Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

54 хвилини тому, US7IGN сказав:

але ж вони дозволили комусь себе завоювати.

а могли нагнати аріїв та арабів, а може навіть їх землі натомість захопити.

Ви тут так наполегливо намагаєтеся виправдовувати злочинців, ніби вам за це як на судовому засіданні платять )

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, vadimv сказав:

Ви тут так наполегливо намагаєтеся виправдовувати злочинців, ніби вам за це як на судовому засіданні платять )

Я просто не люблю слабаків та їх нікчемні виправдовування :lol:

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

• Дякую 1
Посилання на коментар

7 часов назад, US7IGN сказал:

тобто душогуб дітовбивця вам  набагато ближчий , ніж його жертви

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Рус

19:30, Вчора

"Неправильний" паспорт: адвокатку з Дніпра не пропустили через кордон

Читать на русском

Адвокатку з Дніпра Олену Доненко, яка забирала у Коломойського аеропорт, не випускають за кордон.

На пункті пропуску “Мостиська – Пшемишль” відомій адвокатці знову відмовили у виїзді з України. Прикордонники заборонили перетин кордону потягом Львів–Пшемишль, посилаючись на усний наказ, отриманий телефоном.

Олена Доненко вважає, що це заборона на виїзд, якої законодавчо не існує.

"Ми зателефонували в Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції, і вони сказали вас не випускати, вибачте" або як співробітники прикордонної служби вчинили посадовий злочин по відношенню до адвоката жіночої статі (а стать в нашій країні критично важлива) та вдруге за місяць заборонили мені виїзд з країни.

Зараз перебуваю на прикордонному пункті пропуску «Мостиська - Пшемишль» та спостерігаю як співробітники прикордонної служби документують щойно скоєний ними злочин, відносно мене як адвоката", - написала вона.

Доненко зазначила, що їй було заборонено продовжувати переміщення через державний кордон України на підставі доручення Департаменту стратегічних розслідувань НПУ. Наразі проводиться поглиблена перевірка підстав для виїзду.

"При тому, що в самих дорученнях мова йшла виключно про поглиблену перевірку, тобто перевірка того, що мій біометричний паспорт дійсний і по ньому їду дійсно я. Але маємо те що маємо, в підставах вилучення паспорта відображені саме ті доручення цих «поважних» панів. При тому що усно повідомляють, що співробітники ДСР НПУ прямо заборонили мені перетинання державного кордону, при тому що паспорт є дійсним отриманий мною декілька днів тому (перший виїзд, тому ознаки пошкодження виключені)", - поділилася адвокатка.

Причини заборони на виїзд

Олена під час воєнного стану безліч разів перетинала державний кордон України. Але 3 квітня, коли вона їхала з клієнтом за кордон, у них забрали паспорти, бо виявили ознаки підробки та наявні сліди перепрошивки. За цим фактом було скеровано заяву про злочин до ДБР. Збір доказової бази триває. Але вона не зупинилася і пішла отримала новий паспорт. Після цього її також не випустили за кордон, посилаючись на доручення.

Поки військові воюють, зелена пліснява руйнує державу.

• Сумно 1
Посилання на коментар

Костянтин Машовець

11 ч.  · 

Дуже прикметний не сам факт "незначительного задымления" на 51-му арсеналі ГРАУ, а місце його розташування...

Це на ПІВНІЧНИЙ СХІД від Москви....

Тобто, те, що викликало це саме "задимленіє", подолало супер-пупер "особливу" систему ППО противника в районі його столиці НАСКРІЗЬ, ну або банально обійшло її...

Це дуже наочна демонстрація...

Я би на місці пуйла, все ж-таки замислився про доцільність усіляких парадів на "Красной площади" на 9-є травня...

Ще більше "парадна проблема" стає актуальною, якщо це наша вдала диверсія

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
  • Дякую 2
Посилання на коментар

28 минут назад, akineo сказал:

потужному вірте 🤣

Я впевнений у зливі інформації командою професіоналів Трампа 

Посилання на коментар

-Крим записаний в конституцію України. - ©

-Конституція на паузі. - ©

UPD:

petition.president.gov.ua/petition/23047

Але" див. вище." 

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, Бездомный сказав:

тобто душогуб дітовбивця вам  набагато ближчий , ніж його жертви

США більше не збирає розвіддані про військові злочини росії в Україні, – зупинила роботу міжвідомчої групи адміністрація США, так пише Washington Post з посиланням на два джерела

Крім того, вони скасували й посаду людини, яка відповідала за координацію роботи цієї групи.

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, karbo сказал:

Я впевнений у зливі інформації командою професіоналів Трампа 

Із тим Трампом мало в чому можна бути впевненому, а може він спецом набрав таких, щоби зпрацювали запобіжними клапанами для нього. Наприклад,  Трамп десь в чому зхібив, а винний конгрес, бо він затверджував ось такого нетямущого фігуранта. А потім такому призначеному і для цього найнятому конгрес втулює імпічмент, а Трамп далі чистий і незаплямований.

Але поки що постраждали віртуальний Варо і вже підсувається  черга реального Маска😏.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

2 часа назад, Бездомный сказал:

обто, те, що викликало це саме "задимленіє", подолало супер-пупер "особливу" систему ППО противника в районі його столиці НАСКРІЗЬ, ну або банально обійшло її...

Мабуть хпутін вже став старенький і притомився; йому вже щось стало "нескучно". Тут би з Україною якось розійтись, а вже примушують воювати з Європою - " то тьху на них всіх."🙃

І ніби відправив той арсенал в космос. Мабуть тут запорпаний якась хитрий фінт, мабуть спочатку  90-99% десь вивезли, а тепер тільки з'імітували. Ось там на Уралі де я народився, прокладали нову залізничну гілку, і склад з аммоналом,  десь 300 тон, вилетів в повітря, і разом з тим вилетіли шибки у радіусі прибл. 10 км, утворилась воронка діам. 50 м, її навіть не так давно я бачив на картах Гугла.  

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

Рубіо відмовився їхати на переговори в Лондон через відмову Зеленського визнати Крим російським, — CNN

Тим часом нардепка Безумна пише, що США виходить з мирних переговорів.

Слідом за Рубіо будуть відсутні у Лондоні МЗС Франції і Німеччини — припускає видання Sky News

• Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Виходить якщо Трамп брехун, зрадник, і просто мудак - то можна забити на всі "миротворчі ініціативи" як нікчемні

• Дякую 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, ks6 сказав:

А кого он зрадыв?

Народ и Конституцию США

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, Дощ сказал:

Виходить якщо Трамп брехун, зрадник, і просто мудак - то можна забити на всі "миротворчі ініціативи" як нікчемні

Это еще в 2024 году было понятно.

Трамп - идиот, за 100 дней ничего полезного не сделал.

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 минут назад, DimaF сказал:

Трамп - идиот

Навіщо ви так про агента ФСБ?

Та й взагалі, подивіться на зростання його статків. Впевнені, що ідіот? Просто він працює на себе, а не на США.

А ідіоти - це ті, хто його обрали.

• Лайк 3
  • Хаха 3
Посилання на коментар

1 час назад, Alvalk сказал:

Навіщо ви так про агента ФСБ?

Та й взагалі, подивіться на зростання його статків. Впевнені, що ідіот? Просто він працює на себе, а не на США.

А ідіоти - це ті, хто його обрали.

Нам то что с этого!?

Посилання на коментар

2 години тому, ks6 сказав:

И кто это определил? 

Любой, кто открыл и прочитал текст Конституции.

Хотя бы преамбулу.

Посилання на коментар

Цитата

Франція та Велика Британія готові до компромісів щодо територіального питання України* — WSJ

Франція та Велика Британія висловили готовність визнати втрату Україною контролю над частиною своїх територій як можливу умову для досягнення тривалого миру з росією.

ого яка вільна і незалежна Україна

і як важко нашим партнерам. так важко їм приймати такі рішення 😂

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

Конституція на паузі

Думаю, не треба забувіати, що зараз багато чого на паузі. Наприклад:

міжнародне право

статут ООН

будапешський меморандум

безпекова угода (зі США)

купа міжнародних угод з росією

...

і так далі

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...