allanek Опубліковано: 20 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 20 вересня (змінено) Аня, звісно, що треба. Чого ви раніше не пропонували? Давайте рецепт. Дякую) Змінено 20 вересня користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: В суботу в 08:38 Поділитись Опубліковано: В суботу в 08:38 (змінено) борошно 350 масло вершкове 225 вода холодна 2 ст л журавлина вялени ягоди -75 ( можна змінити за бажанням на інши сухофрукти- вишня, ізюм, курага то що) цукор 150 жовток 1 цедра 1 апельсину сіль1/8 чай лож борошно+цукор+масло з холодильника нарізане скласти в чашу блендера. Перемолоти до стану жирної крихти. додати цедру, жовток,сіль, нарізану журавлину за необхідності додати крижану воду 2-3 ст ложки,щоб зібрати все тісто у кулю. при цьому тісто має бути сухим і трохи кришитися. Якщо в вас все ще не выйшло зробити тісто в кулю і воно все ще занадто сухе, то додайте ще 1 ложку холодної води, різна вологість муки іноді того потребує. розділити тісто на 2 частини скачати в ковбаску діаметром 5 см і загорнути у харчову плівку. покласти в морозилку щонайменше на 20 хвилин. у такому стані може зберігатися. у міру необхідності дістаєте ковбаску нарізаєте по 0,5 см заморожену. випікати 12 хвилин при 180 гр( до золотистого низу) розморожувати ковбаску і печіво не потрібно . З морозилки нарізать і в духовку Змінено В суботу в 10:57 користувачем Сарочка 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз