Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 годин тому, Фрай сказав:

Давно вже діяло правило, що купити нове авто в салоні ви могли при умові вартості до 150 тис грн, а за більшу потрібно надати справку з банку.

Теж не розумію чому всі на ніч збудилися на обмеження оплати непідтверджених доходів. Якщо доходи легальні, які проблеми?!

При купівлі авто у 2016 р. ("самі знаєте при ком") банки вимагали підтвердити доходи. 

• Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, XL.pro сказал:

Теж не розумію чому всі на ніч збудилися на обмеження оплати непідтверджених доходів. Якщо доходи легальні, які проблеми?!

При купівлі авто у 2016 р. ("самі знаєте при ком") банки вимагали підтвердити доходи. 

ХЗ. 

В 19-му купляли sx4 в салоні. Принесли гроші в кульку(можливо навіть і в, АТБшному😺) Проблем не було. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

22 хвилини тому, XL.pro сказав:

бо зазвичай завжди є нюанси. наприклад банк чомусь спокійно блокує переказ на картку ДРУЖИНИ на рівні з іншими і наявність документів чомусь їх не влаштовує. там вони можуть тимчасово підняти ЗАГАЛЬНИЙ ліміт, але камон - а якщо ви хочете переказати накопичення за 5 років наприклад, впевнені що пройде? і звідки з'явилось це обмеження якщо про нього ніби мови не було? так це офіційний шлюб, а формально ви ніби не зобовязані реєструвати шлюб і можете жити цивільним, чи як там його. ще раз - сам факт того що хтось в ручному режимі буде дозволяти платіж/піднімати ліміт - виглядає дивним.

тому доходи в мене на 100% легальні, але питання чомусь вже виникають. і це при тому що всю податкову звітність я відправляв через банк, останні роки 3 точно. і податки також через них сплачував. тобто в них все є, але обґрунтовувати маю я.

тому я чесно скажу - для мене це повна втрата довіри. і купівля авто, що зараз нахрен не потрібне, тут найменше питання. я не проти боротьби "з дропами" і розумію що гроші зараз державі треба, але виглядає так, що грошей в них буде менше. бо люди не люблять коли лізуть до них в кишеню.

Змінено користувачем loader
  • Лайк 2
Посилання на коментар

вчора один дійсно  розумний "типу  хароший узкій  опозіціонер" - Владимир Борисович Пастухов - з Лондона сказав , що кацапія конче зацікавлена  у укладенні  мирної  угоди  до моменту , коли доведеться витягати населення сосії з теплої ванни .

а ось що каже   Костянтин Машовець

12 ч.  · 

Відомий вислів про "друге дихання", у випадку кремля, цілком можливо, може перетворитися на "ОСТАННЕ дихання"... Десь, приблизно, 2-3 місяці залишилось на реанімаціонні заходи, перефразуючи відомий вислів відомого експерта...

Так, я маю на увазі цікавий трілер під назвою "а хто не хоче миру?". Словацкі та угорські "кісневі балони" задля порятунку, схоже, замалі обсягом. Переведення у китайську палату екстреної терапії, також, схоже... ВЖЕ не допоможе

Українській владі, у цьому випадку, краще бути стриманішою...

Принаймні, у висловлюваннях, щодо майбутнього поховання безнадійно хворого пОцієнта... очевидно, не ій бути розпорядником на майбутніх поминках.

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

2 минуты назад, Бездомный сказал:

Десь, приблизно, 2-3 місяці

Шо, опять 2-3 тижни/місяці!?)):crazy:

• Хаха 2
Посилання на коментар

Корабель для вивезення російських військ із Сирії зламався у відкритому морі  

Посилання на коментар

7 минут назад, DimaF сказал:

єдина надія  рятування кацапії - Портсмутський мир 2 .

Портсмутський мир  теж на певний час   відтягнув ганебний крах імперії .

укладений за посередництва...... тих самих сша , які неодноразово рятували кацапію від чергового  ганебного кривавого розпаду .

Посилання на коментар

Только что, Бездомный сказал:

тих самих сша

Ну Трамп продолжает нести всякую ахинею, с полудурком Маском на пару.

• Лайк 1
Посилання на коментар

34 хвилини тому, loader сказав:

тому я чесно скажу - для мене це повна втрата довіри. і купівля авто, що зараз нахрен не потрібне, тут найменше питання. я не проти боротьби "з дропами" і розумію що гроші зараз державі треба, але виглядає так, що грошей в них буде менше. бо люди не люблять коли лізуть до них в кишеню.

В якому банку ви обслуговуєтесь? Хоча дуже багато залежить не від самого банку, а від менеджерів, які з вами контактують. Пишу з власного досвіду, коли обслуговувався в різних відділеннях одного й того ж банку.

В цьому питанні я старовєр: розраховуюсь готівкою (ніхто нічого не блокує) і фіскали в дупу "не залазять". Хоча всі доходи офіційні, через ФОП.

Що таке блокування (не "дропів", а податкових накладних) як бізнес відчув у далекому 2018 р. ("самі знаєте при ком"), тоді ця система тільки запроваджувалася. При тому, що всі операції легальні. 

І в 2023 р, коли писав на форумі про блокування ПН та суми відкатів для розблокування, знаю це від першоджерел. Для бізнесу це банкротство, для податківців - бізнес.

Просто вас особисто багато чого не стосувалося, а інші живуть в таких умовах давно.

Живучи в Україні потрібно розуміти,  чим далі, тим буде гірше. Ви або адаптуєтесь під діючи правила гри, або виїжджаєте в іншу країну.

Змінено користувачем XL.pro
  • Лайк 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

11 минут назад, DimaF сказал:

ну , борька  акунін - чхарташвілі  теж так само бачить майбутнє козломордії - або північний іран - сировинний додаток до піхвоокії , або - розпад на друзки

Спойлер

Посилання на коментар

акунін - чхарташвілі 

Агент КДБ☝️

Посилання на коментар

27 минут назад, DimaF сказал:

Агент КДБ☝️

безумовно , як і його співрозмовник - міша козирєв 

агент кдб , адвокат диявола - співець прекрасної росії минулого "смачного  пломбіра  хрусту французької булки у російської імперії"...

але 

й афтар прекрасних  посібників  з виховання русофобії .

тож пропоную оцінить не персону  афтара , а ідею.

Посилання на коментар

13 хвилин тому, XL.pro сказав:

В якому банку ви обслуговуєтесь? Хоча дуже багато залежить не від самого банку, а від менеджерів, які з вами контактують. Пишу з власного досвіду, коли обслуговувався в різних відділеннях одного й того ж банку.

В цьому питанні я старовєр: розраховуюсь готівкою (ніхто нічого не блокує) і фіскали в дупу "не залазять". Хоча всі доходи офіційні, через ФОП.

Що таке блокування (не "дропів", а податкових накладних) як бізнес відчув у далекому 2018 р. ("самі знаєте при ком"), тоді ця система тільки запроваджувалася. При тому, що всі операції легальні. 

І в 2023 р, коли писав на форумі про блокування ПН та суми відкатів для розблокування, знаю це від першоджерел. Для бізнесу це банкротство, для податківців - бізнес.

Просто вас особисто багато чого не стосувалося, а інші живуть в таких умовах давно.

Живучи в Україні потрібно розуміти,  чим далі, тим буде гірше. Ви або адаптуєтесь під діючи правила гри, або виїжджаєте в іншу країну.

Це приват. Premium підтримка. 

Так в тому то і питання, що коли починає залежати від банку/менеджера/НБУ - це виглядає як дозвіл користуватися своїми грошима. Я точно не планую бігати розбиратись хто конкретно там довбойоб, просто грошей в банку буде мінімум. 

• Лайк 3
Посилання на коментар

25 хвилин тому, XL.pro сказав:

.

Я навпаки дуже давно за готівку забув. Але обмеження вочевидь змушують переглядати підходи. Дозвіл використовувати гроші це вже талони чи ще ні? 

• Лайк 1
Посилання на коментар

33 минуты назад, Бездомный сказал:

борька  акунін - чхарташвілі  теж так само бачить майбутнє козломордії - або північний іран - сировинний додаток до піхвоокії

Був час і ау(в)тентичний Іран досить непогано виглядав:

771.jpg

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

6 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Був час і аутентичний Іран досить непогано виглядав:

771.jpg

який це рік ?

1967 ?

потім  Іран не витримав "Прискореня" шаха 

Посилання на коментар

42 хвилини тому, Бездомный сказав:

Корабель для вивезення російських військ із Сирії зламався у відкритому морі  

терміново треба рятувального Магуру вислати

• Дякую 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, Бездомный сказал:

який це рік ?

Це був момент ще до настання у Ірані часу басмачів - 1967 рік.

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Лайк 2
Посилання на коментар

5 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Це був момент ще до настання у Ірані часу басмачів - 1967 рік.

а потім було прискорення , яке Іран не витримав

Посилання на коментар

а потім було прискорення , яке Іран не витримав

Багато що було, але основне санкції і відлучення від Заходу.

Посилання на коментар

7 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Багато що було, але основне санкції і відлучення від Заходу.

до санкцій була ісламська ліваруція

• Лайк 1
Посилання на коментар

41 минуту назад, loader сказал:

грошей в банку буде мінімум. 

БАНКа должна быть правильная!

20200922082007-2679.jpg

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...