Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

20 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Я б ще заднім числом додав до цього радіо з комплектом запасних батарейок, яке дає хоч якийсь зв'язок із зовнішнім світом. Парочку бабушкофонів, які, як виявилося, ловлять мережу набагато краще сматфону за штуку баксів і аккумулятори, щоб все це заряджати:)    

Ну, оскільки в мене був лайт варіант, то своїм "Сонімом", купленим у 2010-му, по памяті році, я не користувався ) 

Але він досі живий і лежить у рюкзачку, батарея, яка може тримати більше 3 тижнів, протиударність та повна пилевлагозахист, буває актуальною.

До речі він має УБД , оскільки у 14-му мій товариш його брав, коли почалося, і повернув.

А інше завжди є, бо я полюбив бувати "поза межами цивілізації", десь з початку сторіччя.

* гиги , лайки повернули, з ними якась містика )))

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, Tochkin сказав:

Пан дивися перші 10 серій Санта-Барбари. Десь з 6 чи 7 серії почало з'являтися відчуття що то є якась лажа, та пан кинув. :) Коротше перша доза не зашла. :) Якось коли всі в захваті дивилися "Рабиню Єзауру" пан почув що з милосердя до радянського глядача цей серіал скоротили зі 100 серій до 15, то пан замислився що то за лажа така що можна 85% відправити в мусорку не втрачаючи основний сюжет.  :) Ще пан пам'ятає як з економії електроенергії обласний ретранслятор відключали, тож вдень телебачення не було взягалі ніякого, воно починалося о 6 вечора. Але з нагоди Олімпіяди взимку 1994 його ввімкнули на весь день, а пан був дуже захворів та мав лежати, тож за 2 тижні подивися ВСЮ оту Олімпіяду за виключенням 2 чи 3 змагань, які не дивився бо приходив дохтор. Більше пан Олімпіяд не дивився. :) 

Пан бачив жисть. Респект і уважуха:lol:

• Хаха 3
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ні, це схема, з якою ви не згодні. Запропонуєте альтернативну?

Ну, Україна нічого не винна (в плані боргу), якщо у Трампа є питання, то нехай звертається до Байдена.

Наразі угода про "рідкоземельні мінерали" потрібна Трампу, для свого лохторату. Показати хоч якісь досягнення за 100 днів перебування на посаді Президента.

Корисні копалини повинні бути в замін на щось (зброю, розвідувальні данні).

Але вже ось ось настане мир за вашими словами, чекати залишилось не довго, 2-3 тижні (с)

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

8 часов назад, DmiVady сказал:

Айла - це класика та еталон торф'яних релізів, і я згоден, що це дуже гарно) 

Мої улюбленці звідти то Каол Айла та, звісно, Лаговулін 16 років - це шедевр, як на мене, в торфі.

Але все ж Скай, у варіантах Штормів з їх м'яким торфяним відтінком, та солоністю океану мені сподобався більше, це вже суб'єктивний смак.

Знов таки, до торфу тре "дорости", і не кожному зайде ) тому коли я всує балакаю про шотландські сінгл молти, то обираю більш нейтральні, щоб зайшло майже любому поцінувачу дистиляту не з буряка ) бо як казав один генерал після глінкерну Арбегу: "Кииирзааа!!!" 😉 

Тому, наприклад, Гленморанджи Квінта Рубан навряд комусь, навіть дівчинці, відріже смак до віскі, а от, скажімо, Лафрог може новачку здатися тією ще гидотою )

Якщо у вас у Канаді є у барах, та пан полюбляє фенол, то рекомендую один раз і 25 гр спробувати реліз від молодої віскокурні того регіону:

Віскі Октомор 14.1 / Octomore 14.1, Bruichladdich

Один раз і 25 гр , не більше ))) крім цього релізу, в них нема, як на мене, поки що нічого, крім молодих спиртів та маркетингу ...

але з Октамором, то вони гарний прикол забахали, ми після дегустації (коли він тільки вийшов і привезли до нас) були довго під враженням)

Дякую за пораду, спробую. Лафрог мій найулюбленіший, проте я трохи, пару крапель води добавляю. Але він так би мовити найбільш "суворий" за смаком, тож більшості він не дуже. ) Якось пив на Новий рік та забув бокал помити, зранку запах Лафрогу був відчутний метри за 2. )) Мені ще подобається Буннахабхайн. Ще є нове підприєсчтво Kilchoman - я спробував, дуже сподобалось.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, XL.pro сказав:

Ну, Україна нічого не винна (в плані боргу), якщо у Трампа є питання, то нехай звертається до Байдена.

Наразі угода про "рідкоземельні мінерали" потрібна Трампу, для свого лохторату. Показати хоч якісь досягнення за 100 днів перебування на посаді Президента.

Корисні копалини повинні бути в замін на щось (зброю, розвідувальні данні).

Але вже ось ось настане мир за вашими словами, чекати залишилось не довго, 2-3 тижні (с)

А скажіть, будь-ласка, в України є армія?

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

А скажіть, будь-ласка, в України є армія?

А в Росії? В України є вибір? Ну ок, капітулювали, далі що? Завершити свої справи і виїхати, не очікуючи повторного нападу?

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Tochkin сказав:

Дякую за пораду, спробую. Лафрог мій найулюбленіший, проте я трохи, пару крапель води добавляю. Але він так би мовити найбільш "суворий" за смаком, тож більшості він не дуже. ) Якось пив на Новий рік та забув бокал помити, зранку запах Лафрогу був відчутний метри за 2. )) Мені ще подобається Буннахабхайн. Ще є нове підприєсчтво Kilchoman - я спробував, дуже сподобалось.

Збоченці, як цю гадість взагалі можна пити? Присмак торфу... Наче ото топив грубу в дитинстві брикетами... Неперевершений смак минулорічних шкарпеток... мммм, ням-ням. 

Як це можна порівнювати з сонцем в бокалі, яке дав виноград, що надихався повітрям і сонцем далекого 78-го року? 

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

32 хвилини тому, Tochkin сказав:

Я вже "пішов з великого сексу", і не знаю, чи буду повертатися )

Хоча не зарікаюся, бо "колишніх алкоголіків та наркоманів не буває", але поки що не маю бажання )

А ви отак от про нові смаколики розповідаєте )))

Лафрог колись мене дуже вразив таким релізом, це гарно, але була пляшка на увесь паб (а поцінувачів нас було тоді багато, тож по трішечки пробували).

IMG_20181003_194517.thumb.jpg.e68b73a3992c239423a4e6213911e731.jpgIMG_20181003_194057.thumb.jpg.a2418395c7148033468205fc629bc2b6.jpg

*До речі, історія співіснування поряд Лафройг та Лаговулін дуже цікава) інтриги, конкуренція тощо ....

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, XL.pro сказав:

А в Росії? В України є вибір? Ну ок, капітулювали, далі що? Завершити свої справи і виїхати, не очікуючи повторного нападу?

Ви не відповіли на питання:)

Питанням на питання можуть відповідати тільки євреї. І не схоже, що ви з їх числа:)) 

• Хаха 2
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Збоченці, як цю гадість взагалі можна пити? Присмак торфу... Наче ото топив грубу в дитинстві брикетами... Неперевершений смак минулорічних шкарпеток... мммм, ням-ням.

Це все маркетинг, та снобізм.

А насправді: "Кеерзааа!" © )))

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Збоченці, як цю гадість взагалі можна пити? Присмак торфу... Наче ото топив грубу в дитинстві брикетами...

це як мені оце порадили :eek:

uk.wikipedia.org/wiki/Пуер

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Не повірите )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Збоченці, вони в усьому збоченці )))))))))))))))))))))))))))))))))

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

То вам треба одного молдавана почитати, місцями кумедно пише:)

https://www.facebook.com/vadim.ol

Посилання на коментар

33 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Як це можна порівнювати з сонцем в бокалі, яке дав виноград, що надихався повітрям і сонцем далекого 78-го року? 

І те і те по суті є розбавленим/розбодяженим паливом для Ford Model T або ракети V-2 Фон Брауна.

Або хімічною зброєю, за допомогою якої дріжджові грибки знищують своїх конкурентів у поїданні крахмалу/цукру. В тому числі вас.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

14 хвилин тому, vadimv сказав:

І те і те по суті є розбавленим паливом для Ford Model T або ракети V-2 Фон Брауна.

Або хімічною зброєю, за допомогою якої дріжжеві грибки знищують своїх конкурентів у поїданні крахмалу/цукру. В тому числі вас.

Аж цікаво, хто з нас першим покине цей форум в результаті ліквідації особистості, яка пройшла через те, що ви вважаєте знищенням, при тому, що ми приблизно одного віку:)

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Хаха 3
Посилання на коментар

35 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ви не відповіли на питання:)

Питанням на питання можуть відповідати тільки євреї. І не схоже, що ви з їх числа:)) 

Наче ви з їх числа)))

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, XL.pro сказав:

Наче ви з їх числа)))

Є трохи:)

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

1 година тому, Dmitriy_S сказав:

Аж цікаво, хто з нас першим покине цей форум

Це може статися абсолютно випадково

1 година тому, Dmitriy_S сказав:

ви вважаєте знищенням

Це не я вважаю, це такий медичний факт.

Посилання на коментар

2 часа назад, XL.pro сказал:

Ну, Україна нічого не винна (в плані боргу

Така опція в України відсутня 

заплатить скільки скажуть 

Посилання на коментар

4 часа назад, Dmitriy_S сказал:

ото топив грубу в дитинстві брикетами.

топив то таке, звикаєшь... а ото перетягати машину тих брикетів від воріт де їх висипали до сараю за хатою... незабуваємо :) 

Змінено користувачем Tochkin
  • Лайк 2
Посилання на коментар

5 годин тому, karbo сказав:

Така опція в України відсутня 

заплатить скільки скажуть 

Так вже ж послали. Спочатку 300 млрд, потім 120 млрд...Сказали, що нічого не винні. Зійшлися на меморандумі (домовилися домовлятися), бажано його ще підписати в Будапешті.

Чекаємо остаточної редакції

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 минут назад, XL.pro сказал:

Так вже ж послали. Спочатку 300 млрд, потім 120 млрд...Сказали, що нічого не винні. Зійшлися на меморандумі (домовилися домовлятися), бажано його ще підписати в Будапешті.

За все хорошее, против всего плохого....

Так и Обама мог..

glavred.net/war/tramp-prizval-putina-prekratit-voynu-i-podpisat-soglashenie-10659680.html?utm_source=ukrnet_news

Посилання на коментар

57 хвилин тому, XL.pro сказав:

Не знаю, можна вірити чи ні?

Україна і США домовилися, що вже надана допомога не буде зараховуватися в угоді про корисні копалини, - Шмигаль Джерело: https://censor.net/ua/n3549104

Та, взагалі, якісь цікаві очікування у Трампа - 

Зеленський може відмовитися від своїх вимог щодо Криму, - Трамп Джерело: https://censor.net/ua/n3549121

Бо Європа з тим теж не дуже згодна - 

Пропозиція віддати частину територій України заради припинення вогню є капітуляцією, - Пісторіус Джерело: https://censor.net/ua/n3549119

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...