Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

8 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Так він же депутатом був

Значит тоже имел право на травмат...

Интересно, а что с наградным оружием? Как там по нему?

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вчора надійшла у продаж книга Боба Вудворда «Війна». Літературні експерти та критики, які ознайомились із книгою до її виходу, кажуть, що це інформаційна бомба. Сказати, що вона просто цікава – це насправді нічого не сказати. З того, що я чув про цю книгу від людей, яких з нею ознайомили до її виходу з друку, можна зробити висновок, що її не буде видано в Україні за Зеленського, як "Шоумен" Саймона Шустера та "Польща на війні" журналіста Збігнева Парафяновича. Чому? Тому що, як сказав мені один видавець: "Видаючи цю книгу я купую квиток на війну з владою. І це квиток в один кінець. Я не планую це робити.". Але, по-перше, Зеленський не завжди буде владою, а по-друге, я замовив собі вже цю книгу. Тож, отримаю і прочту. Чого і вам бажаю. Б. Береза

photo_2024-10-17_09-34-35.jpg

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Canton сказав:

Значит тоже имел право на травмат...

Интересно, а что с наградным оружием? Как там по нему?

По ходу, все туманно. Що писав Аваков в 2017-ому - 

"...Но, мне совершенно ясно одно – такое право на короткоствольное оружие не должно быть поголовным и не должно реализовывать право на применение такого оружия в ситуациях на усмотрение владельца.

Все это должно быть четко прописано соответствующим ЗАКОНОМ, который необходимо принять в парламенте. Мировая практика решения этого вопроса весьма разнообразна – от предельно жесткого запрета до предельно либеральной позиции."

Якби у Пашинського був травмат - не було б питань, а з застосуванням вогнепальної зброї в побутових конфліктах - тут вже і виникають питання. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Якби у Пашинського був травмат - не було б питань, а з застосуванням вогнепальної зброї в побутових конфліктах - тут вже і виникають питання. 

Если огнестрел официальный (есть законодательное обоснование, пусть и кривое) - никаких вопросов вообще нет

У Пашинского не могло быть левого ствола...не тот мальчик

Все упирается в меру самообороны...

Таких случаев вагон и тележка...

• Лайк 4
Посилання на коментар

32 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

Давно від Гіркіна нічого не чули?

Запхніть його кантону в баобабченко, або вінсолу в люсю.

Як ви замахали всі мразоту кацапську тягнути, годинами дивитись, і всерйоз обговорювати. 
Блювотиння.

Латиніну вам в коханки.

Змінено користувачем ozor
  • Лайк 2
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Canton сказав:

Вчора надійшла у продаж книга Боба Вудворда «Війна». Літературні експерти та критики, які ознайомились із книгою до її виходу, кажуть, що це інформаційна бомба. Сказати, що вона просто цікава – це насправді нічого не сказати. З того, що я чув про цю книгу від людей, яких з нею ознайомили до її виходу з друку, можна зробити висновок, що її не буде видано в Україні за Зеленського, як "Шоумен" Саймона Шустера та "Польща на війні" журналіста Збігнева Парафяновича. Чому? Тому що, як сказав мені один видавець: "Видаючи цю книгу я купую квиток на війну з владою. І це квиток в один кінець. Я не планую це робити.". Але, по-перше, Зеленський не завжди буде владою, а по-друге, я замовив собі вже цю книгу. Тож, отримаю і прочту. Чого і вам бажаю. Б. Береза

photo_2024-10-17_09-34-35.jpg

Що там чув Бляхер і чому він робить такі висновки, не прочитавши книжку - хтозна. То все на його совісті, вірніше, на її відсутності. Ось тут коротенький зміст - 

babel.ua/texts/111761-usi-pro-vse-znali-y-nihto-nichogo-ne-mig-zrobiti-rozsliduvach-bob-vudvord-rozpovidaye-yak-proval-ssha-v-afganistani-nerishuchist-yevropi-ta-imperski-ambiciji-putina-prizveli-do-viyni-perekazuyemo-knig

А ось цей абзац дуже багато пояснює -

"...Невдовзі після цього Байден сказав раднику з нацбезпеки Джейку Саллівану: «Якщо ми не виженемо Росію з України повністю, то якоюсь мірою дозволимо Путіну досягти бажаного. А якщо вдасться вигнати ― ризикуємо ядерною війною. Путін не дозволить викинути себе звідси без застосування ядерної зброї. Тож ми загрузли. Завеликі успіхи ― ядерка, замалі ― незрозумілі довгострокові наслідки».

Відтак найбажанішим результатом війни для США стало або переконати Путіна погодитись заморозити конфлікт, або дочекатись, щоб щось зламалось у самій Росії."

Посилання на коментар

1 минуту назад, ozor сказал:

Блювотиння.

Действительно, зае...ли!

Давайте про гопак, шаровары, вышиванку, кофе в Ялте, ядерное оружие за две недели и распад раши через пару месяцев...

Акуенная же тема! Не?

• Лайк 3
Посилання на коментар

24 хвилини тому, Canton сказав:

я замовив собі вже цю книгу. Тож, отримаю і прочту. Чого і вам бажаю

А ви собі замовили, щоб прочитати і зробити власні висновки? Чи будете покладатися на переспів від «Рабіновича»

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Canton сказав:

Если огнестрел официальный (есть законодательное обоснование, пусть и кривое) - никаких вопросов вообще нет

У Пашинского не могло быть левого ствола...не тот мальчик

Все упирается в меру самообороны...

Таких случаев вагон и тележка...

Вогнепал офіційний - тут немає питань. Тільки, по закону, наскільки я розумію, він не може використуватися для самозахисту. В законі тільки про мисливські рушниці.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, ozor сказав:

Запхніть його кантону в баобабченко, або вінсолу в люсю.

Як ви замахали всі мразоту кацапську тягнути, годинами дивитись, і всерйоз обговорювати. 
Блювотиння.

Латиніну вам в коханки.

Ви, взагалі, відео дивилися? Це відео Дениса Казанського.

Посилання на коментар

1 минуту назад, Вячеслав63 сказал:

В законі тільки про мисливські рушниці.

Есть куча подзаконых актов, с которыми мы не знакомы. думаю на Рейберте тему обсасывали, может можно найти...

Мне не интересно, я и так знаю, что это за дядя...

Посилання на коментар

1 минуту назад, Вячеслав63 сказал:

Це відео Дениса Казанського.

Так це ж русня и ИПСО!

Вы еще не привыкли к подобным формулировкам?

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Canton сказав:

Вам - нет...

А то еще причинное место отстрелите...хрен с ним, что себе, а то ж можно непричастному челу...

Не нєпрічасному, а блаженному, житіє моє, тапочкі ебаумана.

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, outdoor24 сказал:

А ви собі замовили, щоб прочитати і зробити власні висновки? Чи будете покладатися на переспів від «Рабіновича»

Мне не интересно...я в этом треше живу...

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Canton сказав:

Ага, тобто ви вільно володієте англійською, щоб читати такі книжки, просто не цікаво. Ну добре. 😉 І Бляхєра коментар теж сюди притягли, бо не цікаво. Зрозумів.

До речі, він хіба вже виїхав? Бо якщо ні, то теж живе у цьому, але чомусь вирішив прочитати. Мабуть для того, щоб було чим пудрити мізки неписемним.

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Вогнепал офіційний - тут немає питань. Тільки, по закону, наскільки я розумію, він не може використуватися для самозахисту. В законі тільки про мисливські рушниці.

Так была непосредственная угроза жизни. Пьяный мужик навернул бутылкой по голове. Если бы Пашинский его застрелил, то было бы убийство при превышении. А так все нормально. Нанесенный вред меньше, чем возможные последствия при продолжении драки. 

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Ви, взагалі, відео дивилися? Це відео Дениса Казанського.

Та пі***. Не дивився в не буду. 
одного прізвища мразоти гіркіна достатньо, щоб не чіпати лайно.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, ks6 сказав:

Так была непосредственная угроза жизни. Пьяный мужик навернул бутылкой по голове. Если бы Пашинский его застрелил, то было бы убийство при превышении. А так все нормально. Нанесенный вред меньше, чем возможные последствия при продолжении драки. 

Якщо ти допустив саму можливість загрози життю ти вже програв 

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, Canton сказав:

Так це ж русня и ИПСО!

Саме так. 
Цим і є ваша гомосяча тикальна секта.

13 хвилин тому, Canton сказав:

Живу і створюю його.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, ks6 сказав:

А так все нормально.

Звісно це нормально. Коли тебе послали за недоречне зауваження, хапатися за зброю. Звичайні будні поважних «людей», які вмикають режим Бога. 
Тільки одне питання залишилося - а чого ж тоді постраждалий отримав компенсацію, якщо пашинський був правий?

Змінено користувачем outdoor24
  • Лайк 1
Посилання на коментар

22 минуты назад, ozor сказал:

Як ви замахали всі мразоту кацапську тягнути,

Вы примитивно мыслите.

Как раз хорошо знать мнение врагов, это вам любой разведчик скажет.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DimaF сказав:

Вы примитивно мыслите.

Краще примітивно мислити, та все ж мислити, ніж мислити мнєнієм, та ще й врагов.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, DimaF сказав:

Вы примитивно мыслите.

Бути дегустатором калу це поважна місія. Але не всі надають перевагу цьому хобі.

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

Якщо ти допустив саму можливість загрози життю ти вже програв 

Це з якогось нереального, ідеального світу, де послуги адвокатів не потрібні, і всі пукають фіалками.

Посилання на коментар

4 минуты назад, ozor сказал:

Краще примітивно мислити

По Вам это особенно заметно...

Идиотам живется проще и краще...

• Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...