Vinsol2009 Опубліковано: В середу в 09:42 Поділитись Опубліковано: В середу в 09:42 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В середу в 09:44 Поділитись Опубліковано: В середу в 09:44 1 хвилину тому, sergio сказав: Тоді не всі ще усвідомили на скільки все далеко зайде. Та деякі і зараз пишуть, що шахєди і дастери їм не страшні... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: В середу в 09:54 Поділитись Опубліковано: В середу в 09:54 26 минут назад, XL.pro сказал: Якщо ви нічим не відрізняєтесь від вище вказаних осіб, то цитую ваші слова (с) 1. Заздрити потрібно мовчки 2. Виїхав за кордон - не кизди. О, знову десь тихенько зітхнув Васабі - "уєхал - нє пізді!" Типу ви сильно від вищевказаних осіб відрізняєтесь. У вас відстрочку забери - у вас же вмить весь патріотизм закінчиться на етапі вийти з хати в магазин 11 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В середу в 09:55 Поділитись Опубліковано: В середу в 09:55 1 хвилину тому, murava сказав: О, знову десь тихенько зітхнув Васабі - "уєхал - нє пізді!" Типу ви сильно від вищевказаних осіб відрізняєтесь. У вас відстрочку забери - у вас же вмить весь патріотизм закінчиться на етапі вийти з хати в магазин Патріотизм взагалі дивна штука 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В середу в 10:00 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:00 15 минут назад, vadimv сказал: Та деякі і зараз пишуть, що шахєди і дастери їм не страшні... Шахеди і дестери не саме страшне. А ось коли сусіди захочуть вас з"їсти, як в 33-му... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В середу в 10:00 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:00 Trump administration unwinds efforts to investigate Russian war crimes Several initiatives intended to hold Moscow accountable for war crimes in Ukraine have been vacated, including a bipartisan intelligence coordinator office. Цитата The Trump administration has been engaged in a concerted effort to undo initiatives aimed at holding Russia and its leaders and allies accountable for alleged war crimes in Ukraine. Since taking office, the administration has moved to withdraw from an international group led by the European Union that was created to punish Moscow for violating international law in its invasion of Ukraine. The White House has also reduced the work of the Justice Department’s War Crimes Accountability Team and dismantled a program to seize assets of sanctioned Russian oligarchs. And in a previously unreported move, it has vacated a coordinator position — mandated by law — to gather intelligence from across the government on Russian atrocities committed in Ukraine, according to two people familiar with the matter, who like others interviewed for this story spoke on the condition of anonymity because of the matter’s sensitivity. Хм ... звісно, експерти мене поправлять, але ... щось мені здається, що Трампісти вирішили таки втілити у життя те "перезавантаження відносин з РФ" яке не вийшло зробити в адміністрації Обами (кілька причин тієї невдачи описував Бернс у своїй книзі про дипломатію) ... я не в захваті від такого, але , звісно, великим хлопчикам піхууй на мої забаганки... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В середу в 10:01 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:01 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Trump administration unwinds efforts to investigate Russian war crimes Several initiatives intended to hold Moscow accountable for war crimes in Ukraine have been vacated, including a bipartisan intelligence coordinator office. Хм ... звісно, експерти мене поправлять, але ... щось мені здається, що Трампісти вирішили таки втілити у життя те "перезавантаження відносин з РФ" яке не вийшло зробити в адміністрації Обами (кілька причин тієї невдачи описував Бернс у своїй книзі про дипломатію) ... я не в захваті від такого, але , звісно, великим хлопчикам піхууй на мої забаганки... Залишилися дрібниці - їбашитися ще 4 роки поки хтось з дідів не помре 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В середу в 10:05 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:05 (змінено) схоже що наші будуть далі геноцидити а може ще не вийшли до того, про що було домовлено в 22му Змінено В середу в 10:06 користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В середу в 10:06 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:06 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Залишилися дрібниці - їбашитися ще 4 роки поки хтось з дідів не помре Це план? Гадаю, ці планові скінчаться раніше ... природний відбір не знає жалю ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В середу в 10:18 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:18 (змінено) 28 минут назад, DmiVady сказал: Trump administration unwinds efforts to investigate Russian war crimes Several initiatives intended to hold Moscow accountable for war crimes in Ukraine have been vacated, including a bipartisan intelligence coordinator office. Хм ... звісно, експерти мене поправлять, але ... щось мені здається, що Трампісти вирішили таки втілити у життя те "перезавантаження відносин з РФ" яке не вийшло зробити в адміністрації Обами (кілька причин тієї невдачи описував Бернс у своїй книзі про дипломатію) ... я не в захваті від такого, але , звісно, великим хлопчикам піхууй на мої забаганки... тю .... рейганісти-бушисти теж у 1986 му - у Рейк'явику влаштувували перезавантаження стосунків з кацапією але це не врятувало срср від розпаду та ганебної втечі з окупованих Кабулу , Берліну , Праги , Варшави , Братіслави , Будапешту , Бухаресту , Софії , Риги , Талліна , Вільнюса , Кишинева , Києва , Мінську , Тбілісі , Еревану , Баку , Грозного , Алма-Ати , Ташкенту , Душанбе , Бішкеку , Ашхабаду Змінено В середу в 10:29 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В середу в 10:23 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:23 4 хвилини тому, Бездомный сказав: тю .... рейганісти-бушисти теж влаштовували перезавантаження стосунків з кацапією але це не врятувало срср від розпаду та втечі з окупованих Берліну , Праги , варшави , Братіслави , Будапешту , Риги , Талліна , Вільнюса , Кишинева , Києва , Мінську , Тбілісі , Еревану , Баку , Грозного , Алма-Ати , Ташкенту , Душанбе , Бішкеку , Ашхабаду порівняння СРСР з Росією некоректне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В середу в 10:27 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:27 24 хвилини тому, sergio сказав: Шахеди і дестери не саме страшне. А ось коли сусіди захочуть вас з"їсти, як в 33-му... Тут важливо бути худим, старим і вкритим коростою несмачним ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В середу в 10:29 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:29 1 хвилину тому, vadimv сказав: Тут важливо бути худим, старим і вкритим коростою несмачним ) Або комісаром Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: В середу в 10:30 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:30 2 часа назад, murava сказал: Просто пряма характеристика нашого потужного незламного бубочки. Ви непогано агітуєте за нинішнього Президента. Ніби і не напряму, але всім це зрозуміло. Крім порошків, звісно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В середу в 10:35 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:35 (змінено) 4 години тому, US7IGN сказав: Або комісаром Коли комісарів у 1937 почали масово ставити до стінки, вижили ті, хто або втік до Ріо-де-Жанейро Японії, або перекваліфікувався на управдома бомжа. ) Змінено В середу в 15:04 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В середу в 10:36 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:36 Тільки що, vadimv сказав: Коли комісарів у 1937 почали масово ставити до стінки, вижили ті, хто або втік до Ріо-де-Жанейро Японії, або перекваліфікувався на управдома бомжа. ) Я ж приклад одного комісара вже приводив. Головне щоб здоров'я вистачило... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В середу в 10:38 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:38 32 хвилини тому, sergio сказав: Шахеди і дестери не саме страшне. А ось коли сусіди захочуть вас з"їсти, як в 33-му... Станьте сильним, і тоді вони будуть їсти своїх дітей, це вже було ... можете превентивно їм вибити зуби ) 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Або комісаром Це просто відстрочка ... Бльо ... щось цей цинізм вже, як на мене, не дуже здоровий ... Не переймайтеся, пришлють єтіх, як їх ті польські сосісони зі всякого ? ))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В середу в 10:38 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:38 Тільки що, US7IGN сказав: Я ж приклад одного комісара вже приводив. Який помер у 42 від цирозу печінки? ) Тільки що, US7IGN сказав: Головне щоб здоров'я вистачило... Ото менше треба було бухати коньяк зі Штірліцем )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: В середу в 10:44 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:44 11 минут назад, ashim1990 сказал: Ви непогано агітуєте за нинішнього Президента. Ніби і не напряму, але всім це зрозуміло. Крім порошків, звісно. Ну чекайте, не одному ж лише майору з цифровим позивним тут агітацію проводити. Доречі, де він, щось недоплачують мабуть, щось його поменшало. Невже невдало штурмонув військомат і відстрочку по ідіотизму не продовжили? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В середу в 10:54 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:54 53 хвилини тому, murava сказав: О, знову десь тихенько зітхнув Васабі - "уєхал - нє пізді!" Типу ви сильно від вищевказаних осіб відрізняєтесь. У вас відстрочку забери - у вас же вмить весь патріотизм закінчиться на етапі вийти з хати в магазин 1. "Патріоти" всі виїхали. Навіть в даній темі "патріотка", яка ненавиділа росіян, показово перейшла на українську, але як тільки виїхала за кордон, лайкає пости форумчан, які пишуть "свинособачою")))) 2. "уєхал - нє пізді!" - це ваша цитата, здається писали для roofinspertor (не запам'ятовував), цитата саме ваших слів 3. У мене немає "відстрочки" ні в якому вигляді (на загальних підставах), не вважаю себе патріотом, але від гандонів відрізняюсь кардинально. Не варто всіх рівняти по собі 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В середу в 10:58 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:58 28 минут назад, US7IGN сказал: Або комісаром На нічого нового по суті. ru.m.wikipedia.org/wiki/Проскрипция Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В середу в 11:04 Поділитись Опубліковано: В середу в 11:04 у Кошового не має 50к? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: В середу в 11:06 Поділитись Опубліковано: В середу в 11:06 9 минут назад, XL.pro сказал: ...але від гандонів відрізняюсь кардинально. Очінь хочеться спитати - чим? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В середу в 11:13 Поділитись Опубліковано: В середу в 11:13 6 хвилин тому, murava сказав: Очінь хочеться спитати - чим? Limited edition Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 11:24 Поділитись Опубліковано: В середу в 11:24 3 години тому, XL.pro сказав: Якщо США дійсно виходять з переговорів, це не погано. Відверто кажучи Україну Трампу не вдалось нагнути, а на Росію "тиснути" він не збирався. 1. Важливо, щоб штати погодились продавати нам зброю за європейські гроші. 2. OPEC+ планує збільшити видобуток нафти у травні – залишається сподіватися, що ціна на нафту значно просяде хоча б на півроку-рік Є ще один варіант, якщо Україна відмовляється від запропонованих умов, то Штати виносять Україну за дужки і заключають угоду з Росією. Виглядає для Штатів перспективніше. Незрозуміло чому Штати мають жертвувати своїми інтересами заради України. Вони запропонували Україні цілком нормальні умови, не хочете - як хочете. Українці з своїм гіпертрофованим ЧСВ ніяк не зозуміють, що вони не пуп землі, а звичайний пішак у великій грі. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз