borodaivladislav Опубліковано: 13 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2023 Прочитал что одно из условий это правильное соотношение топлива с кислородом- и там об этом много рассказывают. А второе условие это поддержание определенной температуры в топке- но об этом ничего не пишут.- Я так понял- что чем больше тем лучше?- Или всё же есть какие-то расчеты? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир Н. Опубліковано: 18 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2023 (змінено) Коли Ви задаєте ці запитання просто з цікавості, то краще пошукайте відповіді в ютубі у Солоніна. Змінено 18 березня 2023 користувачем Владимир Н. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 18 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2023 І потім підскажете нам як в котлі регулювати температуру та кількість кисню в камері згоряння Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
borodaivladislav Опубліковано: 19 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня 2023 19 часов назад, Владимир Н. сказал: Коли Ви задаєте ці запитання просто з цікавості, то краще пошукайте відповіді в ютубі у Солоніна. У него всего 2 видео на эту тематику. Я посмотрел- очень интересного узнал. Но там общие представления а не расчеты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
borodaivladislav Опубліковано: 19 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня 2023 12 часов назад, normal сказал: І потім підскажете нам як в котлі регулювати температуру та кількість кисню в камері згоряння Если бы я знал такие конкретные вещи- то обязательно подсказал бы. А иначе для чего подобные форумы. Но сейчас я сам пытаюсь разбираться в подобных вещах, так как работаю машинистом котлов и считаю что мне это пригодится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 19 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2023 (змінено) 9 часов назад, borodaivladislav сказал: 9 часов назад, borodaivladislav сказал: так как работаю машинистом котлов и считаю что мне это пригодится. Працюю машиністом котла понад 17 років і те що Ви хочете собі порахувати це маячня повна)).Але ра***те...порахуєте скажете. Змінено 19 березня 2023 користувачем viksel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mvas78 Опубліковано: 20 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2023 В 13.03.2023 в 17:13, borodaivladislav сказал: Прочитал что одно из условий это правильное соотношение топлива с кислородом- и там об этом много рассказывают. А второе условие это поддержание определенной температуры в топке- но об этом ничего не пишут.- Я так понял- что чем больше тем лучше?- Или всё же есть какие-то расчеты? Тут таке. Спочатку треба визначитись із конструкцією котлу, а вже від цього буде залежати подальша концепція. Загальні правила такі: - для деревинного вугілля - збільшення дуття збільшує потужність та температуру. - для пірогазів - температура горіння найбільша при оптимальному співвідношенні палива/повітря. Надлишок повітря зменшує температуру за рахунок баластного повітря, нестача повітря зменшує за рахунок неповного спалювання. - вологість палива зменшує температуру горіння. Але вам як звичайному споживачу, а не конструктору, особливо це нічого не дає. Вам треба дотримуватись певної інструкції. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
borodaivladislav Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 В 20.03.2023 в 11:27, mvas78 сказал: Але вам як звичайному споживачу, а не конструктору, особливо це нічого не дає. Вам треба дотримуватись певної інструкції. Я не споживач а машиніст котлів, і де які поняття мене цікавлять. Кочегари тоже різні бувають- одним достатньо 2кнопки нажимать та золу вигрібать а другим цього не достатньо. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mvas78 Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 2 часа назад, borodaivladislav сказал: Я не споживач а машиніст котлів, і де які поняття мене цікавлять. Кочегари тоже різні бувають- одним достатньо 2кнопки нажимать та золу вигрібать а другим цього не достатньо. Хоча-б котел деанонімізували, бо незрозуміло про яке обладнання мова, чи є там взагалі про що розмовляти А машиніст і є споживачем, бо ти особисто використовуєш цей виріб, байдуже для чиєї вигоди, тож, і вивчає його споживчі якості, що, насправді, незвично ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 22 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 Про яке хоть паливо річ? В мене батько колись кочегарив у газовій котельні, я на вугільній і окрім "кидати лопатою" більше не пам'ятаю ніяких там регулювань, але то було ще 25 років назад... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир Н. Опубліковано: 31 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2023 (змінено) В 19.03.2023 в 09:16, borodaivladislav сказал: У него всего 2 видео на эту тематику. Я посмотрел- очень интересного узнал. Но там общие представления а не расчеты. А это смотрели: Змінено 31 березня 2023 користувачем Владимир Н. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз