МаТраС Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 21 хвилину тому, Evgenich сказав: Я якось вивчав історію твоїх повідомлень, і можу спростувати твою брехню, але от прямо зараз часу не маю. Якщо панству не напряжно, пошукайте його пости за 2020-22 роки, в одному з них ви знайдете приблизну дату і причину, чому він звільнився з москальскої армії. Треба віддати належне, що звільнився, не дивлячись на няшки, які начебто йому пропонували (за це респект). Але суті не міняє, то буде доказ, що ні в яких бойових діях (принаймі як військовий ЗСУ) він не приймав участі. подвійний агент? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 5 годин тому, Бездомный сказав: тут як бізнесплан розглядали спалення зписаних корчів від зсу ? Спецслужбы РФ предлагают тысячи долларов за поджог авто ВСУ, но никто их не получает я думаю, один із 50 отримує. це і треба зараз просувати в телегію.фб і тп,щоб до тих дибілів дойшло,що 12 впаяють точно,а от бабок може не бути Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 4 години тому, Вячеслав63 сказав: США і Британія дозволили Україні бити по тилах РФ: Guardian пише, що оголошувати про це поки не будуть uainfo.org/blognews/1726294813-ssha-i-britaniya-dozvolili-ukrayini-biti-po-tilah-rf-guardian.html кажись вже раза три була інфа.то дозволили ,то заборонили)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 6 минут назад, МаТраС сказал: подвійний агент? У кращому випадку легіонер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 1 годину тому, Canton сказав: Идиот конченый... а с хера лі ви так кажете? ну ненависть до 7351 якшо відкинути 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 (змінено) 10 минут назад, МаТраС сказал: а с хера лі ви так кажете? ну ненависть до 7351 якшо відкинути Я спробую на випередження. Прапор України для нього не символ дому. Це на рівні підсвідомості. Я вже говорив, що він у кращому випадку легіонер, і йому пофіг за кого грати. Реагує лише на форму супротивника. І його емоції на рівні корпоративної солідарності. Змінено 14 вересня 2024 користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 4 минуты назад, karbo сказал: Я вже говорив, що він у кращому випадку легіонер, і йому пофіг за кого грати. Реагує лише на форму супротивника. Как интересно то!!! Столько нового о себе узнаешь! Вы случайно не из этих, из экстрасексов которые? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 57 хвилин тому, Canton сказав: А если знаю? Что тогда? Играет роль только маркер "свой-чужой". И родной пиксель, мова - гораздо силенее шибают по психике, чем символ государственности... даже не на 3-5 месте "Флаг України" рука не підіймається написати, чомусь... 11.09.2024 в 16:04, Canton сказав: Я давал присягу один раз - СССР. 07.09.2024 в 17:03, Canton сказав: Владимир Владимирович Путин - президент Российской Федерации. Написати маленькими літерами теж "рука не підіймається", чомусь -- але є нюанс... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 (змінено) 3 минуты назад, Canton сказал: Как интересно то!!! Столько нового о себе узнаешь! Вы случайно не из этих, из экстрасексов которые? Я лише нормально аналізую психологію інтернетних базік. Вони рано чи пізно видають своє справжнє нутро емоціями. Для особливо обдарованих - ти спалився. Змінено 14 вересня 2024 користувачем karbo 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 7 минут назад, karbo сказал: ... Прапор України для нього не символ дому... Хм. Чому ж, символ. Але не такий "щоб побачив і ерекція". А от зустріти українця - ото да, екстаз. Хоча, кому як. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 18 минут назад, МаТраС сказал: ...ну ненависть до 7351 якшо відкинути Та прям, ненависть 🤣. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 (змінено) 3 минуты назад, 988888 сказал: Хм. Чому ж, символ. Але не такий "щоб побачив і ерекція". А от зустріти українця - ото да, екстаз. Хоча, кому як. Саме побачив і відчув повну безпеку. Для нього безпека лише у формі. Тобто, жодної прив'язки до України. Процедура пеленання прапорами зайва. Це тупо ідіотське рішення. Змінено 14 вересня 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 (змінено) 7 хвилин тому, 988888 сказав: Хм. Чому ж, символ. Але не такий "щоб побачив і ерекція". А от зустріти українця - ото да, екстаз. Хоча, кому як. Тобто, для вас ті українці, що були в полоні -- вже не українці? Чи забрехались, відмазуючи ... ? На фото українці, про яких йшла мова -- прапори України вони тримають не тому, що їх змусили -- вам цього не зрозуміти... Змінено 14 вересня 2024 користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 9 минут назад, karbo сказал: Я лише нормально аналізую психологію інтернетних базік. Хреновый из Вас анализатор... Иначе бы не пропустили некоторые факты моей биографии...в частности связанные со службой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 6 минут назад, 988888 сказал: Та прям, ненависть 🤣. Ненависть слишком сильное чуйство...тут скорее некоторая брезгливость, как в чужую блевотину случайно рукой влез... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 7 минут назад, karbo сказал: Процедура пеленання прапорами зайва. Це тупо ідіотське рішення. +100500 Сценарий "мальчиков-зайчиков" с парада 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 1 хвилину тому, Canton сказав: Хреновый из Вас анализатор... Иначе бы не пропустили некоторые факты моей биографии...в частности связанные со службой В 1991 році не перейшов на службу до України -- служив до пенсії в ерефії -- цього достатньо. Зараз продовжуєш служити ерефії -- на інфофронті... Гадиш Україні по дріб'язку -- тому нікому не цікавий... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 (змінено) 12 минут назад, Canton сказал: Хреновый из Вас анализатор... Иначе бы не пропустили некоторые факты моей биографии...в частности связанные со службой Саме в твоїй поведінці і прослідковується компенсація внутрішньої українськості службою. Типу, зробив більше, аніж українці по духу. А тому маю право. Може воно і так, я цього не даний момент заперечувати не буду. Але твій психотип для мене повністю зрозумілий. Змінено 14 вересня 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 3 минуты назад, karbo сказал: внутрішньої українськості Это как это? Не расшифруете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 1 година тому, Alvalk сказав: Схоже, національний кешбек помер, ще не народившись. У проекті держбюджету наступного року заморозили майже всі соцстандарти, — нардеп Железняк Програма «Підтримка внутрішнього попиту на вітчизняні товари та послуги», на яку цьогоріч планували витратити 3 млрд грн, зникла. Мінімальна зп у 2025 році — 8 тис грн. Прожитковий мінімум — 2920 грн. Для держслужбовців — 2102 грн. зато чесно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 Только что, Canton сказал: Это как это? Не расшифруете? Українець таких питань би не задавав. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 (змінено) 3 минуты назад, karbo сказал: Українець таких питань би не задавав. Понятно... Продолжайте наблюдение...а я понаблюдаю за наблюдателями... Интересная картинка вырисовается, на 100500% подтверждающая мои мысли... Профессионализьму не пропьешь... Змінено 14 вересня 2024 користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 2 минуты назад, Canton сказал: ...а я понаблюдаю за наблюдателями Схоже, ти в цьому помилився. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 8 минут назад, karbo сказал: Але твій психотип для мене повністю зрозумілий. Вынужден Вас разочаровать - Вы и примерно даже не представляете... По причине оперирования только той информацией, которую я САМ счел возможным предоставить. А глубокие исследования Вы не имеете возможности провести по причине отсутстия пациента и отсутствия у Вас соответствующей квалификации... В моей конторе на составление психокарты уходило не менее года (может и больше, тесты были регулярные)...и это были ТАКИЕ зубры, не строидомовские Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 4 минуты назад, karbo сказал: Схоже, ти в цьому помилився. "Тикайте собі у сраку" (С) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз