Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Є супутникові знімки, які дозволяють порахувати Ту-22М3, Ту-95МС і Ту-160 на авіабазах "Оленья" та "Енгельс". Однак ці дані дозволяють хіба що узагальнити кількість російських стратегічних бомбардувальників на цих аеродромах.

Цитата

Загалом станом на 11 березня на аеродромах "Енгельс" та "Оленья" рашисти сумарно зосередили 35 бомбардувальників Ту-22М3, 12 Ту-95МС та два Ту-160.

Однак яку кількість із цих літаків ворог реально зможе використати для нових ударів по Україні, та яка кількість КР при цьому може бути випущена - це питання відкриті, наведені вище супутникові знімки відповіді тут не дають.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ukraine's military denies the encirclement of its forces in russia's Kursk region, after Donald Trump asked Vladimir putin to spare the lives of thousands of "surrounded" Ukrainian troops.

In response, putin says russia will guarantee life to Ukrainian troops in Kursk if they give up arms and surrender www.bbc.com/news/live/cgj5w6veqw6t?post=asset%3Af643dc46-67da-4526-a6b1-863a31546189#post

• Сумно 1
Посилання на коментар

7 годин тому, vadimv сказав:

Дві новини з інтервалом в один день:

Україну визнано винною в «невжитті заходів щодо запобігання насильству і порятунку людей в Одесі 2 травня 2014 року» — таке трешове рішення прийняв (https://www.pravda.com.ua/news/2025/03/13/7502685/) Європейський суд з прав людини

В Одесі застрелили чоловіка прямо на вулиці. За даними місцевих ЗМІ, загиблим міг бути активіст Дем'ян Ганул.

Зловили 

t.me/AndriyuKK/41279

t.me/AndriyuKK/41282

Посилання на коментар

1 година тому, karbo сказав:

Майте совість. Кантон зі своїм дружбаном вінсолом не змогли запостити жодного висеру на зеленського. Їм також треба їсти.

..

А що , блазень десь  вчергове обісравсь, а я пропустив?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, МаТраС сказав:

Зловили 

t.me/AndriyuKK/41279

t.me/AndriyuKK/41282

дезертир :lol:

Да заяц я, заяц, только сапогами не бейте!!! (с) анекдот?

Посилання на коментар

Цитата

Ситуація зараз дуже складна, але курська операція своє завдання виконал а, заявив президент Зеленський.

а план мінімум був - АЕС. А наші як в 2023му 3 місяці у вуха сцуть що все по плану. Найбоєздатні підрозділи в утилізацію.  

Змінено користувачем akineo
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, akineo сказал:

а план мінімум був - АЕС. А наші як в 2023му 3 місяці у вуха сцуть що все по плану. Найбоєздатні підрозділи в утилізацію.  військово-політичне керівництво бездарне. війну витягують окремі люди і підрозділи. 

А були би обдарованими, то стерли би втиху на покровському напрямку. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, karbo сказав:

А були би обдарованими, то стерли би втиху на покровському напрямку. 

тримали би оборону набагато далі. але напевно під Кабами не має сенсу, який ти касний воїн чи скільки вас. 

12 місяців 0 збитих літаків-носіїв кабів. Ігната зняли, Залужного списали по криколу, все посипалось 

Посилання на коментар

2 часа назад, Tochkin сказал:

Навесні 2022 було багато людей які нікуди не збиралися але опинилися тут. В нашому селі (95% місцеві франкофони) в 2022-2023 в Costco десь третина персоналу стала українці. Мабуть великі гроші привезли з собою, да.... 🙄

Конечно же кто как, все люди разные!  Но в целом приехали не бедные, очень многие  "порешали", что б ухылянтов выпустили.

И очень много именно западной Украины. Такие под 2 метра ростом, краснолицие ( думаю их бы индейцы явно бледнолицими не называли😀) , на стройках работают во всю.

В США, ели нет родственников которые возьмут к себе и будут первое время помогать, то "на старт" надо не мало денег.  Не думаю , что в  потенциально 51 штате, Канаде надо на много меньше. Одна аренда около 2 тыс дол+машина+жить первое время+билеты. Да еще и фиг кто сдаст без оплаты за 3-4-5 месяцев, ибо новый человек.

Т.е. совсем бедные не потянут этого, запас , хоть какой то , денег надо иметь.

Но в том, что приехали не бедные, не вижу никакой "международной зрады", люди убежали от войны ( понятно, что в каком то Ужгороде ее и не ощутили, только заработали на сдаче квартир) и не обязаны быть нищими. Как бы этого не хотелось тем кто приехал раньше и сейчас ждет не должется, когда уже их всех департируют", ибо нет ничего лучшего в жизни, чем дохлая корова соседа.

• Лайк 1
Посилання на коментар

31 хвилину тому, US7IGN сказав:

дезертир :lol:

Да заяц я, заяц, только сапогами не бейте!!! (с) анекдот?

А міг би в званні старлєя десь у штабі сидіть чи в учебці. Не мав мабуть навику начальству сраку вилизувати, а без цього в армії кар'єру не зробиш:) 

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 минут назад, Оконщик сказал:

Конечно же кто как, все люди разные!  Но в целом приехали не бедные, очень многие  "порешали", что б ухылянтов выпустили.

И очень много именно западной Украины. Такие под 2 метра ростом, краснолицие ( думаю их бы индейцы явно бледнолицими не называли😀) , на стройках работают во всю.

В США, ели нет родственников которые возьмут к себе и будут первое время помогать, то "на старт" надо не мало денег.  Не думаю , что в  потенциально 51 штате, Канаде надо на много меньше. Одна аренда около 2 тыс дол+машина+жить первое время+билеты. Да еще и фиг кто сдаст без оплаты за 3-4-5 месяцев, ибо новый человек.

Т.е. совсем бедные не потянут этого, запас , хоть какой то , денег надо иметь.

Но в том, что приехали не бедные, не вижу никакой "международной зрады", люди убежали от войны ( понятно, что в каком то Ужгороде ее и не ощутили, только заработали на сдаче квартир) и не обязаны быть нищими. Как бы этого не хотелось тем кто приехал раньше и сейчас ждет не должется, когда уже их всех департируют", ибо нет ничего лучшего в жизни, чем дохлая корова соседа.

Вже прогрес величезний, змирився,  бачу, з тим, що ця категорія явно не для того, шоби їх жаліти. 

Так потихеньку дійдемо до того що ця категорія відвертої хернею займається зловживаючи своїм становищем. 

А ще я буду як коняка ржати коли ці збідовані в Америці українські та ображені діаспорою біженці сядуть у вас на дотації))))

Це як мої сусіди працюють у Франції а у жінки бізнес вдома заробляє чи не одну тисячу доларів отримали субсидію на світло та газ)))

Це саме за цю халяву українці свою незалежність продали, усю зброю, все що було за халяву. 

Це у генах українця.

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

никакой херней они не занимаются. большинство пашет как папы карлы. на 17-20 в час. На контракторках понятно, что и 30 , и 35, но там надо иметь здоровье, что б пахать. Никто не мешает и "правильным предателям родины", не ю4ю шникм, еб..ш.ть на стройках. Америка страна неограниченных возможностей😁

Посилання на коментар

2 минуты назад, Оконщик сказал:

никакой херней они не занимаются. большинство пашет как папы карлы. на 17-20 в час. На контракторках понятно, что и 30 , и 35, но там надо иметь здоровье, что б пахать. Никто не мешает и "правильным предателям родины", не ю4ю шникм, еб..ш.ть на стройках. Америка страна неограниченных возможностей😁

Він паше на будові за 30 $ в годину чи 40, а його жінка з виводком чергу вистоює за дармовими харчами 

Бо він курва за кеш працює

І на житло йому допомога від держави

Покажи мені хоча би одного контрактора хто працює на w2

Посилання на коментар

в місцевій групі раніше "прогноз погоди" писали. а потім баби-нафронтниці, баби-жінки тцкшників, підняли хай, що за фігня, багато ухилянтів в групі)) погрози пішли, тепер група ні про що, залякали людей. Скоро ці баби будуть здавати сусідів , безкоштовно. Або ж по національній програмі "здай ухиляннта отрримай 10 тисяч або гречку" 

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, karbo сказал:

Він паше на будові за 30 $ в годину чи 40, а його жінка з виводком чергу вистоює за дармовими харчами 

Там Трамп, здається, повідміняв фудстемпи? 

Посилання на коментар

2 минуты назад, sergio сказал:

Там Трамп, здається, повідміняв фудстемпи? 

Ну так це сталось буквально на днях і то я не в курсі чи вже все скасовано чи лише початок процесу

Посилання на коментар

19 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

А міг би в званні старлєя десь у штабі сидіть чи в учебці. Не мав мабуть навику начальству сраку вилизувати, а без цього в армії кар'єру не зробиш:) 

Може піде в роту зеків тепер..

Смішний кілер. Палився на кожному кроці

Посилання на коментар

20 минут назад, Оконщик сказал:

Сферичний у вакуумі західноукаїнець:

163542126712485400.webp

Посилання на коментар

4 хвилини тому, МаТраС сказав:

Може піде в роту зеків тепер..

Смішний кілер. Палився на кожному кроці

А що там роблять сбушники? Чи через цього "активіста" національна безпека під загрозою? :lol:

Посилання на коментар

15 минут назад, karbo сказал:

Покажи мені хоча би одного контрактора хто працює на w2

по разному бывает, кто как.  Стоят за едой и ты становись, если хочешь. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...