Canton Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня (змінено) 8 минут назад, Вячеслав63 сказал: Так він же депутатом був Значит тоже имел право на травмат... Интересно, а что с наградным оружием? Как там по нему? Змінено 19 жовтня користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня Вчора надійшла у продаж книга Боба Вудворда «Війна». Літературні експерти та критики, які ознайомились із книгою до її виходу, кажуть, що це інформаційна бомба. Сказати, що вона просто цікава – це насправді нічого не сказати. З того, що я чув про цю книгу від людей, яких з нею ознайомили до її виходу з друку, можна зробити висновок, що її не буде видано в Україні за Зеленського, як "Шоумен" Саймона Шустера та "Польща на війні" журналіста Збігнева Парафяновича. Чому? Тому що, як сказав мені один видавець: "Видаючи цю книгу я купую квиток на війну з владою. І це квиток в один кінець. Я не планую це робити.". Але, по-перше, Зеленський не завжди буде владою, а по-друге, я замовив собі вже цю книгу. Тож, отримаю і прочту. Чого і вам бажаю. Б. Береза 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 6 хвилин тому, Canton сказав: Значит тоже имел право на травмат... Интересно, а что с наградным оружием? Как там по нему? По ходу, все туманно. Що писав Аваков в 2017-ому - "...Но, мне совершенно ясно одно – такое право на короткоствольное оружие не должно быть поголовным и не должно реализовывать право на применение такого оружия в ситуациях на усмотрение владельца. Все это должно быть четко прописано соответствующим ЗАКОНОМ, который необходимо принять в парламенте. Мировая практика решения этого вопроса весьма разнообразна – от предельно жесткого запрета до предельно либеральной позиции." Якби у Пашинського був травмат - не було б питань, а з застосуванням вогнепальної зброї в побутових конфліктах - тут вже і виникають питання. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня (змінено) 12 минут назад, Вячеслав63 сказал: Якби у Пашинського був травмат - не було б питань, а з застосуванням вогнепальної зброї в побутових конфліктах - тут вже і виникають питання. Если огнестрел официальный (есть законодательное обоснование, пусть и кривое) - никаких вопросов вообще нет У Пашинского не могло быть левого ствола...не тот мальчик Все упирается в меру самообороны... Таких случаев вагон и тележка... Змінено 19 жовтня користувачем Canton 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня (змінено) 32 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Давно від Гіркіна нічого не чули? Запхніть його кантону в баобабченко, або вінсолу в люсю. Як ви замахали всі мразоту кацапську тягнути, годинами дивитись, і всерйоз обговорювати. Блювотиння. Латиніну вам в коханки. Змінено 19 жовтня користувачем ozor 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 15 хвилин тому, Canton сказав: Вчора надійшла у продаж книга Боба Вудворда «Війна». Літературні експерти та критики, які ознайомились із книгою до її виходу, кажуть, що це інформаційна бомба. Сказати, що вона просто цікава – це насправді нічого не сказати. З того, що я чув про цю книгу від людей, яких з нею ознайомили до її виходу з друку, можна зробити висновок, що її не буде видано в Україні за Зеленського, як "Шоумен" Саймона Шустера та "Польща на війні" журналіста Збігнева Парафяновича. Чому? Тому що, як сказав мені один видавець: "Видаючи цю книгу я купую квиток на війну з владою. І це квиток в один кінець. Я не планую це робити.". Але, по-перше, Зеленський не завжди буде владою, а по-друге, я замовив собі вже цю книгу. Тож, отримаю і прочту. Чого і вам бажаю. Б. Береза Що там чув Бляхер і чому він робить такі висновки, не прочитавши книжку - хтозна. То все на його совісті, вірніше, на її відсутності. Ось тут коротенький зміст - babel.ua/texts/111761-usi-pro-vse-znali-y-nihto-nichogo-ne-mig-zrobiti-rozsliduvach-bob-vudvord-rozpovidaye-yak-proval-ssha-v-afganistani-nerishuchist-yevropi-ta-imperski-ambiciji-putina-prizveli-do-viyni-perekazuyemo-knig А ось цей абзац дуже багато пояснює - "...Невдовзі після цього Байден сказав раднику з нацбезпеки Джейку Саллівану: «Якщо ми не виженемо Росію з України повністю, то якоюсь мірою дозволимо Путіну досягти бажаного. А якщо вдасться вигнати ― ризикуємо ядерною війною. Путін не дозволить викинути себе звідси без застосування ядерної зброї. Тож ми загрузли. Завеликі успіхи ― ядерка, замалі ― незрозумілі довгострокові наслідки». Відтак найбажанішим результатом війни для США стало або переконати Путіна погодитись заморозити конфлікт, або дочекатись, щоб щось зламалось у самій Росії." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 1 минуту назад, ozor сказал: Блювотиння. Действительно, зае...ли! Давайте про гопак, шаровары, вышиванку, кофе в Ялте, ядерное оружие за две недели и распад раши через пару месяцев... Акуенная же тема! Не? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 24 хвилини тому, Canton сказав: я замовив собі вже цю книгу. Тож, отримаю і прочту. Чого і вам бажаю А ви собі замовили, щоб прочитати і зробити власні висновки? Чи будете покладатися на переспів від «Рабіновича» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2 хвилини тому, Canton сказав: Если огнестрел официальный (есть законодательное обоснование, пусть и кривое) - никаких вопросов вообще нет У Пашинского не могло быть левого ствола...не тот мальчик Все упирается в меру самообороны... Таких случаев вагон и тележка... Вогнепал офіційний - тут немає питань. Тільки, по закону, наскільки я розумію, він не може використуватися для самозахисту. В законі тільки про мисливські рушниці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 4 хвилини тому, ozor сказав: Запхніть його кантону в баобабченко, або вінсолу в люсю. Як ви замахали всі мразоту кацапську тягнути, годинами дивитись, і всерйоз обговорювати. Блювотиння. Латиніну вам в коханки. Ви, взагалі, відео дивилися? Це відео Дениса Казанського. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: В законі тільки про мисливські рушниці. Есть куча подзаконых актов, с которыми мы не знакомы. думаю на Рейберте тему обсасывали, может можно найти... Мне не интересно, я и так знаю, что это за дядя... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Це відео Дениса Казанського. Так це ж русня и ИПСО! Вы еще не привыкли к подобным формулировкам? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 1 годину тому, Canton сказав: Вам - нет... А то еще причинное место отстрелите...хрен с ним, что себе, а то ж можно непричастному челу... Не нєпрічасному, а блаженному, житіє моє, тапочкі ебаумана. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня (змінено) 6 минут назад, outdoor24 сказал: А ви собі замовили, щоб прочитати і зробити власні висновки? Чи будете покладатися на переспів від «Рабіновича» Мне не интересно...я в этом треше живу... Змінено 19 жовтня користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 3 хвилини тому, Canton сказав: Мне не интересно...я в этом треше живу... Ага, тобто ви вільно володієте англійською, щоб читати такі книжки, просто не цікаво. Ну добре. 😉 І Бляхєра коментар теж сюди притягли, бо не цікаво. Зрозумів. До речі, він хіба вже виїхав? Бо якщо ні, то теж живе у цьому, але чомусь вирішив прочитати. Мабуть для того, щоб було чим пудрити мізки неписемним. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 6 минут назад, Вячеслав63 сказал: Вогнепал офіційний - тут немає питань. Тільки, по закону, наскільки я розумію, він не може використуватися для самозахисту. В законі тільки про мисливські рушниці. Так была непосредственная угроза жизни. Пьяный мужик навернул бутылкой по голове. Если бы Пашинский его застрелил, то было бы убийство при превышении. А так все нормально. Нанесенный вред меньше, чем возможные последствия при продолжении драки. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 10 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Ви, взагалі, відео дивилися? Це відео Дениса Казанського. Та пі***. Не дивився в не буду. одного прізвища мразоти гіркіна достатньо, щоб не чіпати лайно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 3 хвилини тому, ks6 сказав: Так была непосредственная угроза жизни. Пьяный мужик навернул бутылкой по голове. Если бы Пашинский его застрелил, то было бы убийство при превышении. А так все нормально. Нанесенный вред меньше, чем возможные последствия при продолжении драки. Якщо ти допустив саму можливість загрози життю ти вже програв 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 13 хвилин тому, Canton сказав: Так це ж русня и ИПСО! Саме так. Цим і є ваша гомосяча тикальна секта. 13 хвилин тому, Canton сказав: Мне не интересно...я в этом треше живу... Живу і створюю його. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня (змінено) 6 хвилин тому, ks6 сказав: А так все нормально. Звісно це нормально. Коли тебе послали за недоречне зауваження, хапатися за зброю. Звичайні будні поважних «людей», які вмикають режим Бога. Тільки одне питання залишилося - а чого ж тоді постраждалий отримав компенсацію, якщо пашинський був правий? Змінено 19 жовтня користувачем outdoor24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 22 минуты назад, ozor сказал: Як ви замахали всі мразоту кацапську тягнути, Вы примитивно мыслите. Как раз хорошо знать мнение врагов, это вам любой разведчик скажет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 1 хвилину тому, DimaF сказав: Вы примитивно мыслите. Как раз хорошо знать мнение врагов, это вам любой разведчик скажет. Краще примітивно мислити, та все ж мислити, ніж мислити мнєнієм, та ще й врагов. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2 хвилини тому, DimaF сказав: Вы примитивно мыслите. Как раз хорошо знать мнение врагов, это вам любой разведчик скажет. Бути дегустатором калу це поважна місія. Але не всі надають перевагу цьому хобі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 6 хвилин тому, US7IGN сказав: Якщо ти допустив саму можливість загрози життю ти вже програв Це з якогось нереального, ідеального світу, де послуги адвокатів не потрібні, і всі пукають фіалками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 4 минуты назад, ozor сказал: Краще примітивно мислити По Вам это особенно заметно... Идиотам живется проще и краще... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз