Флаг Опубліковано: 18 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2023 В 17.04.2023 в 23:04, МаТраС сказал: Флаг,до цього забув хто він був. вже не раз піднімав тему типа дом за 10 000 грн і тп.. То был вопрос за дом, а это за участок. Разные подходы и ступени к одной цели. Там вопрос за покупку дома, а тут за приватизацию земли. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Флаг Опубліковано: 18 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2023 15 часов назад, sly сказал: Вы серьезно это пишете? Я забил номер и дату в гугл и получил фио и адрес участка Вашей родственницы. Это не персональные данные? А что тогда? И если в Вашей семье есть аналогичный положительный опыт - зачем вам информация? Просто поговорить? А вы здесь зачем, просто поговорить на процентов 20% от сути, так как на полную считаете слишком большой уступкой, с вашей стороны? Интересный подход 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 19 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2023 4 години тому, Флаг сказав: То был вопрос за дом, а это за участок. Разные подходы и ступени к одной цели. Там вопрос за покупку дома, а тут за приватизацию земли. Ну то чого не купив?? Сотні будинків в кінці київської області в чернігівській. Ну хай не за 10, за 25 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 19 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2023 40 хвилин тому, МаТраС сказав: Ну то чого не купив?? Сотні будинків в кінці київської області в чернігівській. Ну хай не за 10, за 25 Бо то ж треба працювати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alabaster Опубліковано: 19 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2023 25.03.2023 в 20:45, sv_vs сказав: ну значить повезло, може сама на сесію/земельну комісію приходила і пояснила що до чого, бо просто заява в сільраду це 99% відмова. я не був на сесії сільради, але на сесію подав повний комплект документів на ділянку разом із заявою про передачу у власність. просто продавець ділянки займався питанням виготовлення всіх документів і замірів ДО продажу землі мені. все пройшло успішно. витяг на руках і зареєстрований у ЦНАПі. сумніваюсь що зараз можливо пройти всі етапи по приватизації. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alabaster Опубліковано: 19 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2023 28.03.2023 в 20:38, delic сказав: По Україні повно пропозицій продажу ділянок з цегляним будинком, погребом, літньою кухнею і т.і. за смішні суми в $1000-$3000. Ділянок без забудови пропозиція ще ширша і ціни ще нижчі (проте проблеми з комунікаціями). Але ж обов'язково потрібно знайти безкоштовно, незважаючи на величезні втрати часу і коштовне оформлення. Це якийсь спорт для мазохистів? В чому сенс? всі ці ділянки як правило не мають жодних документів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 19 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2023 20 хвилин тому, alabaster сказав: всі ці ділянки як правило не мають жодних документів. Це відверта брехня. Все одно що сказати, що більшість ділянок взагалі не мають документів. Можливо не буде реєстрації в реєстрі права власності, але свідоцтво буде на руках. І проблема в тому, що цивілізація поступово зникає разом з населенням, тому і ціни такі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alabaster Опубліковано: 19 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2023 не збираюсь вам будь-що доводити. брехня так брехня. просто я півтора роки назад почав шукати будинок в селі в якості дачі і зіткнувся із цим всім. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 19 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2023 5 часов назад, alabaster сказал: я півтора роки назад почав шукати будинок в селі в якості дачі і зіткнувся із цим всім. А що ви називаєте дачею? на якій відстані від міста? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 19 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2023 29 хвилин тому, Фрай сказав: А що ви називаєте дачею? на якій відстані від міста? Якщо ви дочекаєтесь відповідей на ці ваші два, безперечно, глибинні питання, то по результатам, зможете пару дисертацій захистити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alabaster Опубліковано: 19 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2023 55 хвилин тому, Фрай сказав: А що ви називаєте дачею? на якій відстані від міста? в моєму особистому випадку під дачу використовується сільська саманна хата і 25 соток землі біля неї. але є газове опалення і криниця. знаходиться в 70км по нормальній дорозі від мого обласного центру на заході України. Відстань обумовлена бюджетом на купівлю і розташуванням села на березі водосховища. рибалку полюбляю на на нашому водосховищі каньонного типу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 19 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2023 55 минут назад, alabaster сказал: знаходиться в 70км по нормальній дорозі від мого обласного центру Вибачте, але особисто я це називаю імєнієм. ) Бо все що далі 50км це саме імєніє купи проблем пов‘язаних з логістикою будматеріалів та вашим особистим переміщенням. мав дачу за 43 км від будинка і неодноразово відчув на собі. зараз приблизно стільки ж до роботи і дві доби в місяць тупо списую на дорогу. ( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз