Фрай Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 11 минут назад, allanek сказал: 10 часов назад, Фрай сказал: Гармонія, гліцінія у наших умовах чудово росте. Це, якщо не бачите, яка вона буває там, де тепло. Та наче ж бачив, але я реаліст і не порівнюю те "тепло" з нашим, проте й нас деякі сорти ростуть і радують. Сфоткаю або знайду старі фото. Я вважав, що то пенісетум, а дружина каже міскантус. Тричі купував кортадерію рожеву і жодного разу вона такою не була, але ж написано так. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 49 хвилин тому, allanek сказав: Чекала, коли скажеш, що то не міскантус) В мене нема, але думки про нього і бажання його посадити не залишають. хі-хі, я люблю назви )) у мене є, але йому у мене холодно (( ті що в захищенних місцях квітнуть, гарні такі, а ті що на відкритих місцях просто лист і все, краси ніякої бо краса у тих пухнастих китицях хі-хі другий раз )) не бачила ти КОЛЮЧИХ троянд...Leda на їх фоні як метросексуал з барбер шопу🙃 Глицинія . Тільки 2 сорти у нас квітнуть постійно,білий не пам"ятаю, а бузкова Wisteria macrostachya (Глициния макростахия) "Blue Moon' 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 27 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 2 хвилини тому, irina1969 сказав: хі-хі, я люблю назви )) 🤣 3 хвилини тому, irina1969 сказав: не бачила ти КОЛЮЧИХ троянд...Leda на їх фоні як метросексуал з барбер шопу🙃 І добре, що не бачила, бо зупинилась вчасно. Троянди в моєму саду, то вплив масового психозу. С самого початку не збиралась їх саджати, але...воно ж гарно і може мені потрібно теж. Добре, що швидко схаменулась і ті троянди, що залишились, то гарнюні і мене не дратують, бо не хворіють, не вибагливі і будуть гарно квітнути і без того, щоб їх годувати; легко обрізати і головне, квітнуть або постійно, або з невеликою перервою. 2 хвилини тому, irina1969 сказав: Глицинія . Тільки 2 сорти у нас квітнуть постійно,білий не пам"ятаю, а бузкова Wisteria macrostachya (Глициния макростахия) "Blue Moon' 7 хвилин тому, Фрай сказав: я реаліст і не порівнюю те "тепло" з нашим, проте й нас деякі сорти ростуть і радують. І не квітнуть так, як повинні. А мати в саду ліану ради ліани, то є більш привабливі, для цього, рослини, які в нас гарно почуваються. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Harmonia Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 1 година тому, allanek сказав: Це, якщо не бачите, яка вона буває там, де тепло. Поки, той рік, були, с березня по травень, у Вроцлаві, надивилась я і що таке місто в магноліях, і що таке гліцинія в квітах. В порівнянні з тим, як вона квітне в нас, то сльози на очі навертаються. Там, наче і листя того нема на гілках, одні квіти звисають . В нас такого ніколи не бачила. Точно таке,мені і казали колись! І да, її можна в нас ростити,але там багато танців з бубном(( а як виявилося,з мене садівник некудишній))от тому,тіко любуюсь іноді на фото ,на Гліцинію. Ну вже дууужеее прекрасна рослина!!!🔥А сіко ще ,Бог створив краси у Світі ,мммм ,любоватися-неперелюбоватися всім!!!😍 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Harmonia Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 хм..Алла,а що я такого смішного написала? чому така реакція? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 27 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) 10 хвилин тому, Harmonia сказав: а як виявилося,з мене садівник некудишній)) Та я теж не гуру-садівниця. Все прийде з часом. Питання лише в тому, скільки часу буде витрачено на те, щоб зрозуміти, який сад вас не буде дратувати. Бо складається враження, коли читаєш форуми чи спостерігаєш в житті, то мета наших людей зробити сад таким, щоб покласти там і час, і здоров'я. А треба навпаки, щоб сад приносив задоволення і праця в ньому теж. Я, наприклад, так і не змогла полюбити вирощування розсади та порпання на городніх грядках. І роблю це лише тому, що перчик-помідорчик та травки з городу це смачно і їси чистий продукт, а не хімічний. Змінено 27 березня 2023 користувачем allanek 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Harmonia Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 2 хвилини тому, allanek сказав: Та я теж не гуру-садівниця. Все прийде з часом. Питання лише в тому, скільки часу буде витрачено на те, щоб зрозуміти, який сад вас не буде дратувати. Бо складається враження, коли читаєш форуми чи спостерігаєш в житті, то мета наших людей зробити сад таким, щоб покласти там і час, і здоров'я. А треба навпаки, щоб сад приносив задоволення і праця в ньому теж. Я, наприклад, так і не змогла полюбити вирощування розсади та порпання на городніх грядках. І роблю це лише тому, що перчик-помідорчик та травки з городу це смачно і їси чистий продукт, а не хімічний. аа))про мої не руці ,а лапки ,я сама з себе іноді сміюсь))ось тому ,мені подобається ,які думки Ви маєте,на рахунок саду! А саме -" покласти там і час, і здоров'я. А треба навпаки, щоб сад приносив задоволення і праця в ньому теж. " Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 27 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 3 хвилини тому, Harmonia сказав: хм..Алла,а що я такого смішного написала? чому така реакція? Я згодна з тим, що ви кажете. Якби був в "реакціях" смайлик зі звичайною усмішкою, то поставила б такий смайлик. Бо смайлик з пальцем догори не зовсім відповідає тому, що я читала ваш допис з доброю усмішкою. Але добре, вже поміняла. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Harmonia Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 Тільки що, allanek сказав: Я згодна з тим, що ви кажете. Якби був в "реакціях" смайлик зі звичайною усмішкою, то поставила б такий смайлик. Бо смайлик з пальцем догори не зовсім відповідає тому, що я читала ваш допис з доброю усмішкою. Але добре, вже поміняла. Алла,та все добре!!!)) просто не зрозуміла і запитала) Краще запитати,чим собі щось видумувати))головне ,тепер ми зрозуміли одна одну💐 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Harmonia Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 Дівчатка,сподобалась мені ,ще Цинерарія. Поділіться досвідом ,будь-ласка,як що в кого є?! Підійде вона,до терміну -безпроблемний сад у догляді ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 3 часа назад, allanek сказал: І не квітнуть так, як повинні. А мати в саду ліану ради ліани, то є більш привабливі Згадав чому не взяв гліцінію, дуже назва не не подобається. Глянув у довідник, як на мене то відрізнити міскантус від пенісетума доволі просто - по кінчикам? ) У пенісетума колоски, а у міскантуса "хвости", от міскантус і пампасну траву важче. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 27 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 25 хвилин тому, Фрай сказав: пампасну траву важче. Пампасні траві холодно у нас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 27 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 2 години тому, Harmonia сказав: Цинерарія. Поділіться досвідом Досвіду нема, я від неї відмовилась. Чому не пам'ятаю, але, якщо відмовилась, то щось з нею не так. В сенсі догляду. І хіба її в нас вирощують не як однолітню рослину? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Harmonia Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 11 хвилин тому, allanek сказав: І хіба її в нас вирощують не як однолітню рослину? Да?! а я й не знала ,що вона однолітня! Наче ж ,такі красиві сизі кущики ,навіть зимою в снігу,такі як і літом. ..чи може я взагалі зплутала її,з іншою рослиноюНу добре,тоді значить ,то певно не Цинерарія. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 27 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 Ні, вона не однолітня. Але її в нас вирощують, як однолітню тому, що вона теплолюбна і може не витримати мінусову температуру. Але я не впевнена, що то про цінерарію. На клумбах в Києві її висаджують кожного року нову. Краще, щоб вам про неї розповів хтось, в кого вона росте). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 Harmonia, дуже дякую. Отримала трояндочку, вже і посадили. Це моя перша троянда, давно подобаються саме плетисті. Але то місця не було, то шось заважало, то не на часі. Мабуть, це перша весна, коли я навіть ДУМКИ НЕ МАЛА забажати посадити собі троянду. Дякую! Дуже хочу, шоб прижилась! Пам'ятаю були такі фантастичні думки посадити троянди уздовж паркана у великі контейнери з обрізаних металевих бочок (там асфальт і нема землі). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 Ольга, не посчитайте жлобом, но выкопать, выслать или привезти такой саженец стоит большого напряга и пр. в машину мне он не влезет, а живу в селе не совсем в Киеве и не совсем по соседству с вами. ) Хотел выставить здесь на продажу для донатов на ЗСУ, но подумал, блин, а как же я его буду передавать? и махнул рукой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 8 минут назад, Фрай сказал: Ольга, не посчитайте жлобом, но выкопать, выслать или привезти такой саженец стоит большого напряга и пр. в машину мне он не влезет, а живу в селе не совсем в Киеве и не совсем по соседству с вами. ) Хотел выставить здесь на продажу для донатов на ЗСУ, но подумал, блин, а как же я его буду передавать? и махнул рукой. )))) Та тю на Вас!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 27 минут назад, Фрай сказал: Ольга, не посчитайте жлобом, но выкопать, выслать или привезти такой саженец стоит большого напряга и пр. в машину мне он не влезет, а живу в селе не совсем в Киеве и не совсем по соседству с вами. ) Хотел выставить здесь на продажу для донатов на ЗСУ, но подумал, блин, а как же я его буду передавать? и махнул рукой. Это Ваше "не посчитайте жлобом" одного происхождения с моим "не выгляжу ли я попрошайкой и любительницей халявы" ... )))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 27 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 18 хвилин тому, voglya сказав: не выгляжу ли я попрошайкой и любительницей халявы" ... ) Ні, не виглядаєте. Навпаки, це добре, що завдяки темі, є можливість мінятися чи дарувати одне одному рослини. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Harmonia Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 1 годину тому, voglya сказав: Harmonia, дуже дякую. Отримала трояндочку, вже і посадили. Це моя перша троянда, давно подобаються саме плетисті. Але то місця не було, то шось заважало, то не на часі. Мабуть, це перша весна, коли я навіть ДУМКИ НЕ МАЛА забажати посадити собі троянду. Дякую! Дуже хочу, шоб прижилась! Пам'ятаю були такі фантастичні думки посадити троянди уздовж паркана у великі контейнери з обрізаних металевих бочок (там асфальт і нема землі). Оля,Доброго вечора! І Вам дякую,що написали!💐Теж, дуже бажаю,щоб прижилася у Вас трояндочка!!!І що б була/цвіла, Вам на радість!!!❤️💐 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) 1 час назад, voglya сказал: Это Ваше "не посчитайте жлобом" одного происхождения с моим "не выгляжу ли я попрошайкой и любительницей халявы" ... )))) Та тю на вас! )))) сейчас его высота больше двух метров без корня, крону в ширину почикал, но все равно. Пока чикал нечаянно загнал колючку под ноготь и желание копать пропало, но все равно уберу бо он скоро зацветет И все это снова посыпется в воду. Змінено 27 березня 2023 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 29 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2023 Зима та весна зустрілись 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 29 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2023 Хіба тюльпани вже квітнуть? Бачила в себе крокуси і мускарі розквітли, але тюльпанам наче ще рано? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 29 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2023 они в ящике. наверное из дома вынесли на улицу в теплые дни На 8-е марта же их продают Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз