными представлениями. Бо кто не эмигрировал - тому придется эвакуироваться. А это куда как глупее. Хотя еще глупее не эвакуироваться, как это сделали жители Бучи, Мариуполя, Херсона и т.п. Змінено 22 березня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 3 хвилини тому, US7IGN сказав: навіть в наметах деякий час ночував на Гоа? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 Только что, Ripit Aftami сказал: Ой, извините забыл спросить у вас разрешения на мой сарказм, все соседи вокруг этого дома имеют такие же дома. я теперь понимаю, почему у Вас такие соседи... Вы сам такой же. Мужик в троллейбусе едет и думает: "Жена — стерва, друзья — подонки, начальник — дебил, работа — дрянь, жизнь — говно... " За спиной мужика стоит ангел, записывает в блокнот и думает: "Какие странные желания, а главное — одни и те же каждый день! Но ничего не поделаешь, надо исполнять... " 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 1 година тому, Ripit Aftami сказав: Все правильно, дом построен на продажу, и у меня выбор или купить участок за 20тыс и влезать в стройку потратить на ту же коробку 50 тыс и кучу времени, или купить сразу готовую коробку за те же деньги примерно. Ну так і треба було спочатку і питати. Люди. зазвичай не люблять, коли їм мізки люблять. і інфи, певно, отримали б повніше і по темі. 53 хвилини тому, US7IGN сказав: виявилось що немає сенсу вкладатися в цеглу ... Виявилося, що все вирішує локація, віддаленість від раші і перасолька нато. Чи у Брно чи у Вроцлаві тільки навчатися добре? Що не так там з цеглою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 10 минут назад, vadimv сказал: на Гоа? ) ні, у нас теж були красиві місця 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 (змінено) 11 минут назад, ozor сказал: Чи у Брно чи у Вроцлаві тільки навчатися добре? Що не так там з цеглою? а що так? Польща це ідеал? я нічного не маю проти цегли. просто я реаліст і не бачу сенсу купляти цеглу якщо у тебе потім не залишиться на таку ж в іншому місці. мене взагалі мало хто розумів коли я казав що треба купляти таке житло, яке тобі не буде шкода кинути та поїхати в будь-який час. а жити можна в будь-якому якщо воно не гірше за 3 зірковий готель. Змінено 22 березня 2023 користувачем US7IGN 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 1 година тому, Ripit Aftami сказав: А какие там вытекающие неприятности? Краще б ви не ставили це питання. Воно багато що пояснює. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 1 година тому, Ripit Aftami сказав: Ну мне сразу сказали что все помогут оформить до 2 тыс уе, тоесть все что есть на фото мне обойдется в 65 тыс, смогу ли я найти участок и построить дом за такие деньги? Учтите, что даже если самострой попадает под амнистию, то как только вы его купите - амнистии не будет. если они так могут легко узаконить - то обязательно пусть узаканивают перед продажей. ведь это просто 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 1 минуту назад, ЯД сказал: даже если самострой попадает под амнистию сомневаюсь, что участок приобретен до 14 года. В любом случае, ТС уже принял решение и попытки отговорить вызывают агрессию. Будет интересно его послушать через годик. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 55 хвилин тому, Ripit Aftami сказав: Не поверю, когда круглосуточно по голове бегают "детачки" и бухая яжемать роняет мебель в 3 часа ночи , то в частном доме я просто закріваю двери и окна и все соседи и остаются за забором а не за стенкой. "Слишком хорошо, чтобы быть правдой." Версальский роман. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз