Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

8 годин тому, vbb сказав:

держава створює умови в яких легально працювати проблемно, а нелегально - то ти безробітний  - от і кандидат на бусіфікацію...

легальна робота не гарантує захист від бусифікації 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Шведський Saab 340 здійснив перший політ над Україною, - Clash Report

Офіційні джерела не підтверджували це.

www.unian.ua/weapons/saab-340-u-nebi-ukrajini-pomitili-shvedskiy-litak-novini-lvova-12984798.html

• Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

Така нація точно заслуговує на існування? kyiv1.com/u-samomu-centri-kyeva-pochaly-rozbyraty-cherhovu-pamyatku-arhitektury/

кацапи зовсім знахабніли...

Будинок якийсь зовсім занедбаний, таке враження від фото, що підлогу перестилають ...

А що ви берете за основу, кажучи "нація"?

Бо я в цьому сенсі дуже позитивно ставлюся до політичної нації (або громадянської нації), і не сприймаю у сучасному світі етнонацію та її адептів, навіть більше: вважаю що від них більше шкоди для України чим від загарбників.

Посилання на коментар

49 хвилин тому, DmiVady сказав:

Будинок якийсь зовсім занедбаний, таке враження від фото, що підлогу перестилають ...

Так і є, там дерев'яні перекриття...на інших фото біля будинка лежать швелера та двутаври, але треба всюди зраду зрадоньку пошукати

Посилання на коментар

14 годин тому, Дощ сказав:

Корупція - це при байдені - він же Україні дав 700 млрд просто так, при трампоні корупції немає

Навіть Трамп так помилятись (брехати) не може...

.................

Скільки допомоги надали США Україні та чому все складно?

11 Березня, 2025

Відразу варто почати з того, що те, скільки отримала Україна та скільки виділило США, між собою не співвідноситься майже ніяк. ...

... Враховуючи наведене, можна досить легко підрахувати, скільки витратили США на протидію російській агресії, однак питання, скільки отримала Україна, — набагато складніше. ...

Загалом, якщо враховувати тільки прямі статті допомоги, то США виділили для України 30,240 млрд доларів бюджетної допомоги + 3,5 млрд доларів гуманітарної допомоги + 33,2 млрд USAI + 3,7 млрд FMF = 70,64 млрд доларів. Окрім того, було виділено 27,68 млрд оціночної вартості зброї зі складів та 20 млрд доларів кредиту, який буде погашено за рахунок прибутку від заморожених російських активів. Якщо додати всі форми допомоги, то виходить близько 120 млрд доларів.

З них Україна вже отримала допомоги приблизно в еквіваленті 80 млрд доларів.

militarnyi.com/uk/articles/skilky-dopomogy-nadaly-ssha-ukrayini-ta-chomu-vse-skladno/

зображення_2025-04-22_010214276.png

Змінено користувачем 7351
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

9 годин тому, Вячеслав63 сказав:

А де рішення суду що "Квартал" антиукраїнський? Канали Медведчука закрила РНБО, як такі які загрожують національній безпеці, оскільки вони проросійські, тобто антиукраїнські.

"СБУ пропонувала запровадити санкції щодо пов'язаних із лідером ОПЗЖ телеканалів - "для недопущення реалізації країною-агресором антиукраїнської інформаційної кампанії"

А "Еспресо" ніхто не закривав - не брешіть. Як і "5"-ий з "Прямим". Дивіться скільки хочете в ютубі, читайте - 

espreso.tv/poglyad-gra-v-yakbitologiyu-yakbi-ne-zelenskiy-yakbi-ne-poroshenko

До речі, ось вам пряма методичка для дискусій, про що порохоботи тут і намагаються всім втюхувати, як офуєнний дипломат Порошенко водив за носа пуйла, а недалекоглядний Зеленський винуватий, бо почав щемити Медведчука і цим викликав війну.

А хіба квартал не проводив антиукраїнські інформаційні компанії?

У чому різниця  з каналами опзж?

• Дізлайк 3
Посилання на коментар

Мы можем увеличить армию в два-три раза, но тогда, например, не сможем строить дороги. Для нас это проблема.

Украина, Четвер 17 лютого 2022 16:00

Наши двести тысяч вооруженных профессиональных людей – это все, что есть в реальности.

Посилання на коментар

Потому все эти "даты" и паника – все это работает против нашей страны. Даже неважно, кто субъект распространения этой информации

Посилання на коментар

В этом вся проблема. Проблема в том, что эта история может сейчас продолжаться достаточно долго, держать в состоянии напряжения. Но нам нельзя в этот поезд садиться. Мы едем в другую сторону.

Посилання на коментар

Вы говорили об этом западным лидерам?

– Конечно. Поверьте – на всех встречах. Они знают, им не очень нравится моя позиция, потому что она другая.

Посилання на коментар

5 годин тому, 7351 сказав:

Навіть Трамп так помилятись (брехати) не може...

А чого ж він постійно торочить про 700 млрд?

Посилання на коментар

4 години тому, МаТраС сказав:

Недовго Хайпонув

t.me/TarasOdessa/7628

Актори грають не натурально

• Лайк 3
  • Хаха 3
Посилання на коментар

2 години тому, Vinsol2009 сказав:

А хіба квартал не проводив антиукраїнські інформаційні компанії?

У чому різниця  з каналами опзж?

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, Дощ сказав:

Актори грають не натурально

Ну той б є дійсно якось або дуже мимо або не хоче . Гляну на компі на номера і місце. Бо з тел ніхера не видно

Посилання на коментар

3 години тому, Дощ сказав:

А чого ж він постійно торочить про 700 млрд?

Пропаганда -- це майже завжди брехня без посилань на джерело інформації(С)

“Європа дала 100 мільярдів доларів, США дали 350 мільярдів доларів, тому що у нас був дурний і некомпетентний президент і адміністрація. Але що гірше, Європа дала це у вигляді позики, вони отримують свої гроші назад. Ми дали це у вигляді нічого, тому я хочу, щоб вони дали нам щось за всі гроші, які ми вкладаємо”, – сказав Трамп.

Як повідомляв Голос Америки, дані Пентагону та організацій, які відстежують видатки США, цифра 350 мільярдів доларів у контексті допомоги Україні не відповідає дійсності.

www.holosameryky.com/a/trump-pro-ukrajinu/7984673.html

Змінено користувачем 7351
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Александр Аврамчук сказав:

Прикольно, що про це розказують прихильники того, у кого на раші був бізнес. Зрозуміло - "ета другоє". Мало того, він торгував з рашею після агресії 2014-ого. Для порохоботів улюблене "Еспресо" - 

Народний депутат Віталій Купрій отримав відповідь на депутатське звернення від голови Державної фіскальної служби Романа Насірова щодо частини підприємств президента Петра Порошенка, які здійснюють експорт товарів до РФ

На цьому наголошує народний депутат у Facebook, опублікувавши відповідь від ДФС, передає Еспресо.TV.

За словами Купрія, у документі зазначається, що в середньому впродовж року Порошенко забезпечує РФ товарами на суму близько 30 мільйонів доларів.

"І це у той час, як діє його ж Указ щодо заборони економічних відносин із підприємствами країни-агресора та намаганні наших дипломатів переконати країни Європейського Союзу та США продовжити санкції стосовно Росії. Така торгівля є аморальною!", - пише народний депутат.

Віталій Купрій зазначає, що ці підприємства заявили про відшкодування ПДВ на 230 мільйонів гривень, а отримали 216 мільйонів.

espreso.tv/news/2016/01/15/biznes_poroshenka_torguye_z_rosiyeyu_kupriy

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, 7351 сказав:

США дали 350 мільярдів доларів

От підараси, вже вкрали половину. Ніхто - я ніколи не бачив про це звітності. Вони дають сотні мільярдів доларів. Я не бачу жодної звітності

• Хаха 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

від голови Державної фіскальної служби Романа Насірова

Це якого Насірова? 

Посилання на коментар

9 минут назад, Дощ сказал:

От підараси, вже вкрали половину. Ніхто - я ніколи не бачив про це звітності. Вони дають сотні мільярдів доларів. Я не бачу жодної звітності

Та там бабло теж пиляють, аж гай шумить:

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Дощ сказав:

То ганьба Байдену чи Трампу. Хто з них "підарас"?)

Посилання на коментар

Хто з них я не знаю, але було 700 млрд стало 350 - хто вкрав ще 350? Я хочу це знати

17 хвилин тому, sergio сказав:

Та там бабло теж пиляють, аж гай шумить:

Все що звучить кацапською - апріорі брехня і не вартує уваги

• Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, Дощ сказал:

Хто з них я не знаю, але було 700 млрд стало 350 - хто вкрав ще 350? Я хочу це знати

На скільки зрозумів, той чувак з України. 

Посилання на коментар

11 хвилин тому, Дощ сказав:

Україна втратила на війні 600-700 тисяч солдатів, а Росія - 800 тисяч, - Трамп

www.unian.ua/war/tramp-ozvuchiv-vtrati-zsu-skilki-soldativ-zaginuli-na-viyni-12893406.html

Тобто втрати у війні майже 1:1 ?

Також хочу знати, наше військово-політичне керівництво бреше?

P.S. Адже Трамп каже!)))))))))))))

Змінено користувачем XL.pro
Посилання на коментар

14 годин тому, US7IGN сказав:

Така нація точно заслуговує на існування? kyiv1.com/u-samomu-centri-kyeva-pochaly-rozbyraty-cherhovu-pamyatku-arhitektury/

кацапи зовсім знахабніли...

Це все зараді победи.., що не так..?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...