Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

25 хвилин тому, Canton сказав:

Граждане свободной Украины должны пользоваться только законными VPN-сервисами. 

Шуткі - шуткамі, а вот то что теперь огромние массіви техніческой інформации для нас недоступни, єто дуже погано..

Хотя, как сказал главний герой серіала "Інквізітор" - любое знаніе забірает власть у церкві..

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

40 хвилин тому, Dr.Yura сказав:

"Батько-палестинець плаче за своїм мертвим сином, у якого раптово свербить нога."

Там на відео все це е

Посилання на коментар

2 години тому, loader сказав:

готовим вивозити сім'ї знову. 

До першого блокпосту, а там тцк дводенна підготовка і на штурм.

Посилання на коментар

4 минуты назад, Leon26 сказал:

Шуткі - шуткамі, а вот то что теперь огромние массіви техніческой інформации для нас недоступни

так, саме  для вас

Бо у мене, наприклад, таких проблем немає. :unknown:

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 години тому, vadimv сказав:

На недомобілі, нездатному доїхати без дозарядок до кордону.

Із порожніми заправками, як було у Харкові теж далеко не доїдеш 

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Із порожніми заправками, як було у Харкові теж далеко не доїдеш 

Від Харкова до Краковця 1100 км. Потрібна або дизельна (газова) машина, здатна проїхати 1100 км на повному баку, або додаткова каністра.

Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

Від Харкова до Краковця 1100 км. Потрібна або дизельна (газова) машина, здатна проїхати 1100 км на повному баку, або додаткова каністра.

Ви забули про синю наліпку на задньому склі :lol:

Посилання на коментар

34 хвилини тому, US7IGN сказав:

Я з цього корабля зійду останнім.

У Талєба є краща аналогія, про намагання вихватувати центи з під катка.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

Ви забули про синю наліпку на задньому склі :lol:

Я не забув - у мене і на передньому (сонцезахистому козирку) вона є )

Свого часу з'їздив в епіцентр купив дві.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Щось петухи в кгбешно-європейському курнику розкукарікалися. Всі на Орбана батон крошат. Я до нього раніше ставився як до підментованого чекістамі. Тепер думаю. І емігрантів-мусульман він не пускає. А це сьогодні один із головних фронтів окупації Кремлем.

x.com/i/status/1844050348643864980

x.com/i/status/1843983793713229943

x.com/i/status/1843977798446358625

Змінено користувачем Leon26
Посилання на коментар

14 хвилин тому, US7IGN сказав:

<...> Статус біженця дає можливість багато зекономити. <...>

От тут я не дуже згоден ... моя думка така: не варто принижувати самооцінку, тим більш дитини, тим більш дівчинки.

Статус біженця=залежність від чужого ресурсу=інфантилізм.

Я гадаю, що вчитися жити, використовуючи свій ресурс, та ресурс попутників буде більш корисно в майбутньому.

Тому вчу (вірніше вже не вчу, бо дорОсла, показую ненав'язливо) спокійне відношення до грошей, не як до цілі, а як до інструменту.

Показую, що: "працювати потрібно не 12 годин на добу, а головою", що статки зовсім не залежать від кількості годин труда, але дуже залежать освіти та здібностей вчитися нового ...

Все це дитині усвідомити й втілити неможливо, якщо самооцінка низька ... а з ієрархічним інстинктом, гадаю, все норм: сама вміє працювати, вигравати олімпіади, і навіть Гугль знає її, та її першу наукову статтю) Тому тре підтримувати тільки високу самооцінку, бо в молодих дівчат це слабке місце, і принижувати її залежностями не маю бажання. Достатньо того, що більшість сучасних чоловіків інфантильні як вустриці ... хз де зятя шукать  )))

Ну, а найобувати державні установи, економити, якщо буде потреба, навчиться вже сама, в дорослому віці 😉 

Це суто моє бачення, не для сперечання )

Посилання на коментар

20 часов назад, Canton сказал:

Ураган в Штатах - классический "Черный лебедь"

Может повлиять на судьбу Украины просто катастрофически

Байден усе ж таки вимкнув ураган. Був 5 категорії, а вже першої, слабенький.(С)

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

10 минут назад, Canton сказал:

Байден усе ж таки вимкнув ураган. Був 5 категорії, а вже першої, слабенький.

Для Байдена, демократів і не тільки лишається ще економічна загроза від іншого урагана, ізраїльского.

Посилання на коментар

31 хвилину тому, DmiVady сказав:

От тут я не дуже згоден ... моя думка така: не варто принижувати самооцінку, тим більш дитини, тим більш дівчинки.

Статус біженця=залежність від чужого ресурсу=інфантилізм.

Я гадаю, що вчитися жити, використовуючи свій ресурс, та ресурс попутників буде більш корисно в майбутньому.

Тому вчу (вірніше вже не вчу, бо дорОсла, показую ненав'язливо) спокійне відношення до грошей, не як до цілі, а як до інструменту.

Показую, що: "працювати потрібно не 12 годин на добу, а головою", що статки зовсім не залежать від кількості годин труда, але дуже залежать освіти та здібностей вчитися нового ...

Все це дитині усвідомити й втілити неможливо, якщо самооцінка низька ... а з ієрархічним інстинктом, гадаю, все норм: сама вміє працювати, вигравати олімпіади, і навіть Гугль знає її, та її першу наукову статтю) Тому тре підтримувати тільки високу самооцінку, бо в молодих дівчат це слабке місце, і принижувати її залежностями не маю бажання. Достатньо того, що більшість сучасних чоловіків інфантильні як вустриці ... хз де зятя шукать  )))

Ну, а найобувати державні установи, економити, якщо буде потреба, навчиться вже сама, в дорослому віці 😉 

Це суто моє бачення, не для сперечання )

Можливість легально перебувати за кордоном жодним чином не принижує самооцінку. І так як принижують українців в Україні, гірше мабуть тільки на парашці. І самооцінка це добре, але людину ще оцінюють по тому скільки вона мов знає, які в неї освіта і загальний розвиток. Від порівняння з колишніми подругами та друзями, які лишились в Україні, у моїх дітей самооцінка тільки зростає. Ну і про заробити, а не вкрасти, це точно не на користь України. Я не хочу щоб мої діти займалися тим чим я займався перед тим як зможуть собі дозволити перший будинок та нормальну машину.

• Дякую 1
Посилання на коментар

31 хвилину тому, Canton сказав:

Байден усе ж таки вимкнув ураган. Був 5 категорії, а вже першої, слабенький.(С)

Потужний :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 година тому, Vinsol2009 сказав:

До першого блокпосту, а там тцк дводенна підготовка і на штурм.

Дружину спакують?) 

• Хаха 1
Посилання на коментар

49 хвилин тому, Leon26 сказав:

Щось петухи в кгбешно-європейському курнику розкукарікалися. Всі на Орбана батон крошат. Я до нього раніше ставився як до підментованого чекістамі. Тепер думаю. І емігрантів-мусульман він не пускає. А це сьогодні один із головних фронтів окупації Кремлем.

x.com/i/status/1844050348643864980

x.com/i/status/1843983793713229943

x.com/i/status/1843977798446358625

Так ти ж і сам "чекіст" , чого так напрягатись. Природно що орбан тобі до смаку. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Можливість легально перебувати за кордоном жодним чином не принижує самооцінку.

Зрозумів, перепрошую,  я чогось про виплати подумав і не взяв до уваги, що туристом жити довго не вийде, так, тре легальний статус, але без жебрацтва.

Інші пункти згоден, то сама вже давно працює над своєю освітою, книжки англійською почитує) німецька слабувата, але якщо попаде в мовну середу, то швидко нагонить, діти швидко вчаться нового, якщо батьки в дитинстві не проїбали.

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Я не хочу щоб мої діти займалися тим чим я займався перед тим як зможуть собі дозволити перший будинок та нормальну машину.

Згоден, щоб не було:

"Ми робимо це для того, щоб годувати наші сім'ї" © "Сім'я Сопрано" 😉

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, DmiVady сказав:

Інші пункти згоден, то сама вже давно працює над своєю освітою, книжки англійською почитує) німецька слабувата, але якщо попаде в мовну середу, то швидко нагонить, діти швидко вчаться нового, якщо батьки в дитинстві не проїбали.

Якщо потрібне спілкування з носіями там, то звертайтеся.

• Дякую 1
Посилання на коментар

Рамзан Кадыров объявил кровную месть двум депутатам ГД и миллиардеру Керимову — он считает, что они заказали его убийство🤣

«У них свои бизнесы, и они не просто забрали у этой женщины [Татьяны Ким] бизнес, а даже меня заказали, чтобы убить», — говорит Кадыров.

реакція кацапа

Володя мину подложил под страну такую, что не снилась ни половцам. Ни Ленину.

это не твой зуб это даже не мой зуб это их зуб.

когда власть диктатора слабеет, то его подданные начинают грызню.

Объявить публично, что он убьет сенатора и двух депутатов Госдумы России...
Пусть эти трое чуркобесы, но все же депутаты высшего органа законодательной власти!
Берега потеряны полностью от безнаказанности и вседозволенности. А Василич потеет от страха за юбкой молодухи...

скиглення кацапа через впн

Спойлер

Спойлер

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Canton сказав:

Вообще то The Sopranos

"Старая в альбоме есть фотография,

Мы на ней словно мафия, или просто семья" (с)

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...