murava Опубліковано: В четвер в 16:33 Поділитись Опубліковано: В четвер в 16:33 (змінено) 3 часа назад, sat-prof сказал: . "Я продовжую говорити, що Львів набагато безпечніший за Тель-Авів. Людям не подобається, коли я так кажу, але я кажу", - сказав він. Читайте також: Україна – не Ізраїль. Чи можливо відкрити українське небо до кінця війни? Шо воно там несе в ефір? Цікаво хто в здоровому глузді буде літати в аеропорт, до якого кинджал долітає за 5 хв після заходу в повітряний простір країни? Змінено В четвер в 16:33 користувачем murava Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 16:33 Поділитись Опубліковано: В четвер в 16:33 3 хвилини тому, murava сказав: У Польщі все нормально думають, тому вони вже будують багаторівневі укріплення на кордоні з нами. Про всяк випадок. Випадкі всякі бувають. Як прийде до влади хунта на чолі з Залізним Генералом, то цілком ймовірно, що разом з кацапами підуть на Польщу. Он серед харківських вже такі настрої є. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В четвер в 16:37 Поділитись Опубліковано: В четвер в 16:37 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Як прийде до влади хунта на чолі з Залізним Генералом, то цілком ймовірно, що разом з кацапами підуть на Польщу. Он серед харківських вже такі настрої є. Скоріше чорні полковники.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В четвер в 16:42 Поділитись Опубліковано: В четвер в 16:42 8 хвилин тому, murava сказав: Шо воно там несе в ефір? Цікаво хто в здоровому глузді буде літати в аеропорт, до якого кинджал долітає за 5 хв після заходу в повітряний простір країни? якщо вам стільки ж заплатять, і не таке ще нести почнете 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 16:49 Поділитись Опубліковано: В четвер в 16:49 До речі, сьогодні ж празник у совків. Щиро поздоровляю Сексінку:) Прихований текст Багато років тому, в країні під назвою СССР, цього дня (7 листопада) відзначалося свято Великої Жовтневої Соціалістичної Революції... Молодшому поколінню вже, пожалуй, і не пояснити, що воно таке... День жовтневої революції припадав на листопад, а не на жовтень... Хто зна чого... Видно так нада було... По тогочасній ієрархії урочистостей, 7 листопада - "різдво комунізму"... Люди виходили на парад похмурими осінніми вулицями і несли червоні прапори і транспаранти з понаписуваною абракадаброю... В сірому небі літали ворони і байдуже срали додолу... Був офіційний вихідний день... На параді хтось виступав і розповідав якусь неймовірну ***ню... - "В общим скоро тут буде комунізм", - неодмінно закінчував оратор свою промову, без всякої попередньої логіки... Люди терпляче то слухали і сильно чекали закінчення містерії на предмет випить... В магазині можна було купить якийсь дефіцит, тіпа тюльки й халви в сірій, твердій, жирній бумазі... На колір, смак та консистенцію бумага і халва були однакові, але халва була солодка... Комунізм амбітно обіцяв, що скоро в магазінах можна буде купить все, що тобі треба, за безплатно... Але поки що в магазінах не було ніхера даже за гроші... Яких, в принципі, теж не було... Ленін стояв пам'ятником біля клубу і дивився, щоб ніхто не втік з параду до його завершення... Справжній Ленін лежав в мавзолеї під склом. Я бачив, коли був у Москві з батьком. Ленін був мертвий і, як на мертвого, виглядав цілком пристойно... В костюмі... Я думав про те, що скоро вчені винайдуть "живу воду", побризкають нею на Леніна, і Ленін оживе, і вже буде жить всігда... Працівниці "чайної" в білих халатах споглядали парад з порогу і лузали насіння... Чоловіки час від часу оглядалися на "чайну", і вздихали... Комунізм все не приходив... Я, пам'ятаю, весь час думав: якщо треба було строїть комунізм, то якого хера було робить "соціалістичну" революцію, а не "комуністичну" зразу?... Чому соціалізм не можна було пропустить? Спитать не було в кого... Діти співали "Что тебе снится крейсер Аврора" і тримали в руках портрети столітніх дідів з політбюро цекакепеесес... Брежнєв, Суслов, Косигін, Гречко... Найменших, ще геть не тямущих дітей цими днями приймали в "жовтенята", вішали зірку на шкільну форму... Така собі примусова поголовна ідеологічна вакцинація... Подібний неймінг викликав скорше якісь асоціації з інфекційним гепатитом ("жовтуха"), а не революцією... Чиста, сука, Візантія в її найогидніших гротескних формах... А крейсер Аврора був припнутий цепом в Ленінграді на річці, як собака... "В сімнадцятому році, в жовтні, Щоб ти щасливо жив сьогодні... Його гармати бойові Проголосили дні нові"... Цікаво, нащо моя пам'ять це пам'ятає напам'ять через сорок з лишнім років... Часом не помню, скільки мені точно років... 52? 51? 53?... Треба калькулятор... Так: 2021 мінус 1969... - 52 пише... Ну, дето так... - А цю херню про крейсер чогось помню... Треба ж тобі... Після параду треба було нести прапори й транспаранти назад в школу й здати вчителю праці... Там вони чекали наступної "революції" чи "побіди"... Потім вчитель праці урочисто запрошував до своїх апартаментів вчителя фізкультури і вони вдвох пили самогонку з одного стакана... - "Ну, давай за того октября!", - спрагло виголошував фізрук... - Закусювали... То тюлькою, то халвою... То бумагою... Потім, коли союз розвалився, фізрук і трудовик вже пили просто так... Без празника... Увечері по телевізору показували кіно "Комуніст" або "Чапаєв"... В кінці фільма комуніста вбивали кляті жирні куркулі з довгими нечесаними бородами... Кожного разу... Кожен рік... Чапаєва вбивали тоже... (с) Віталій Чепинога 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: В четвер в 17:25 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:25 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В четвер в 17:26 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:26 Останній місяць ТЦК відмовилися від примусової мобілізації чоловіків, старших за 50 років. У навчальних центрах Збройних Сил України на сьогодні залишилося менше десятка мобілізованих, яким 50+ років. Про це «Главкому» повідомило джерело в Головному управлінні доктрин і підготовки Генерального штабу ЗСУ. Ця ситуація пов’язана з тим, що на виконання внутрішнього розпорядження командування Сухопутних військ від кінця вересня ТЦК припинили примусово мобілізовувати чоловіків, старших за 50 років. «У силу своїх фізичних особливостей та хронічних хвороб старші люди не можуть повноцінно виконувати бойові завдання на лінії зіткнення, і бойові бригади (а саме для них зараз готують кадри навчальні центри) не хочуть брати таких людей», – пояснило джерело. Водночас ТЦК може призивати тих 50-59-річних, хто має дефіцитні військово-облікові спеціальності, запитані у війську: зварювальників, ремонтників важкої техніки, зв’язківців тощо. Зауважимо, що згідно з законодавством України, мобілізаційний вік залишається такий самий, тобто 18-60 років. glavcom.ua/country/society/henshtab-v-uchebkakh-majzhe-nemaje-cholovikiv-50-1029920.html#google_vignette Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: В четвер в 17:43 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:43 9 годин тому, sergio сказав: Чому відразу присісти?! За нелегальний перехід адміністративка світить.) ну і опціонально ДПСУ шники ТЦКашниками потім можуть передати) Ну це можна сказати вийти в білу. Самий чесний спосіб. Тому система з ним бореться найбільше: катери, теплаки, пакують ще на вокзалах і тп. Бо ти маєш башляти. ДПСУ половина постів скільки вполювали в річці. А про те скільки виїхало за бабки - ні слова. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: В четвер в 17:45 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:45 (змінено) 57 минут назад, Dmitriy_S сказал: День жовтневої революції припадав на листопад, а не на жовтень... Хто зна чого... Видно так нада було... По тогочасній ієрархії урочистостей, 7 листопада - "різдво комунізму"... Ви запитайте краще, чому ПЦУ досі не перейшла на сучасний календарь. Їй що, коріння заважає? Змінено В четвер в 17:47 користувачем vovova Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 17:48 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:48 1 хвилину тому, vovova сказав: Ви запитайте краще, чому ПЦУ досі не перейшла на сучасний календарь. Ї що, коріння заважає? Для мене вся ця релігійна хня - чисті мракобєси, вони мене взагалі не цікавлять:) 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В четвер в 17:48 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:48 1 хвилину тому, vovova сказав: Ви запитайте краще, чому ПЦУ досі не перейшла на сучасний календарь. Їй що, коріння заважає? ви хочете щоб бабок кондратій вхопив? вони і так зараз плутаються по два рази святкують перенесені свята, а так взагалі буде безлад. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
М.И. Опубліковано: В четвер в 17:54 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:54 2 часа назад, Dmitriy_S сказал: З Залужного такий юрист, як з мене балерина. Так що іврит йому не допоможе. Але найбільше мене вразив його рівень англійської. Це ж треба вміть, відправить послом до бритів чувака, який англійською володіє на рівні четвертого класу радянської школи. Май нейм із Валєра. Ландон із зе кепітал оф Грейт Брітан... тю для посла достаточно в лондоне 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В четвер в 17:57 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:57 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Для мене вся ця релігійна хня - чисті мракобєси, вони мене взагалі не цікавлять:) нема там нічого релігійного. бізнес онлі. і людям Бог не потрібен. вони люблять ритуали ) оце правильна церква! (з 12 хвилини) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 17:59 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:59 29 хвилин тому, 7351 сказав: Останній місяць ТЦК відмовилися від примусової мобілізації чоловіків, старших за 50 років. У навчальних центрах Збройних Сил України на сьогодні залишилося менше десятка мобілізованих, яким 50+ років. Про це «Главкому» повідомило джерело в Головному управлінні доктрин і підготовки Генерального штабу ЗСУ. Ця ситуація пов’язана з тим, що на виконання внутрішнього розпорядження командування Сухопутних військ від кінця вересня ТЦК припинили примусово мобілізовувати чоловіків, старших за 50 років. «У силу своїх фізичних особливостей та хронічних хвороб старші люди не можуть повноцінно виконувати бойові завдання на лінії зіткнення, і бойові бригади (а саме для них зараз готують кадри навчальні центри) не хочуть брати таких людей», – пояснило джерело. Водночас ТЦК може призивати тих 50-59-річних, хто має дефіцитні військово-облікові спеціальності, запитані у війську: зварювальників, ремонтників важкої техніки, зв’язківців тощо. Зауважимо, що згідно з законодавством України, мобілізаційний вік залишається такий самий, тобто 18-60 років. glavcom.ua/country/society/henshtab-v-uchebkakh-majzhe-nemaje-cholovikiv-50-1029920.html#google_vignette Так точно. На днях балакав зі знайомим по телефону. Їхав на Київ по Варшавській трасі, зупиняли три рази. Знайомому 63, але виглядає молодше. Бігли з планшетами наперегонки, були дуже розчаровані. Але попередили, щоб не розслаблявся, скоро і до таких черга дійде:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 18:02 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:02 4 хвилини тому, US7IGN сказав: нема там нічого релігійного. бізнес онлі. і людям Бог не потрібен. вони люблять ритуали ) оце правильна церква! (з 12 хвилини) Таке... Прихований текст Ранком в кафе на Бесарабці двоє молодих хлопців з брутальними сережками у вухах обговорювали якийсь стартап, пов’язаний з логістикою та комунікаціями між дрібними фермерськими господарствами, магазинами і споживачами… Тим часом мер Франківська Марцинків заявив, що гей не може бути патріотом… А на Прикарпатті, в горах почали монтувати черговий дерев’яний хрест, з підсвіткою, заввишки 25 метрів… Мені іноді здається, що люди більше вірять у сам хрест, ніж в Христа. Тобто, більше вірять в шматок деревини, в фетіш, а не в якогось там Іісуса та його вчення. І ставлять всюди ті хрести з завзяттям давньоримських намісників провінцій. Бо дерев’яний хрест це просто й понятно, а чого там той Іісус вчив — то щось абстрактне і не сильно придатне до наших буднів. Так само вірять і в Богоматір. Але не в будь-яку, а лише в гіпсову, красіво покрашену та позолочену… Зрештою, кожен сам живе в тій країні, в якій хоче. Бо країна, переважно, в головах, а не десь, при дорозі… (с) Віталій Чепинога 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В четвер в 18:11 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:11 Від початку широкомасштабної агресії фонд “Повернись живим” придбав піхотного озброєння на 1,3 мільярда гривень. З 2023 року придбано 4692 одиниці мінометів, гранатометів, кулеметів та снайперських гвинтівок. Відомо, що для снайперів фонд придбав канадські снайперські гвинтівки Cadex CDX-40 CBA Shadow калібру 375 CheyTac. Її максимальна дальність стрільби у бойових умовах — до 2 500 м при вазі 11 кг. 698 мінометів придбано у калібрі 82 мм та 120 мм. Прицільна дальність стрільби 120-мм мінометом МП-120 з далекобійним зарядом становить 7 100 м. Силам оборони фонд придбав 5 видів гранатометів: ATGL-L3 (1000 од.); Форт-600A (924 од.); RDS40-AGL (80 од.); УАГ-40 (50 од.); RDS40-MGL (30 од.) Також у трьох країнах придбано 1810 кулеметів: болгарські MG-1М; румунські ДШКМ; бельгійські FN Minimi. mil.in.ua/uk/news/povernys-zhyvym-peredav-pihotnogo-ozbroyennya-vzhe-na-1-3-mlrd-grn/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В четвер в 18:14 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:14 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Таке... Приховати вміст Ранком в кафе на Бесарабці двоє молодих хлопців з брутальними сережками у вухах обговорювали якийсь стартап, пов’язаний з логістикою та комунікаціями між дрібними фермерськими господарствами, магазинами і споживачами… Тим часом мер Франківська Марцинків заявив, що гей не може бути патріотом… А на Прикарпатті, в горах почали монтувати черговий дерев’яний хрест, з підсвіткою, заввишки 25 метрів… Мені іноді здається, що люди більше вірять у сам хрест, ніж в Христа. Тобто, більше вірять в шматок деревини, в фетіш, а не в якогось там Іісуса та його вчення. І ставлять всюди ті хрести з завзяттям давньоримських намісників провінцій. Бо дерев’яний хрест це просто й понятно, а чого там той Іісус вчив — то щось абстрактне і не сильно придатне до наших буднів. Так само вірять і в Богоматір. Але не в будь-яку, а лише в гіпсову, красіво покрашену та позолочену… Зрештою, кожен сам живе в тій країні, в якій хоче. Бо країна, переважно, в головах, а не десь, при дорозі… (с) Віталій Чепинога ну я ж не можу написати що єдине в що дійсно щиро вірять всі пацаки цієї планети незалежно від країни, раси та статі - це гроші Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В четвер в 18:17 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:17 06.11.2024 в 19:20, Canton сказав: Ні для кого не секрет, що зараз з усіх тилових частин, та частин забезпечення, військовослужбовці до 50 років і без обмежень по здоров'ю переводяться в бойові частини. Особливо люди без бойового досвіду. Ну принаймні у нас приїздять офіцери зі старших штабів і передивляються всі особові справи. Нити та вкатувати істерику не буду і не хочу, бо трохи знаю що робиться на фронті з особовим складом, точніше з його нестачею. Зараз командування прийняло рішення компенсувати людей для забезпечення навчального процесу. Бо подобається чи ні, а центр ми повинні сберегти в робочому стані і з спроможністю навчати людей так же якісно, як і завжди. Тому ми зараз можемо приймати з ТЦК для себе придатних для служби на тилових посадах в ВВНЗ, та НЦ. І чоловіків 50+. Оскільки все таки центр має гарну репутацію і гарний колектив для тих хто вміє і хоче працювати, ми пропонуємо призватися або перевестися до нас. Все одно, будуть мобілізаційні заходи далі. І якщо чесно, то є різниця де служити - десь в наметі на полігоні, або в Харкові чи Одесі. З поганого для "дуже розумних" - в центрі нема людей які "лежать на посадах" або працюють з ККД менше 100%. Або пашем, або служимо в іншому місці. Навіть з самими великими обмеженнями, ми зможемо пристроїти хитровиїбаних в дуже некомфортних умовах в якихось єбєнях. Все чесно, два варіанта. 1. Пашеш, сумлінно ставишся до виконання обов'язків - ти потрібен центру, для тебе роблять все можливе. Єблуєш, чи забухав, або якісь шкурняки чи крадіжки по службі тилу - вибач, ти сильно крутий для центра. Термін вікна можливостей - місяць. Список пріоритетних вакантів 151НЦ. Медики з освітою. Лікарі, фельдшери. Рота охорони. Ст стрільці, стрільці. Водії (С, С1, D +). Кухари їдальні. Електрики з досвідом і допуском. Зварювальники. Ремонтники. Будівельники. Бухгалтери, фінансисти, діловоди. Вимоги: Працездатність. Працелюбність. Відповідальність. Тверезий образ життя. БЗВП в 151НЦ. Якщо офіцерська посада і вища освіта- навчання. Харківський і Одеський регіон. Мінус - треба пахати. WhatsApp, Signal +380 50 650 72 37 +380 96 805 82 72 151nc.va@gmail.com 151 Навчальний Центр Роман Доник ага)) в мене в друга малий пішов на котракт в 19 років. зараз 22 йому. 2 роки сидів в роті охорони десь на західній. зараз вже в сумській області. далі істория умалчиваєт де він буде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 18:28 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:28 (змінено) 10 годин тому, US7IGN сказав: ну я ж не можу написати що єдине в що дійсно щиро вірять всі пацаки цієї планети незалежно від країни, раси та статі - це гроші То може то в них Бог якийсь Маніту:)) Змінено В п'ятницю в 04:24 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В четвер в 18:32 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:32 1 час назад, Dmitriy_S сказал: До речі, сьогодні ж празник у совків. Щиро поздоровляю Сексінку:) Скрыть контент Багато років тому, в країні під назвою СССР, цього дня (7 листопада) відзначалося свято Великої Жовтневої Соціалістичної Революції... Молодшому поколінню вже, пожалуй, і не пояснити, що воно таке... День жовтневої революції припадав на листопад, а не на жовтень... Хто зна чого... Видно так нада було... По тогочасній ієрархії урочистостей, 7 листопада - "різдво комунізму"... Люди виходили на парад похмурими осінніми вулицями і несли червоні прапори і транспаранти з понаписуваною абракадаброю... В сірому небі літали ворони і байдуже срали додолу... Був офіційний вихідний день... На параді хтось виступав і розповідав якусь неймовірну ***ню... - "В общим скоро тут буде комунізм", - неодмінно закінчував оратор свою промову, без всякої попередньої логіки... Люди терпляче то слухали і сильно чекали закінчення містерії на предмет випить... В магазині можна було купить якийсь дефіцит, тіпа тюльки й халви в сірій, твердій, жирній бумазі... На колір, смак та консистенцію бумага і халва були однакові, але халва була солодка... Комунізм амбітно обіцяв, що скоро в магазінах можна буде купить все, що тобі треба, за безплатно... Але поки що в магазінах не було ніхера даже за гроші... Яких, в принципі, теж не було... Ленін стояв пам'ятником біля клубу і дивився, щоб ніхто не втік з параду до його завершення... Справжній Ленін лежав в мавзолеї під склом. Я бачив, коли був у Москві з батьком. Ленін був мертвий і, як на мертвого, виглядав цілком пристойно... В костюмі... Я думав про те, що скоро вчені винайдуть "живу воду", побризкають нею на Леніна, і Ленін оживе, і вже буде жить всігда... Працівниці "чайної" в білих халатах споглядали парад з порогу і лузали насіння... Чоловіки час від часу оглядалися на "чайну", і вздихали... Комунізм все не приходив... Я, пам'ятаю, весь час думав: якщо треба було строїть комунізм, то якого хера було робить "соціалістичну" революцію, а не "комуністичну" зразу?... Чому соціалізм не можна було пропустить? Спитать не було в кого... Діти співали "Что тебе снится крейсер Аврора" і тримали в руках портрети столітніх дідів з політбюро цекакепеесес... Брежнєв, Суслов, Косигін, Гречко... Найменших, ще геть не тямущих дітей цими днями приймали в "жовтенята", вішали зірку на шкільну форму... Така собі примусова поголовна ідеологічна вакцинація... Подібний неймінг викликав скорше якісь асоціації з інфекційним гепатитом ("жовтуха"), а не революцією... Чиста, сука, Візантія в її найогидніших гротескних формах... А крейсер Аврора був припнутий цепом в Ленінграді на річці, як собака... "В сімнадцятому році, в жовтні, Щоб ти щасливо жив сьогодні... Його гармати бойові Проголосили дні нові"... Цікаво, нащо моя пам'ять це пам'ятає напам'ять через сорок з лишнім років... Часом не помню, скільки мені точно років... 52? 51? 53?... Треба калькулятор... Так: 2021 мінус 1969... - 52 пише... Ну, дето так... - А цю херню про крейсер чогось помню... Треба ж тобі... Після параду треба було нести прапори й транспаранти назад в школу й здати вчителю праці... Там вони чекали наступної "революції" чи "побіди"... Потім вчитель праці урочисто запрошував до своїх апартаментів вчителя фізкультури і вони вдвох пили самогонку з одного стакана... - "Ну, давай за того октября!", - спрагло виголошував фізрук... - Закусювали... То тюлькою, то халвою... То бумагою... Потім, коли союз розвалився, фізрук і трудовик вже пили просто так... Без празника... Увечері по телевізору показували кіно "Комуніст" або "Чапаєв"... В кінці фільма комуніста вбивали кляті жирні куркулі з довгими нечесаними бородами... Кожного разу... Кожен рік... Чапаєва вбивали тоже... (с) Віталій Чепинога В мене теж сьогодня свято. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В четвер в 18:38 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:38 На війні в Україні убито російського генерала, який організував “концтабір” на Донбасі. Командири бригади, якою командував окупант, катували місцевих чоловіків, які відмовлялися воювати та йти на “м’ясні штурми”. Про це повідомив у четвер, 7 листопада, полковник Збройних сил України, журналіст Анатолій Штефан "Штірліц" з посиланням на публікації в російських соцмережах. x.com/Shtirlitz53/status/1854572161987756335 tsn.ua/ato/na-viyni-v-ukrayini-ubito-rosiyskogo-generala-yakiy-organizuvav-konctabir-na-donbasi-2696442.html 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 18:39 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:39 5 хвилин тому, sergio сказав: В мене теж сьогодня свято. 😎 Я в курсі. Записав вас на візит в ТЦК, фо фрі. Не дякуйте:) Взагалі, ви корисний персонаж на форумі, бо кумедний. Ото як розказуєте, як пісок крали... Як представлю, що я їду лісапетою в якісь єбеня набрать мішок піску, а потім в сутінках крадуся машиною з виключеними фарами, щоб забрати награбоване майно... Сука, мене такий ржач розбирає, наче я Монті Пайтона три серії підряд подивився:))) 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В четвер в 18:43 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:43 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Я в курсі. Записав вас на візит в ТЦК, фо фрі. Не дякуйте:) Взагалі, ви корисний персонаж на форумі, бо кумедний. Ото як розказуєте, як пісок крали... Як представлю, що я їду лісапетою в якісь єбеня набрать мішок піску, а потім в сутінках крадуся машиною з виключеними фарами, щоб забрати награбоване майно... Сука, мене такий ржач розбирає, наче я Монті Пайтона три серії підряд подивився:))) Крадуть вночі з виключеними фарами тільки злодії. Я вдень з тачкою в оранжевій жилєтці з написом ШРБУ N°56 на спині. 😺 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 18:45 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:45 Тільки що, sergio сказав: Крадуть вночі з виключеними фарами тільки злодії. Я вдень з тачкою в оранжевій жилєтці з написом ШРБУ N°56 на спині. 😺 Хватить знущатися над моїми фантазіями:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В четвер в 18:53 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:53 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Хватить знущатися над моїми фантазіями:))) Даже страшно подумать, я надеюсь это не такие фантазии, как у Вадима сами знаете о ком?! 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз