МаТраС Опубліковано: В суботу в 17:42 Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:42 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В суботу в 17:43 Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:43 1 час назад, Leon26 сказал: Осталось дело за малым. Объяснить, почему одни умные, изобретательные и продуктивные, а только 60%+ мировых космических запусков в прошедшем году выполнила компания Илона Маска, который таковым якобы не является и в этот "уважаемый" рейтинг не входит 😀 Потому-что умный сомневается, а Маск уверенно грит, что этот долбаный силос взлетит, а потом приземлиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В суботу в 17:47 Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:47 53 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Aldous Huxley "Brave New World" Це могло статися за часів діда Маска, але не сталося. Вже не буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 17:51 Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:51 5 хвилин тому, sergio сказав: Потому-что умный сомневается, а Маск уверенно грит, что этот долбаный силос взлетит, а потом приземлиться. думаю все трохи складніше. от ніяк не поборю себе, хоча вже напевно знаю що для досягнення успіху найкраща мотивація це все ж таки ***ити підлеглих ( Маск люто ***ить і не втрачає фокус. все інше не має значення. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В суботу в 17:54 Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:54 4 хвилини тому, vadimv сказав: Це могло статися за часів діда Маска, але не сталося. Вже не буде. Не могло, занадто рано. Ще буде. Але після S.N.U.F Пельовіна:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В суботу в 18:00 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:00 40 хвилин тому, US7IGN сказав: мала каже що не збирається здійснювати мої мрії, але змагається у всьому Скільки заводів у Польщі рейдернула? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 18:01 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:01 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Не могло, занадто рано. Ще буде. Але після S.N.U.F Пельовіна:) далі будуть банки в тому чи іншому вигляді. існування недолугої та обмеженої фізичної оболонки просто не буде мати сенсу. навіть у вигляді Altered carbon search.worldcat.org/title/48236269 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 18:03 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:03 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Скільки заводів у Польщі рейдернула? мої мрії трохи про інше але як там хтось казав про походження статків - не питайте про перший мільйон 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В суботу в 18:04 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:04 10 минут назад, US7IGN сказал: думаю все трохи складніше. от ніяк не поборю себе, хоча вже напевно знаю що для досягнення успіху найкраща мотивація це все ж таки ***ити підлеглих ( Маск люто ***ить і не втрачає фокус. все інше не має значення. Колись, читав на пікабушці, як інженери з роскосмосу обговорювали жалюгідні двадцятитисячні ЗП(ще до війни було. Хтось виклав вакансію з Спейсекса,інженера. Щось коло 60 куе річних. Так собі. Люди на резюме за миску риса працюють. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 18:11 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:11 (змінено) 7 хвилин тому, sergio сказав: Колись, читав на пікабушці, як інженери з роскосмосу обговорювали жалюгідні двадцятитисячні ЗП(ще до війни було. Хтось виклав вакансію з Спейсекса,інженера. Щось коло 60 куе річних. Так собі. Люди на резюме за миску риса працюють. кожен заробляє рівно стільки скільки заслуговує. якщо вони такі розумні то чому досі у Маска не працюють? тому що їх дійсно розумні колеги вже працюють у Маска ) результати їх роботи всім відомі Змінено В суботу в 18:12 користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В суботу в 18:14 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:14 50 хвилин тому, US7IGN сказав: мала каже що не збирається здійснювати мої мрії, але змагається у всьому Чудово й перше, й друге! ))) В мене думка, що в дітях не тре втілювати свої мрії, а просто допомагати їм і любити, ну, а дівчаток ще й балувати) Але тут кожному - своє, бо виходимо на крихкий лід особистого ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 18:24 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:24 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Чудово й перше, й друге! ))) В мене думка, що в дітях не тре втілювати свої мрії, а просто допомагати їм і любити, ну, а дівчаток ще й балувати) Але тут кожному - своє, бо виходимо на крихкий лід особистого ... та то вона ознайомилася з класичною тезою сучасних психологів і намагалася мене потролити. навпаки я постійно намагаюся їй донести що бути класичним юристом і проходити весь мій шлях не обов'язково і цей етап можна пропустити. все ще Ізя Ньютон сказав - If I have seen further, it is by standing on the shoulders of giants.” 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В суботу в 18:27 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:27 18 хвилин тому, sergio сказав: Хтось виклав вакансію з Спейсекса,інженера. Щось коло 60 куе річних. Так собі. Люди на резюме за миску риса працюють. Може переплутали, і то була вакансія для чувака який носить інженерам каву та піцу? Бо навіть ті незіркові дядьки, що з нами співпрацюють, навіть на "морському старті", свого часу, трохи більше мали доходи ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В суботу в 18:28 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:28 13 хвилин тому, sergio сказав: Колись, читав на пікабушці, як інженери з роскосмосу обговорювали жалюгідні двадцятитисячні ЗП(ще до війни було. Хтось виклав вакансію з Спейсекса,інженера. Щось коло 60 куе річних. Так собі. Люди на резюме за миску риса працюють. Іноді ви мені нагадуєте персонажа книги Стругацьких. Чи то фільма Тарковського. Давно читав і дививсь. Але одна фраза запам'яталась. "Счастье для всех, даром, и пусть никто не уйдет обиженным!" . І на цьому фоні @sergioтягне свій хабар. На тачці. Два компресора від холодильника. Цитата С Зоной ведь так: с хабаром вернулся — чудо; живой вернулся — удача; патрульная пуля мимо — везенье, а всё остальное — судьба… 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 18:31 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:31 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: С Зоной ведь так: с хабаром вернулся — чудо; живой вернулся — удача; патрульная пуля мимо — везенье, а всё остальное — судьба… так це зараз про всіх в Україні по ходу... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В суботу в 18:33 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:33 так шо тепер в буткевича штати заберуть його земелюшку ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В суботу в 18:37 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:37 (змінено) 29 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Іноді ви мені нагадуєте персонажа книги Стругацьких. Чи то фільма Тарковського. Давно читав і дививсь. Але одна фраза запам'яталась. "Счастье для всех, даром, и пусть никто не уйдет обиженным!" . І на цьому фоні @sergioтягне свій хабар. На тачці. Два компресора від холодильника. Там найцікавіше - це авто на одній (!) вічній (!) пальчиковій батарейці (!), яку можна витягти і покласти в карман (!). ) На фоні такої технології недоробки Маска і виглядають як недомобілі )) Змінено В суботу в 18:57 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 18:38 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:38 4 хвилини тому, МаТраС сказав: так шо тепер в буткевича штати заберуть його земелюшку ? багато активів знову змінять власників. хіба що порох і реле знову стануть ще трошки багатшими Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 18:44 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:44 Кабмін схвалив створення реєстру рахунків та індивідуальних банківських сейфів повідомив представник уряду у парламенті Тарас Мельничук у Telegram. За його словами, цей законопроєкт передбачає створення реєстру рахунків та індивідуальних банківських сейфів фізичних осіб, яким адмініструватиме Державна податкова служба (ДПС). Серед іншого, законопроєкт також визначає: перелік субʼєктів, які надсилатимуть до ДПС інформацію про рахунки та індивідуальні банківські сейфи фізичних осіб; перелік користувачів, які користуються інформацією цього реєстру у порядку спеціального доступу або електронної взаємодії між реєстрами; створення реєстру кінцевих бенефіціарних власників трастів або інших подібних правових утворень, який також адмініструватиме ДПС; запровадження механізму верифікації інформації про кінцевих бенефіціарних власників трастів; введення поняття викривача у сфері запобігання та протидії та затвердження його правового статусу; удосконалення застосування режиму санкцій за неподання, несвоєчасне подання, подання завідомо недостовірних відомостей про кінцевого бенефіціарного власника та/або структури власності юридичної особи тощо. finclub.net/news/kabmin-skhvalyv-stvorennia-reiestru-rakhunkiv-ta-indyvidualnykh-bankivskykh-seifiv.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В суботу в 18:49 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:49 Тільки що, US7IGN сказав: кожен заробляє рівно стільки скільки заслуговує. якщо вони такі розумні то чому досі у Маска не працюють? тому що їх дійсно розумні колеги вже працюють у Маска ) результати їх роботи всім відомі там же секретка. може не зможуть виЇхати років 10? ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В суботу в 18:49 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:49 4 хвилини тому, US7IGN сказав: багато активів знову змінять власників. хіба що порох і реле знову стануть ще трошки багатшими Як по мені, то угода Трампа - це якраз про знищення олігархів. Як воно буде - хз:) Подивимось. Моя прабабця пережила Леніна, Сталіна, Хрущова, Брежнєва ... Горбачова, Кравчука і померла в 1998 році. Хіба я з такими генами якогось Зеленського з Залужним не переживу?:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 18:54 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:54 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Як по мені, то угода Трампа - це якраз про знищення олігархів. Як воно буде - хз:) Подивимось. Моя прабабця пережила Леніна, Сталіна, Хрущова, Брежнєва ... Горбачова, Кравчука і померла в 1998 році. Хіба я з такими генами якогось Зеленського з Залужним не переживу?:)) мій прадід ще двох царів застав і помер у віці 105 років (передчасно через нещасний випадок), але дід з батьком занадто багато пили і мені з того генофонду нічого не залишилось. я не думаю що олігархи проти грошей будуть. вони скоріше разом зароблять ніж знищувати один одного будуть. саме це в тому числі пояснює чому Трамп не переносить гопника. бо западло з такими справи мати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В суботу в 19:45 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:45 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Іноді ви мені нагадуєте персонажа книги Стругацьких. Чи то фільма Тарковського. Давно читав і дививсь. Але одна фраза запам'яталась. "Счастье для всех, даром, и пусть никто не уйдет обиженным!" . І на цьому фоні @sergioтягне свій хабар. На тачці. Два компресора від холодильника. Звіздабол. Я на тачці компресора не вожу.😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В суботу в 19:48 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:48 (змінено) от яко воно працює. пу говорить рідко, а коли говорить - всі слухають і на цитати розбирають. сила - заявив про перемир'я на 1 добу, і всі цього жадають, але, нажаль, не стихає війна. п.с: алкоголіки вже пасху освячують 40 градусами з 8 вечора Змінено В суботу в 19:49 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: В суботу в 20:05 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:05 (змінено) 11 часов назад, vadimv сказал: "Отак почнеш вивчати фамільні портрети" герби Австрія: Сербія: І вишенька на торті - Чорногорія: Holy Roman Empire (Holy Roman Empire of the German Nation) Змінено В суботу в 20:06 користувачем Tochkin 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз