Leon26 Опубліковано: В понеділок в 16:50 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 16:50 Заработал Х. "Ложечка нашлась, но осадок остался.."(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 17:19 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:19 ❗️Зеленский извинился перед Дональдом Трампом за инцидент в Овальном кабинете Белого дома, направив президенту США письмо, заявил спецпосланник Трампа Стив Уиткофф в эфире Fox News 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: В понеділок в 17:20 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:20 Перепрошую за неформат, але тут нарід цикавився.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В понеділок в 17:21 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:21 10 годин тому, Дощ сказав: В армії є три проблеми - тупьож, некомпетентність і похуїзм. Як і в житті в принципі. Але боротись можна і потрібно В житті вже майже не можливо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 17:23 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:23 кажуть КАБи перемогли mind.ua/news/20286226-ukrayina-znajshla-sposib-nejtralizuvati-kabi-the-telegraph але це означає що західні аналоги також неефективні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В понеділок в 17:31 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:31 (змінено) 14 хвилин тому, US7IGN сказав: кажуть КАБи перемогли mind.ua/news/20286226-ukrayina-znajshla-sposib-nejtralizuvati-kabi-the-telegraph але це означає що західні аналоги також неефективні? Трошки пииздять, до перемоги там ... ) але протидія вже була і рік тому і працювало, мабуть, масштабували. Західні аналоги теж, можливо, попадають в халепу, як і "ескалібури" з "хаймарсами" свого часу , але тут хз, чи є у росіян протидія. У росіян поки що, з протидії, масово все таж сама "комета", було 4 патчі, потім 8, зараз 12 (а може 16-ть вже є), але радикально вони протидію РЕБу поки не змінили (або не масштабували). То є гарно, бо і "шахеди" і ракети можна, якщо зірки складуться, перенаправляти від цілей. * з літака це робити зручніше, бо прям по патчам, яки догори дивляться, працюють, потужність (як фізичний термін) потрібна значно менша. Тому відключення амеровських літакових РЕБів(на удосканалених алгоритмах) то зовсім погана історія ... але ... раз сказали вголос, то йой ... Змінено В понеділок в 17:37 користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В понеділок в 17:33 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:33 (змінено) www.ukrinform.ua/rubric-ato/3968973-sirskij-situacia-na-kordoni-sumsini-z-kurskou-oblastu-rf-pid-kontrolem-zsu.html Змінено В понеділок в 17:35 користувачем 7351 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В понеділок в 17:38 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:38 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: В понеділок в 17:41 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:41 1 3 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 17:42 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:42 7 хвилин тому, DmiVady сказав: Тому відключення амеровських літакових РЕБів(на удосканалених алгоритмах) то зовсім погана історія ... але ... раз сказали вголос, то йой ... це лише наслідок державної політики. як і те що зі спеців по електроніці та програмуванню кого знав в Україні вже здається взагалі нікого не залишилося. піднімають економіку та обороноздатність країн де життя та кваліфікацію трохи більше цінують... 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В понеділок в 17:43 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:43 www.slovoidilo.ua/2025/03/10/infografika/bezpeka/skilky-koshtuvala-vijskova-texnika-zsu-spysana-riznymy-uryadamy-napadu-rf 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: В понеділок в 17:45 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:45 Ирма Заубер 1 дн. · Ну что, дорогие друзья, золотая эра начинает претворяться в жизнь - В понедельник Канада вводит пошлины на электроэнергию . Даг Форд ( премьер Онтарио ) завил, что на следующей неделе его провинция вводит 25% тариф на экспорт электроэнергии в Миннесоту, Мичиган и Нью-Йорк. «С понедельника мы вводим 25% тариф на электроэнергию для 1,5 миллионов домов и предприятий - мы вынуждены это сделать», — сказал Форд. Тарифная политика Трампа, которая зависит от его левой ноги и то включается, то выключается, создала неопределенность , потрясла финансовые рынки и повлияла на отношения США и Канады в самую худшую сторону . Эксперты предупреждают, что резкое прекращение экспорта электроэнергии может привести к скачкам цен в крупных городах США, таких как Буффало, Сиэтл и Портленд . «Они полагаются на нашу энергию, им нужно почувствовать боль. Они хотят напасть на нас жестко, мы ответим вдвое жестче» сказал Форд . Мало того - на вопрос сможет ли он пойти на полное отключение электричества он ответил , что сделает это с улыбкой если штаты пытаются уничтожить Онтарио . Спойлер Форд также призвал провинции Квебек, Манитоба и Британская Колумбия поддержать его инициативу. Что это значит - это значит , что в трех пока означенных выше Штатах цены на электричество повысятся . Кстати , кто не в курсе - основной оплот и поддержка Трампа - Флорида - уже хлебает сполна от политики своего кумира . Бывает . Не подумали . Так ненавидели цветных ,что теперь будут за это платить - Флорида населена пенсионерами , руководимая верным трапоном Десантисом она первая села в жопу так как высылка эмигрантов тут же сказалась на всем - начиная от уборки и заканчивая ценами . Вернемся к Канаде : Наш ржавый королек как вы знаете - очень плохо разбирается кто за что отвечает в собственной стране . Он редко углублялся в такие «нюансы» щедро раздавая лозунги, которые теперь надо как то оправдывать . Его заявление о том ( кто не слышал ) что Штаты «собираются пересмотреть границы с Канадой» вызвало бурную реакцию не только в правительстве Канады ,но и среди населения . Трамп живет в параллельной реальности , где свою страну он видит как свою вотчину - тот же собственный офис , самый могущественный , способный подавить и нагнуть всех и каждого - надо только всех пугать и шантажировать - и все побегут послушно делать что скажешь . Америка же великая - а они нет ) Но у меня есть сильная уверенность в том , что с Канадой он просчитался . Кстати , благодаря его буллингу Трюдо , заявлениям о пятьдесят первом штате итд - в Канаде сходит на нет трампизм . Он просчитался настолько сильно со всей своей политикой вообще - что она же его и потопит . Торговая война с Канадой - большая ошибка , и мне сильно кажется , что сша могут ее проиграть . 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В понеділок в 17:46 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:46 3 хвилини тому, US7IGN сказав: це лише наслідок державної політики. як і те що зі спеців по електроніці та програмуванню кого знав в Україні вже здається взагалі нікого не залишилося. піднімають економіку та обороноздатність країн де життя та кваліфікацію трохи більше цінують... Що вас тримає і Україні?! На ЛДНР кажуть життя цінують. Потрошитель не дасть збрехати (с). 2 5 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 17:51 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:51 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Що вас тримає і Україні?! На ЛДНР кажуть життя цінують. Потрошитель не дасть збрехати (с). мене - бабло та комфортні умови праці. це ж як в армії - треба бути подалі від фронту керівництва і ближче до кухні мої знайомі інженери в штати та європу звалили, а не в диру, так що мимо 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: В понеділок в 17:52 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:52 Кроти проявляются. Хаус и Кантон протів спаленя моцькви.🤣Нервують.Ну да й пеніс з ними.....Кудиж чоловікам без пеніса. 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В понеділок в 17:57 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:57 (змінено) 16 хвилин тому, миг сказав: росіяне самі підпалили мацкву і самі ж мародерили . Змінено В понеділок в 17:58 користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: В понеділок в 17:58 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:58 Ніхто з моральними принципами не працює на Трампа (IQ47) довго. ГЕНЕРАЛ МІЛЛІ БУВ ПРИЗНАЧЕНИЙ ТРАМПОМ. ВІН НАПИСАВ ЦЬОГО ЛИСТА: "Події останніх кількох тижнів змусили мене зробити глибокий душевний аналіз, і я більше не можу сумлінно підтримувати і виконувати ваші накази на посаді голови Об'єднаного комітету начальників штабів. Я переконаний, що ви завдали великої і непоправної шкоди моїй країні. Я вважаю, що протягом тривалого часу ви докладали цілеспрямованих зусиль для політизації збройних сил Сполучених Штатів. Я думав, що зможу це змінити. Я прийшов до усвідомлення того, що не можу, і мені потрібно відійти в сторону і дозволити комусь іншому спробувати це зробити. Спойлер Ви використовуєте армію, щоб посіяти страх у свідомості людей, а ми намагаємося захистити американський народ. Я не можу стояти осторонь і брати участь у цій атаці, словесній чи іншій, на американський народ. Американський народ довіряє своїм військовим, і він довіряє нам захищати його від усіх ворогів, як зовнішніх, так і внутрішніх, і наші військові будуть це робити. Ми не повернемося спиною до американського народу. Я присягав Конституції США, і в цій Конституції втілена ідея, яка говорить, що всі чоловіки і жінки створені рівними. Всі чоловіки і жінки створені рівними, незалежно від того, хто ви, білий ви чи чорний, азіатка, індіанка, незалежно від кольору вашої шкіри, незалежно від того, чи ви гей, гетеросексуал або хтось середній між ними. Не має значення, чи ви католик, протестант, мусульманин, юдей, чи вирішили не вірити. Ніщо з цього не має значення. Не має значення, з якої країни ви приїхали, яке у вас прізвище - важливо те, що ми американці. Ми всі американці. Що під цими червоно-біло-синіми кольорами - кольорами, за які воювали мої батьки у Другій світовій війні - є щось по всьому світу. Для мене очевидно, що ви не думаєте про ці кольори так само, як я. Для мене очевидно, що ви не цінуєте ці цінності та справу, якій я служу. Нарешті, я глибоко переконаний, що ви руйнуєте міжнародний порядок і завдаєте значної шкоди нашій країні за кордоном, за який так наполегливо боролося Найвеличніше Покоління, що встановило його в 1945 році. Між 1914 і 1945 роками 150 мільйонів людей було вбито під час війни. Вони були вбиті через тиранії та диктатури. Це покоління, як і кожне покоління, боролося проти цього, боролося проти фашизму, боролося проти нацизму, боролося проти екстремізму. Зараз мені очевидно, що ви не розумієте того світового порядку. Ви не розумієте, за що була війна. Фактично, ви поділяєте багато принципів, проти яких ми боролися. І я не можу бути учасником цього. З глибоким жалем я подаю заяву про відставку". 5 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: В понеділок в 18:00 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 18:00 (змінено) 3 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: росіяне самі підпалили мацкву і самі ж мародерили . Та мені якось поамбапасадору ,що вони тоді робили,мені потрібно ще вчора. Змінено В понеділок в 18:00 користувачем миг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: В понеділок в 18:09 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 18:09 Актуально. Джордж Карлін і новий герб США 🇺🇸.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: В понеділок в 18:17 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 18:17 AQOqGOjB3qPp2VQjAdcFZtTI1WAs2XGgstmoVyW3-0Bo7v7qJWNOSV0_4ahpTO3ueJZty0LqXmBtTnaO.mp4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: В понеділок в 18:20 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 18:20 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: В понеділок в 18:27 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 18:27 Вашингтон, 1941 рік. Білий дім. Президент США втомлено потер чоло. У його кабінеті стояв сер Вінстон Черчилль, витираючи широкою хусткою піт з обличчя – спека у Вашингтоні була нестерпною. Прекрасний день для того, щоб укласти угоду з Гітлером. — Послухайте, Вінстоне, — почав президент, уважно вдивляючись у британського прем’єра. — Я запросив вас сюди не для того, щоб говорити лише про «війну, війну, війну». Ми тут заради миру. — Чийого миру? — підняв брову Черчилль. — Нашого спільного миру! — зітхнув президент. — Ми вважаємо, що пора припинити вогонь. Чи не могли б ви просто сказати: «Я хочу укласти мир»? А не все це: «Гітлер те, Гітлер се». Занадто багато негативу. Черчилль важко зітхнув і залпом осушив склянку віскі. Спойлер — Сер, — сказав він. — Я вдячний за вашу допомогу і не хочу втрачати найважливішого партнера. Але, вибачте, мені здавалося, що я перебуваю у Вашингтоні, а не в Берліні. Ви впевнені, що це я маю вибачатися? Може, ще потиснути руку фюреру? Відправити йому різдвяну листівку? — Це не те, про що я кажу! — президент розвів руками. — Просто припиніть сіяти ворожнечу. Кажуть, що Британія майже зруйнована, ваші солдати тікають, вони не герої, ваша країна втратила мільйони людей, а ви стали диктатором. Як ви на це відреагуєте? — Скажу вам так: будьте обережні з цифрами, — хмикнув Черчилль. — У нас немає «мільйонних втрат». І ми втрачаємо не «якісь території», а домівки наших людей. Упевнений, якби Німеччина окупувала Нью-Йорк, ви б не назвали його «якоюсь територією». Чи я помиляюся? Президент проігнорував сарказм. — Сер Вінстоне, — продовжив він, складаючи руки на столі, — ви повинні розуміти, що ми прагнемо добрих відносин і з вами, і з німцями. Гітлер сказав, що хоче укласти мир. Він пообіцяв, що Британія може зберегти острови, що не буде вторгнення. Хіба це не успіх? — Ах, Гітлер сказав… — Черчилль постукав пальцем по столу. — Як зворушливо. А що ж із Польщею, Францією, Бельгією, Норвегією? — Ви знову про минуле! — відмахнувся президент. — Давайте дивитися в майбутнє! Ми прагнемо миру, а не десяти років війни. — Капітуляція за один день завжди здається привабливішою, ніж перемога за десять років, — зітхнув Черчилль. — Але у мене інший підхід. Ми будемо воювати. Воювати, воювати, воювати. Президент невдоволено насупився. — Вінстоне, мені здається, ви неправильно розумієте американську позицію… — О, я все чудово розумію, — перебив його британський прем’єр. — Ви не хочете опинитися на хибному боці історії. Проблема лише в тому, що ви ще не вирішили, який бік є правильним. Президент задумливо постукав ручкою по столу. Очевидно, що угода, на яку запросили Черчилля, була фікцією. Навіть якби він мовчки кивав, наче китайський порцеляновий песик, його все одно звинуватили б у неготовності до компромісу. Головне у переговорах — не результат, а шоу. — Все одно подумайте, Вінстоне, — м’яко сказав президент. — Можливо, коли Лондон припинить існувати, ви захочете повернутися до цієї розмови. — О, я впевнений, що коли Берлін припинить існувати, ви захочете повернутися до іншої розмови, — усміхнувся Черчилль, підводячись із крісла. — Але поки що… дозвольте мені продовжити «сіяти ворожнечу». І він гордо вийшов з Овального кабінету, залишивши президента у задумливій тиші, вдивляючись у карту світу. Борис Джонсон «Фактор Черчилля» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В понеділок в 18:30 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 18:30 41 хвилину тому, US7IGN сказав: це лише наслідок державної політики. як і те що зі спеців по електроніці та програмуванню кого знав в Україні вже здається взагалі нікого не залишилося. піднімають економіку та обороноздатність країн де життя та кваліфікацію трохи більше цінують... Трошки ще залишилося, не всі зразу ж ))) Але місця їм вже заготовлені, на них чекають, так що незалежно від того, чи відкриють кордони, чи ні ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В понеділок в 18:36 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 18:36 47 хвилин тому, XL.pro сказав: Що вас тримає і Україні?! На ЛДНР кажуть життя цінують. Потрошитель не дасть збрехати (с). Спеціалістів по електриці вже не знайдеш. Проводив співбесіду. Людина з інженерним дипломом не знає закон Ома. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: В понеділок в 18:41 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 18:41 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: не знає закон Ома. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз