Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сад і все про нього.

allanek

Рекомендовані повідомлення

Аня, звісно, що треба. Чого ви раніше не пропонували? Давайте рецепт. Дякую)

Змінено користувачем allanek
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

борошно 350
масло вершкове 225
вода холодна 2 ст л
журавлина вялени ягоди -75 ( можна змінити за бажанням на інши сухофрукти- вишня, ізюм, курага то що)
цукор 150
жовток 1
цедра 1 апельсину
сіль1/8 чай лож

борошно+цукор+масло з холодильника нарізане скласти в чашу блендера. Перемолоти до стану жирної крихти. додати цедру, жовток,сіль, нарізану журавлину за необхідності додати крижану воду 2-3 ст ложки,щоб зібрати все тісто у кулю. при цьому тісто має бути сухим і трохи кришитися. Якщо в вас все ще не выйшло зробити тісто в кулю і воно все ще занадто сухе, то додайте ще 1 ложку холодної води, різна вологість муки іноді того потребує.
розділити тісто на 2 частини скачати в ковбаску діаметром 5 см і загорнути у харчову плівку. покласти в морозилку щонайменше на 20 хвилин. у такому стані може зберігатися. у міру необхідності дістаєте ковбаску нарізаєте по 0,5 см заморожену.
випікати 12 хвилин при 180 гр( до золотистого низу) розморожувати ковбаску і печіво не потрібно . З морозилки нарізать і в духовку

IMG_0552.jpeg

IMG_0553.jpeg

Змінено користувачем Сарочка
  • Лайк 2
  • Дякую 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...