миг Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Пів року не заходив, зайшов. Те ж сито і та сама вода)) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, karbo сказав: Підривають довіру до української влади нібито А з якого моменту стало можливим довіряти брехунам... Шашличків наїлися? Кави напилися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 години тому, MaxS сказав: докотився пропагандист. від кацапських посіпак інфографіку викладає Так він працює на перемогу рф, тільки не знаю, чи то виною тупі методички, чи то він сам від двох відомств платню отримує ... Роз'єднати українців по сортах, назначити одних ворогами, і нацькувати на них інших, це дорогого стоїть (хоча навряд там дорого платять). На дописи дивіться: всі лозунги не на об'єднання та боротьбу, а "вивчена безпомічність" та стояння на колінках: "нам нададуть", "весь світ за нас", "п*дори здохнуть" ... питання: п*идори самі здохнуть, чи все ж тре підняти сраку та їх повбивати? чекати подачок, чи самім тре братися до роботи? Таким чином вже більш ніж два роки вбивається: все само буде, і кордони 91-го моргентау принесе, і в нату візьмуть, і отЄСять ... Тьху, гидота ! ... Я пам'ятаю перші тижні війни і як працював фронт пропаганди: дівчинка з хлопцем вели новини, і хоч дівчинка ледь трималась від сліз, але завзято закликала: "бий, пали, русню!" і били, й палили ... Арестович постійно нагадував: "включаем козацкий драйв" й включали, обнадежував: "две-три недели, не сдаемся, боремся" , і боролися. Інші теж не соплі жували ... пропаганда працювала дуже гарно, без усяких "телемарахвонів" та довбнів з методичками на форумі. Не чув я тоді ні про "партнерів" в яких щось треба просити, ні про ф-16, а росіяни вигрібали класних піздячок, та у военкомати стояли черги ... А потім прийшла зима 22-го і все скінчилося, а весною 23-го і просралося ... маємо тепер, що маємо ... Якби ото всіх пропагандистів разом з їх керівниками можна будо б зміняти на хоч пару наших полонених хлопців, то була б нормальна ціна, я так гадаю. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Арестович постійно нагадував: "включаем козацкий драйв" й включали, обнадежував: "две-три недели, не сдаемся, боремся" , і боролися. Ще адептів Арестовича нам тут не вистачає ... А потім прийшла зима і "вадіми" виїхали закордон, снаряди з грошима закінчилися. Може в цьому проблема? Хоча, я чим далі читаю, тим більше бачу, що люди хочуть слухати "говорящіє голови", а не включати мізки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 53 хвилини тому, vadimv сказав: Ви ото як з штамповки з конвеєра ) @seksinika, заберіть його вже в тему електричок, він в політиці не тямить більше, ніж в електричках. Там хоч якісь роліки дивиться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, XL.pro сказав: Якщо лайно "заходить", значить знайшло свою аудиторію Лайно зайшло ще в 19му, і не виходить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, karbo сказав: я шарія подивився К партію вступили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, karbo сказав: Ти гадаєш на фронті мало його прихильників? По який бік фронту?😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 хвилин тому, anabioz сказав: Ще адептів Арестовича нам тут не вистачає ... А потім прийшла зима і "вадіми" виїхали закордон, снаряди з грошима закінчилися. Може в цьому проблема? Хоча, я чим далі читаю, тим більше бачу, що люди хочуть слухати "говорящіє голови", а не включати мізки. Рвати цитати з контексту, швиденько накинути ярлик, це для пропаганди норм, але в цьому випадку не спрацює ))) Мій пост був не про Арестовича, а про те, що нинішні пропагандони стали дуже тупими, й працюють на перемогу РФ, і написано чому. Можете поміркувати про це, а можете не міркувати) Боржом пити вже запізно, війну на фронті пропаганди майже програно ... але можна не совати ліжка, а змінити шльондр, не впевнений, що допоможе ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 години тому, anabioz сказав: @seksinika, заберіть його вже в тему електричок, він в політиці не тямить Свого хамства не вистачає, так побіг скаржитися доньці савєйськіх окупантів? ) Це так патріотично )) Вчинок дорослого чоловіка ))) Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, XL.pro сказав: Результати голосування у 2019 р показали, що це не "репрезентативна вибірка" (яка пророчила 60%), а пшик😉 Це вибірка з тих людей, які у своєму житті щось збудували, і чогось досягли, а отже не кончені довбні. На відміну від тих, хто чекав, що його почують у 2010, або дадуть зарплату 4т у 2019. І звісно мільйон дерев, а не буцигарня за дрова. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, karbo сказав: Я дивлюсь багато їхніх ресурсів RT Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 6 хвилин тому, vadimv сказав: Свого хамства не вистачає, побіг скаржитися доньці савєйськіх окупантів? ) Я його стримую, бо зарікався не вступати в діалог з ... (кх, як би так м'яко сказати?) ... недалекими. Змінено 2 години тому користувачем anabioz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 33 хвилини тому, DmiVady сказав: Арестович постійно нагадував: "включаем козацкий драйв" й включали, обнадежував: "две-три недели, не сдаемся, боремся" , і боролися. І доборолися. Замість того, щоб налаштовувати на тривале, виснажливе протистояння. Що маємо зараз? Де той абдристович? Кацапи знову під Харковом, у трьох кілометрах від Куп'ягська, і на березі Осколу . Напилися кофійку на березі Ялти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 10 хвилин тому, anabioz сказав: Я його стримую, бо зарікався не вступати в діалог з ... (кх, як би так м'яко сказати?) ... недалекими. Відколи це базарне хамство стало називатися "діалогом"... Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Розсмішили мене. Використовувати всі можливі джерела інформації мені ні совість, ні закон не забороняє. При цьому мантри шарія про українську владу не я тут розповсюджую. Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 20 хвилин тому, vadimv сказав: Відколи це базарне хамство стало називатися "діалогом"... От і я про те, що іспанський стид вести діалог з Вашим базарним хамством, маніпуляціями і невіглаством. Ви не цікавий співрозмовник, знайдіть собі когось по рівню. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Ну шо як вважаете, якщо трамп прийде, маятник качне в якийсь бік? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, Romatr сказал: Ну шо як вважаете, якщо трамп прийде, маятник качне в якийсь бік? Він сам того не знає 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, karbo сказал: Він сам того не знає Ну по заявам, спроба викрутити нам руки і рашкі.. питання тільки кому сильніше викрутить.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 12 минут назад, Romatr сказал: Ну по заявам, спроба викрутити нам руки і рашкі.. питання тільки кому сильніше викрутить.. Він людина сюрприз для самого себе насамперед. Спрогнозувати його дії неможливо. Він може порвати з Китаєм і це лише зміцнить союз з рф, він може через свого дружбана маска взазос з Китаєм і натиснути через нього на ту же рф. Якби зрозуміло, що путін напряму не підчиниться трампу, а Китаю прийдеться поступитися. Змінено 1 година тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, karbo сказав: Я так зрозумів, що @Vinsol2009 and @Canton тут добавку до пенсії відробляють і на їх пости увагу звертати не варто. Посадили трех индейцев в тюрьму за убийство оленя в зоопарке. Первый день — сын вождя по имени Сильные руки хотел разогнуть решетку. Второй день — второй сын вождя по имени Прыгун хотел перепрыгнуть стену. И только на третий день — вождь Зоркий глаз заметил, что в тюрьме не было четвертой стены… Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 минут назад, Romatr сказал: Ну по заявам, спроба викрутити нам руки і рашкі.. питання тільки кому сильніше викрутить.. А как он сможет рашке выкрутить руки? Ну чем, к примеру, может ее напугать, типа "Я сейчас как ......" Что? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, миг сказав: Пів року не заходив, зайшов. Те ж сито і та сама вода)) Як вам це вдалося? До бабки ходили? Гіпноз? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 52 минуты назад, Romatr сказал: Ну по заявам, спроба викрутити нам руки і рашкі.. питання тільки кому сильніше викрутить.. а що можна вкрутити скаженому собаці ? скаженого собаку може зупинити або куля , або бігтиме , поки сам впаде та зконає Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз