Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 часа назад, DmiVady сказал:

Я не встиг побути "я инженер на сотню рублей, и больше я не получу" ©  после армії були вже 90-ті  )))

А моя спеціальність фізтеху "проектирование и конструкции аппаратов тяжелее воздуха" була так же перспективна у незалежній від розуму Україні, як і ті знання, про які писав той же Пелевін: "Потому не боюсь, что все, кто отчетливо знает, что такое «коллективное бессознательное», давно торгуют сигаретами у метро." ... торгувати у метро мені не хотілося і працювати "підорасом у клоунів" також )

Зараз би ці "тяжелее воздуха" дуже не завадили б, а якби ще з тими боєголовками, то було б зовсім добре, і на півострів можна б було їздити на вихідні, тим, хто там відпочивати полюбляв ... але ... незалежність від мозків вона така ... зате можна художньо "співати тужливих пісень" © на державній та пииздити гроші(але тільки у вишиванках та партійним) ...

Знов кацапське іпсо вийшло )))

В мене кум теж ХАІ закінчив, але з названих вами причин,  мусив, щось там мореходне закінчувати і бороздити простори світового океану за українську мінімалку тільки в долярах... 😎

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, US7IGN сказал:

А пакистанці роблять зброю 🤪www.instagram.com/reel/DIahr85MfPv/?igsh=OHdoOXA4cnQ4dGYy

Теж, часом полюбляю подивитись, які дива виробляють пакістанські хлопці в шльопках, скажімо там , в антивиробничих умовах Думаю, що ім уран збагатити за допомогою звичайної  бетономішалки цілком під силу. 😎

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

В Бамбіно було виробництво таких штук) золота людина, жаль, що скоти форуму постаралися,що він покинув його...

vm.tiktok.com/ZMBgsK65M/

Посилання на коментар

6 годин тому, XL.pro сказав:

Не факт, що їм це вдасться. Товарооборот між США та Росією до 5 млрд у.о. - копійки.

США хочуть перезапустити свою економіку, послабити доллар, опустити ціну на нафту.

Саудівська Аравія планує значно збільшити видобуток, що також сприятиме зниженню ціни нафти.

Європа (здається вже) виділила 15 млрд у.о. на купівлю американської зброї.

Війна буде продовжуватися.

Оптимістичний сценарій:-) Це значить, що я ще за життя, через якихось п'ять років побачу як на українській землі з'явиться новий хазяїн і тоді стане зрозумілим відповідь на питання чи дійсно місце прокляте, чи то справа в українцях:-)

• Хаха 3
Посилання на коментар

Народний депутат від «Європейська солідарність» Олексій Гончаренко заявив, що завтра буде голосувати проти продовження воєнного стану та мобілізації.

www.radiosvoboda.org/a/news-honcharenko-stefanchuk-voyennyy-stan/33386510.html

• Конфуз 1
Посилання на коментар

25 минут назад, US7IGN сказал:

Народний депутат від «Європейська солідарність» Олексій Гончаренко заявив, що завтра буде голосувати проти продовження воєнного стану та мобілізації.

www.radiosvoboda.org/a/news-honcharenko-stefanchuk-voyennyy-stan/33386510.html

Херню популистскую несет. Какая демобилизация?! Он что ли воевать пойдет? Я  вообще удивляюсь как ТЦК находят людей. Лохов практически нет, остались все прохаванные или бронь. И что такое адекватный рекрутинг в его понимании? 

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, ks6 сказав:

Херню популистскую несет. Какая демобилизация?! Он что ли воевать пойдет? Я  вообще удивляюсь как ТЦК находят людей. Лохов практически нет, остались все прохаванные или бронь. И что такое адекватный рекрутинг в его понимании? 

Просте рішення - ротація правоохоронців та держслужбовців з солдатами. Прирівняти звання. Служити мають всі (в першу чергу ті хто вже присягнув) чи обрані наловлені?

А взагалі-то він ідеальний кандидат в президенти. Не зелений, не барига, популіст, відомий в Європі. Костюм сподіваюся теж є :lol:

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 1
Посилання на коментар

хотілось би вам послужити в бригаді під керівництвом полковника юстиції?

• Хаха 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

17 минут назад, ks6 сказал:

Воювати депортовпні з СШП Трампом колумбійці за гроші ЄС будуть. Кажуть вже воюють в інтернаціональному легіоні. 

Посилання на коментар

17 минут назад, US7IGN сказал:

Просте рішення - ротація правоохоронців та держслужбовців з солдатами. Прирівняти звання. Служити мають всі (в першу чергу ті хто вже присягнув) чи обрані наловлені?

Сложно все. Профессиональных военных , погранцов и прочих служивых не демобилизируешь , это их непосредственная обязанность. Простые мобилизованные вроде добровольцы, тут тоже не подкопаться. Усилить ментами можно, но сколько их там есть ? Всех же не отправить на фронт. 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

США пом’якшили свої вимоги щодо повернення допомоги Україною з $300 млрд до $100 млрд, - Bloomberg Джерело: https://censor.net/ua/n3547058

• Хаха 2
Посилання на коментар

Тільки що, Александр Аврамчук сказав:

США пом’якшили свої вимоги щодо повернення допомоги Україною з $300 млрд до $100 млрд, - Bloomberg Джерело: https://censor.net/ua/n3547058

починається торг.... в стилі Трампа. спочатку виставти по максимум, вдруг пройде. а потім  знижувати і показувати це як величезна перевага для  покупця, величезна знижка. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Dmitriy_S сказав:

Оптимістичний сценарій:-) Це значить, що я ще за життя, через якихось п'ять років побачу як на українській землі з'явиться новий хазяїн і тоді стане зрозумілим відповідь на питання чи дійсно місце прокляте, чи то справа в українцях:-)

Так і не зрозумів, ви себе відносите до українців чи євреїв?)

• Хаха 3
Посилання на коментар

9 минут назад, ks6 сказал:

Сложно все. Профессиональных военных , погранцов и прочих служивых не демобилизируешь , это их непосредственная обязанность. Простые мобилизованные вроде добровольцы, тут тоже не подкопаться. Усилить ментами можно, но сколько их там есть ? Всех же не отправить на фронт. 

Смотря сколько ментов шарится по городам и весям, думаю с пяток бригад вполне можна было бы сформировать. Без ущерба для, так называемого, правопорядка. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

40 хвилин тому, ks6 сказав:

Ну як де находять... Де схопили там і находять:lol:

Якби ото ті відсотки з бусифікацією показали українцям десять років назад на Майдані, вони б не повірили, що це Україна:lol:

• Лайк 4
Посилання на коментар

коли наглий , як колимський підор

xyйло для встановлення миру в Україні вимагає від Трампа виходу США з 5 статті НАТО

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, XL.pro сказав:

Так і не зрозумів, ви себе відносите до українців чи євреїв?)

Я кот-космополіт:-)

Посилання на коментар

2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Якби ото ті відсотки з бусифікацією показали українцям десять років назад на Майдані, вони б не повірили, що це Україна:lol:

-Єслі б што - та ми єво смєтьом! - сказали б вони.

Но ніпалучілось.

Прошу отнєстісь с поніманієм (с)

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

12 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Якби ото ті відсотки з бусифікацією показали українцям десять років назад на Майдані, вони б не повірили, що це Україна

А ще цікавіше де зараз ті, що були на антимайдані

Посилання на коментар

2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

А ще цікавіше де зараз ті, що були на антимайдані

Так я вже писав тут. Вони пакують рабів у бусики:-))

• Лайк 7
Посилання на коментар

6 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Ну да. На видео так. А по факту в село с тысячей населения за последние полгода с десяток раз приезжало  ТЦК с почти нулевым результатом. В городе вообще квэст найти одинокого лошка и морально подавить для поездки. У нас в городе одного 26-летнего доставляли двое военных на ВЛК . Пацан в машине брызнул балончиком, выскочили на улицу, малость потузились и он свалил. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, ks6 сказал:

Ну да. На видео так. А по факту в село с тысячей населения за последние полгода с десяток раз приезжало  ТЦК с почти нулевым результатом. В городе вообще квэст найти одинокого лошка и морально подавить для поездки. У нас в городе одного 26-летнего доставляли двое военных на ВЛК . Пацан в машине брызнул балончиком, выскочили на улицу, малость потузились и он свалил. 

Що вы блин несёте :)

Тепер кожен екіпаж поліції має вказівку перевіряти машини, вони за любе дрібне порушення або тупо наобум в потоці зупиняють і перевіряють документи, викликають тцк - якщо є розшук, то їдете на експрес влк аж гай шумить.

Враховуючи, що в/ч дозволили навчання проводити по місцю, то тепер ніхто в учебку не везе, а зразу в частину. Відповідно, грести народ можна не по плану, а просто всіх підряд - там розберемся.

Все, починається підготовка до літньої кампанія, гайки затискають повільно, але чітко.

• Лайк 2
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...