Магирус Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 33 хвилини тому, Дощ сказав: БМП-1 Це навіть не машина - там стабілізаторів немає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 6 хвилин тому, Магирус сказав: Це навіть не машина - там стабілізаторів немає Ходовка ідентична бмп-2. І що, що немає? У спг також немає, а заряд практично такий же 73мм, і в бтра немає, а який стаб на турелі козака чи хамві? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня Регулярно данатю цим товаришам. Благодійний фонд «Фонд підтримки зовнішньої розвідки України» szru.gov.ua/news-media/news/stvoreno-blahodiinyi-fond-z-pidtrymky-ukrainskoi-rozvidky- 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня 9 годин тому, vadimv сказав: Дорогу Суми-Харкв побудували в 2018 А його попереджала розвідка Америки, що через півроку буде вторгнення? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня Будни Харькова. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня 7 часов назад, Дощ сказал: Це одноразові окопи, там де бачите дерево в основі - на сезон. Щось серйозніше - лише бетон. Але навіть в такому стані - то краще ніж нічого Не надо оправдівать вот єто гавно... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня (змінено) Ось тепер заживемо! Блин, я даже названий таких не знаю... Тонга підписала комюніке Саміту миру Джерело: https://censor.net/ua/n3496833 Змінено 27 червня користувачем Canton 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня 8 хвилин тому, Canton сказав: Ось тепер заживемо! Блин, я даже названий таких не знаю... Тонга підписала комюніке Саміту миру Джерело: https://censor.net/ua/n3496833 зараз прийде Бездомний та пояснить що нарівні із заманюванням кацапів в Бучу це є іншим прикладом мудрого застосування стратегем: Підняти шум на сході - напасти на заході 聲東擊西 absurdopedia.net/wiki/Абсурдотека:Искусство_войны_(Дарт_Херохито,_Сунь_Цзы) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня 5 хвилин тому, Canton сказав: Ось тепер заживемо! Тонга підписала комюніке Саміту миру Джерело: https://censor.net/ua/n3496833 Навіть люди в Тонго, 6ляха, розуміють, що треба підписувати, а ти - ніт 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня 3 минуты назад, tort сказал: Навіть люди в Тонго, 6ляха, розуміють, що треба підписувати, а ти - ніт "Тикайте собі у сраку" (С) 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня 1 година тому, Canton сказав: Ось тепер заживемо! Блин, я даже названий таких не знаю... Тонга підписала комюніке Саміту миру Джерело: https://censor.net/ua/n3496833 А Сан-Томе́ и При́нсипи? Очень я переживаю . 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Очень я переживаю . "А ты его не чеши" (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня (змінено) 4 години тому, Vinsol2009 сказав: А його попереджала розвідка Америки, що через півроку буде вторгнення? Я в грудні 2013 писав, що мордор не відчепиться від України, поки вона не стане його частиною, хоча ніяка розвідка мене не попереджала. Це було ясно, як божий день. І про базу в Севастополі було ясно ще тоді, і про ЯЗ, і про бомбардувальники, і про ракети, і про прийом з усіх боків, і про склади, і про вступ до НАТО. Змінено 27 червня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня 2 хвилини тому, vadimv сказав: Я в грудні 2013 писав, що мордор не відчепиться від України, поки вона не стане його частиною, хоча ніяка розвідка мене не попереджала. Це було ясно, як божий день. І про про базу в Севастополі було ясно ще тоді, і про ЯЗ, і про бомбардувальники, і про ракети, і про прийом з усіх боків, і про склади, і про вступ до НАТО. кордони 1991 (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня (змінено) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: кордони 1991 (с) США забили болта і на кордони 1945 і на Європу взагалі. Залишивши Україну розбиратися з тим, що самі натворили Змінено 27 червня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня 15 хвилин тому, vadimv сказав: Це було ясно, як божий день. Не усім, зелена пліснява пручалась. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня 3 години тому, Canton сказав: Не надо оправдівать вот єто гавно... Ну, про гавно не гавно може судити лише той, хто закопувався мпл під шквальним вогнем ворога Тут важлива ціна питання - якщо за гавно заплачено як за гавно - одна справа, якщо за гавно як за бетон - справа зовсім інша 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня 2 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Не усім, зелена пліснява пручалась. Угода Бернса з ***лом взагалі передбачала здачу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня 5 минут назад, Дощ сказал: Ну, про гавно не гавно може судити лише той, хто закопувався мпл під шквальним вогнем ворога Это 30 км от линии соприкосновения Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня 14 хвилин тому, Дощ сказав: Ну, про гавно не гавно може судити лише той, хто закопувався мпл під шквальним вогнем ворога Тут важлива ціна питання - якщо за гавно заплачено як за гавно - одна справа, якщо за гавно як за бетон - справа зовсім інша Головне не порівнювати з недолугими кацапам та лінією суровікіна. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня (змінено) Що буває, коли попереду взагалі немає ніяких окопів. Змінено 27 червня користувачем Vinsol2009 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: кордони 1991 (с) врятує лише смута на кацапії - громадянська війна на кацапії під зовнішнім санкційним тиском . Як після Лівонської війни , або - після Першої світової . або - після Афганської . кацапи мають всі шанси піти цим сценарієм . Тільки цього разу рятувати їх не слід , а слід допомагати ділитися на улуси . Можна арферістовича лжедмітрієм ІІІ поставити . наразі інакше те не лікується . https://www.facebook.com/reel/8012724658791413 Змінено 27 червня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня 6 минут назад, Бездомный сказал: громадянська війна на кацапії під зовнішнім санкційним тиском . И голым Моргентау! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня 7 минут назад, Бездомный сказал: кацапи мають всі шанси піти цим сценарієм . "А если нет?"(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня Только что, DimaF сказал: И голым Моргентау! план Моргентау втілюється сам собою - санкційний тиск - то і є втілення плана Моргентау . 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз