XL.pro Опубліковано: В неділю в 10:41 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:41 23 хвилини тому, DmiVady сказав: На жаль в нашій країні нема традиції відповідати за свій вибір. Якщо брати форум, як репрезентативний зріз країни, то з умовних "73", тільки два чоловіки пішли відповідати за свій вибір, а інші з тої групи тільки на форумі воюють, хоча можуть(умовно) і копати, й лити бетон на укріплення, й багато чого, щоб допомогти тим двом, що воюють, але ... диван-пейсбук-твітер ... ще й на тих, з умовних "25", що або воюють або беруть участь в обороні встигають навішати ярликів ))) Тож все в них буде добре ... але не довго 😉 Нагадайте із якого окопу пишите? Можливо там були в 2014 р. і відповідали за свій вибір? Як показує суб'єктивне спостереження, то на форумі (дуже вузькому зрізі специфічного кола людей) в своїй більшості сидять киздуни 50+, які дають поради кому, що і як робити. Чим менше людина досягала успіху в своєму житті, тим більше вона повчає інших (самостверджується). 3 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 10:51 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:51 13 хвилин тому, vadimv сказав: Якщо людина сама себе в чомусь переконала - її ніхто і ніщо не переконає ) я працюю з фактами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В неділю в 10:52 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:52 Тільки що, US7IGN сказав: я працюю з фактами А з Сільськими вістями працюєте? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 10:58 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:58 12 хвилин тому, US7IGN сказав: Ще й як відповідають! Зубожінням, позбавленням прав та свобод, втратою рідних і власним життям. Мабуть вже всі наїлися ) Так, пан має рацію ... То я не дуже зрозуміло сформулював "відповідають" ... чи підібрав невдале слово ... Я мав на увазі "відповідають" не інфантильне отримування пііздюлей від обраної ними ж влади. Для мене "відповідати" це: прийняти що помилився; зрозуміти що треба виправити помилку; розробити план виправлення; зціпити зуби й виправляти, навіть зазнаючи персональних збитків; посилати нахутор усіх хто гавкає попід руку, й намагається переконати що то була не помилка і виправляти нічого не потрібно. Ну і саме важке потім: не наступати на ці граблі ще раз. 😉 Бо з трьох видів помилок: незворотні, зворотні та повторюванні, останні найбільш небезпечні та шкідливі, ну і характеризують розумові здібності індивідуума. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 11:02 Поділитись Опубліковано: В неділю в 11:02 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Для мене "відповідати" це: прийняти що помилився; зрозуміти що треба виправити помилку; розробити план виправлення; зціпити зуби й виправляти, навіть зазнаючи персональних збитків; посилати нахутор усіх хто гавкає попід руку, й намагається переконати що то була не помилка і виправляти нічого не потрібно. Ну і саме важке потім: не наступати на ці граблі ще раз. 😉 Бо з трьох видів помилок: незворотні, зворотні та повторюванні, останні найбільш небезпечні та шкідливі, ну і характеризують розумові здібності індивідуума. ви ж доросла людина! як часто за своє життя ви зустрічали людей які ото все? чому щось має змінитися? зручніше звинувачувати всіх навколо і ніколи не визнавати свої пройоби. ну і очікувати що хтось прийде і все за них зробить. в принципі прийдуть і зроблять, але для себе ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 11:03 Поділитись Опубліковано: В неділю в 11:03 (змінено) 22 хвилини тому, DmiVady сказав: Для мене "відповідати" це: прийняти що помилився Психіка людини (в основному) досить слабка, тому в ній встановлено запобіжник - той хто помилився, дуже рідко може це визнати. Цей запобіжник захищає людину від усвідомлення того факту, що він ідіот, і від суїциду ) Змінено В неділю в 11:21 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 11:09 Поділитись Опубліковано: В неділю в 11:09 (змінено) 45 хвилин тому, XL.pro сказав: Нагадайте із якого окопу пишите? Можливо там були в 2014 р. і відповідали за свій вибір? Як показує суб'єктивне спостереження, то на форумі (дуже вузькому зрізі специфічного кола людей) в своїй більшості сидять киздуни 50+, які дають поради кому, що і як робити. Чим менше людина досягала успіху в своєму житті, тим більше вона повчає інших (самостверджується). Так за 2014 я відповідав. У 2015 добровільно (попередньо звернувши усі справи та розпродавши рухоме майно) пішов в армію, щоб підмінити своїх (такі ж дядьки за 40 на той час) убд не маю, бо на війну не посилали (не встигли), після піонертабору(це я так називаю ту "підготовку" що ми проходили) пропонували контракт, але ... встиг побачити що за 20 років ніщо не помінялося; я ненавиджу армію як систему(бо там був до того 2 роки); 10000 грн (500баксів) які мені на той часпропонували ... в мене були і на той час набагато вищі доходи. Змінено В неділю в 11:28 користувачем DmiVady 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В неділю в 11:17 Поділитись Опубліковано: В неділю в 11:17 25 минут назад, US7IGN сказал: я працюю з фактами при чому за фахом - професійний перекручувач - інтерпретатор фактів на свою користь 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 11:23 Поділитись Опубліковано: В неділю в 11:23 4 хвилини тому, Бездомный сказав: професійний перекручувач - інтерпретатор фактів на свою користь "як циган сонцем" (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: В неділю в 11:27 Поділитись Опубліковано: В неділю в 11:27 (змінено) 35 хвилин тому, outdoor24 сказав: А з Сільськими вістями працюєте? Ізвєсть і я За руб єжом Змінено В неділю в 11:28 користувачем ozor 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В неділю в 11:36 Поділитись Опубліковано: В неділю в 11:36 цікаво в останній час тут. половина постів тут чогось повторюють Арестовича слова ,сказані 2 роки назад , і недавно) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 11:48 Поділитись Опубліковано: В неділю в 11:48 (змінено) 18 хвилин тому, МаТраС сказав: половина постів тут чогось повторюють Арестовича слова ,сказані 2 роки назад , і недавно) Меми розповсюджуються як віруси, а аферистович явно читав Докінза. Змінено В неділю в 11:55 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: В неділю в 11:50 Поділитись Опубліковано: В неділю в 11:50 (змінено) 4 часа назад, hause сказал: Що забороняє прийняти чергову постанову про коригування призивного віку і повернутись лицем до чоловіків 50+? все одно визнали вже що в учбових центрах таких майже не залишилось, то навіщо таких і далі кошмарити? мабуть для того, щоб вони і далі сиділи у схованках, офіційно не працювали і не платили податків, щоб можливо було їх "обілетити" любим способом, якщо не будуть відкупатись взятками, то обкладуть їх штрафами, зеленим лідорам це вигідно... Якщо розглядати, шо тцк - це не про мобілізацію, а просто державна бізнес-схема, то в принципі питань виникатиме меньше. Якщо сказати, що винесення на публіку конфлікту прокурори-мсек це просто одна з ознак переділу цього ринку - то взагалі питань ще меньше. Оскільки нічого не заважає допиляти закон про мобілізацію до нормального вигляду, врегулювавши строки служби, питання про відстрочку, яке в законі дуже однобоке, влк, бронювання і решту. Але допилюють лише каральну і процедурну частину, що з точки зору обілечування і схематозу просто рай. Змінено В неділю в 11:54 користувачем murava 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: В неділю в 11:58 Поділитись Опубліковано: В неділю в 11:58 2 часа назад, US7IGN сказал: люта порохоботка Отак явно на найпотужнішого ще ніхто не накидав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zak Опубліковано: В неділю в 12:16 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:16 25 минут назад, murava сказал: питання про відстрочку, яке в законі дуже однобоке Можна трохи детальніше в чому однобокість з приводу відстрочок? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 12:34 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:34 5 часов назад, vadimv сказал: того часу расіся стала частиною Китаю, китайським тараном Європи замість стіни. І якщо США не розуміють цього ОЧЕВИДНОГО факту - тим гірше для них. У такому випадку: що собі Китай натаранив? Лише без пи3дунів типу піонтковського, будь ласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 12:40 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:40 (змінено) 6 хвилин тому, karbo сказав: що собі Китай натаранив? У васали Китаю вже пішли Сербія, Угорщина і Словаччина. На черзі Франція, Італія і Німеччина. І все це - результат стукання в європейську браму кацапським тараном з 2014 року. Змінено В неділю в 12:41 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 12:42 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:42 1 минуту назад, vadimv сказал: У васали Китаю вже пішли Сербія, Угорщина і Словаччина. На черзі Франція, Італія і Німеччина. І все це - результат стукання в європейську браму кацапським тараном з 2014 року. Це лише фантазії. При тому нічим не підкріплені. Факти, будь ласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 12:45 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:45 Цікава стаття. Спробуй проаналізувати. "ЕС не хочет торговой войны с Пекином, заявляет посол блока в Китае Если кратко: Посол ЕС в Китае Хорхе Толедо заявил, что блок не стремится к торговой войне с Пекином, несмотря на растущую напряженность в торговых отношениях. Особую озабоченность вызывает дискриминация европейских производителей медицинского оборудования на китайском рынке. Нарастание торговых трений ▪️ Взаимные расследования: - ЕС ввел тарифы до 45,3% на китайские электромобили. - Китай в ответ начал расследования европейской свиной и молочной продукции. - Пекин ограничил импорт европейского коньяка. ▪️ Проблемы медицинского сектора: - ЕС инициировал расследование госзакупок медицинского оборудования в Китае. - Европейские производители, работающие в Китае более 20 лет, сталкиваются с дискриминацией. - Блок готов применить зеркальные меры к китайским компаниям в Европе. Позиция ЕС ▪️ Стремление к диалогу: - Пять лет переговоров не принесли реального прогресса. - ЕС подчеркивает желание избежать торговой войны. - Блок призывает к прозрачности и равным условиям для всех участников рынка. Перспективы отношений ▪️ Возможные последствия: - Риск эскалации торговых споров. - Готовность ЕС к ответным мерам в случае продолжения дискриминации. - Необходимость поиска компромиссных решений. Источник: Reuters" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 12:48 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:48 (змінено) 10 хвилин тому, karbo сказав: Це лише фантазії. При тому нічим не підкріплені. WTF??? 10 хвилин тому, karbo сказав: Факти, будь ласка. Будь ласка - автопромисловість Європи загинається під тиском Китаю. Так само промисловість СЕС і вітроенергетики. Фольксваген закриває заводи. Макрон і Жоржа Мелоні постійно дзвонять і катаються в Китай (в паніці бігають по стелі) Китай віджав (за допомогою вагнерівців) французські поклади урану. і т.д. і т.п. - як з кошика кожен день. 7 хвилин тому, karbo сказав: "ЕС не хочет торговой войны с Пекином Канєшна нє хочєт - він її програє вчисту 15.09.2022 в 10:56, Музей сказав: До речі, в її виступі в Брюселі йшлося й про Китай, що атакує Євросоюз економічно. Змінено В неділю в 12:53 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 12:52 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:52 2 минуты назад, vadimv сказал: Китай віджав (за допомогою вагнерівців) французські поклади урану. Я же просив факти, а не фантазії. Чий вагнер? Хто є постачальником урану в США? Кому вигідна монополія? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 12:54 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:54 4 минуты назад, vadimv сказал: 7 минут назад, karbo сказал: ЕС не хочет торговой войны с Пекином Канєшна не хочєт - він її програє вчисту Знову ж таки, я просив факти,а не фантазії. Де тут місце тарана? Яку користь в даному випадку має Китай від війни рф з Україною? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 12:59 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:59 Тільки що, karbo сказав: Знову ж таки, я просив факти,а не фантазії. Де тут місце тарана? Яку користь в даному випадку має Китай від війни рф з Україною? Нагадаю, кінець 2021 р, якась лиса кацапська залупа зачитує ультиматум Європі: - вигнати війська США з Європи - відкотити НАТО до кордонів 1997 року Чиї це вимоги? Це вимоги Китаю. Про користь я вже написав - Китай придбав собі Сербію, Угорщину і Словаччину. Зараз йдуть переговори щодо продажу Франції, Італії та Німеччини. Такі факти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 13:00 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:00 Только что, vadimv сказал: Нагадаю, кінець 2021 р, якась лиса кацапська залупа зачитує ультиматум Європі: - вигнати війська США з Європи - відкотити НАТО до кордонів 1997 року Чиї це вимоги? Це вимоги Китаю. Ахаха Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 13:03 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:03 (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: ви ж доросла людина! як часто за своє життя ви зустрічали людей які ото все? <..> The Roads We Take © "На моє щастя, я почав в дорослому житті, після армії (хоч і не одразу, бо армія продукує ще ту інфантильність), ходити не тими путями, де про зарплату, а пробивався на ті, де про гроші (звісно, відносно МСЕК, невеликі 😉 ). А на тих путях таких людей багато, бо це основа бізнес-відносин, звісно, багато й інших, але користуючись мантрою "найєбать можна, але тільки один раз" потиху опиняєшся в оточенні, яке тобі до майже вподоби (ну звісно, не без піідарів, яки тимчасово необхідні). На жаль багато з тих непоганих людей з мого оточення перейшли вже на той бік Стіксу ( але ... з іншим згоден, таке сучасне життя, інфантили превалюють ... про причини не буду, бо ... )))) *це філософське та риторичне, практикуюсь у рідній мові, щоб Альцгеймер не наздогнав ))) звалю попрацюю ))) Змінено В неділю в 13:06 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз