US7IGN Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 17 хвилин тому, Simbol сказав: Всё? А зачем собирались? neolurk.org/wiki/Горизонт_завален 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня (змінено) 17 годин тому, XL.pro сказав: Ви в темі, скиньте посилання який саме матеріал вважаєте цікавим. Буду вдячний IMHO, найголовніше і найактуальніше зараз - на цій картинці, яку я багато разів вже викладав). Все інше там дуже специфічне для сприйняття і густо приправлене теорією змови жидомасонів з рептилоїдами ) Наприклад, там стверджується, що футбол з'явився у давньому Єгипті, де дві команди з 11 храмових жерців з Гізи та Луксора розігрували, хто з них буде правити об'єднаним Єгиптом наступні 4 роки. ) А м'яч символізував Землю (планету), яку вони буцають ногами по пилюці. )) Загалом ця КОБа (концепція общєственной бєзопасності, як вони її називають) - це таке термоядерне поєднання радикального ісламізму зі сталінізмом і КДБ-шними методичками. Православно-бандитський джихадизм. І агент охранки Пушкін пророк його. ) Якщо ще цікаво - в мережі є купа відео генерала Петрова. Його я мабуть виставляти не буду, бо там параноя і інші психічні розлади во всєй красє. Ще там був Зазнобін, тихий шизофрєнік ) "Параноики пишут нолики, шизофреники вяжут веники" (с) )) І Єфімов, балабол-всєзнайка (повна версія того фрагмента): Змінено 16 червня користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня (змінено) требование Путина отдать ему город Херсон - первый в истории Человечества случай, когда захватчик требует отдать ему территорию, откуда его же армия с позором бежала. Змінено 16 червня користувачем Бездомный 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 2 години тому, Simbol сказав: В Украине на 15 триллионов долларов полезных ископаемых, бабки…. Бабки им, нам бусы))) Тем, кто останется Иван, иди домой. Здесь водки нет (с) 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 1 час назад, Бездомный сказал: план Моргентау - демілітарізація , деіндустріалізація , деурбанізація Ти глянь, Бездомный вирвався від санітарів кафедри в світ без галоперидолу... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 56 хвилин тому, Propeller сказав: Там сейчас 98 стран. Думаю Штаты там очень серьезно играют под ковром. Нужна картина "Мир против нарушителя мирового порядка" . Да и сама идея проведения такого форума , думаю, коллективная. Так, але не тільки. Це крок проміжний. "Під килимом" досі передісторія: той факт, що хйло і вся рашка повністю косплеять гітлерівців і ІІІ рейх. Хоча кому потрібно - в курсі і матеріалів гори і гори, з початку 2000-х. Думаю, коли цей етап закінчиться - буде і той. Одна справа - порушник, інша - гітлер з ядеркою. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 2 хвилини тому, murava сказав: Ти глянь, Бездомный вирвався від санітарів кафедри в світ без галоперидолу... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 2 часа назад, Canton сказал: В соцмережі зайшов, а тут вже.... Самий час для народних забав. Р. Доник Да пошли ты уже долбо*ба доника, "вслед за русским кораблем". Он был ссукой еще с 14-го - ты же его лично знаешь... Делился? Шо бутусик, шо, доний - все порохнявые выкормыши, и реально из себя ничего не представляют. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 25 хвилин тому, pump сказав: Да пошли ты уже долбо*ба доника, "вслед за русским кораблем". Он был ссукой еще с 14-го - ты же его лично знаешь... Делился? Шо бутусик, шо, доний - все порохнявые выкормыши, и реально из себя ничего не представляют. Після війни, перед черговими виборами, будуть уявляти і навіть дуже. Більше того - виявиться, що вони й виграли війну, під керівництвом мудрого Порошенка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 34 минуты назад, pump сказал: Да пошли ты уже долбо*ба доника, "вслед за русским кораблем". Он был ссукой еще с 14-го - ты же его лично знаешь... Делился? Шо бутусик, шо, доний - все порохнявые выкормыши, и реально из себя ничего не представляют. Хоть знаете кто это, herr Насосик? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 1 час назад, Canton сказал: Зеленський: План дій, погоджений на Саміті миру, буде доведений до РФ, щоб на другому саміті зафіксувати реальний кінець війни Джерело: https://censor.net/ua/n3494875 Бляха муха, как только высвечивается /censor.net/ - считай, что либо подстава (в пользу порохнявого барыги), либо откровенный п***дежь. Третьего не дано. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня (змінено) 22 минуты назад, Canton сказал: Хоть знаете кто это, herr Насосик? Каненшна знаю, herr gandon. Змінено 15 червня користувачем pump 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня Дивлюся - нові люди. Доща не видно. Куди ви Доща поділи? Рекрутували в армію Мозамбіка? Трясьця... Я переживаю... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 2 часа назад, US7IGN сказал: і яка ж ваша версія чому їх піонери на кожній кухні не роблять? Це вироб не для піонерів. Вироб технологично важче за дрон. Тут потрібно виробництво плат, а не тільки відверточна збірка як для дронів. Хоча я знаю, що спрос від військових шалений. На багато що спрос шалений. Але нема кому за це платити та нема кому робити. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня Паніки немає. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 3 години тому, iiigolkin сказав: Після війни Так після війни чи після перемоги? Вас би - 60+ - на війну відправити. Це ж ви голосували за цю владу, але тепер маєте не призовний вік. Фактично підставили молодь, яка піде за ваш вибір воювати.Те, що рашисти не залишать нас у спокої - це зрозуміло кожному. Чимала частина тих, хто за домовленості, хоче їх не тому, що вірить, ніби все припиниться назавжди, а тому, що сподівається за час перемир'я виїхати з цього пекла. Не всі готові йти на жертви і роками воювати, народжувати і виховувати мобілізаційний ресурс під обстрілами, з постійним виттям сирен, без світла, тепла в постійному стресі та безнадії. Життя одне, а світ достатньо великий і у ньому ще є місця, де можна розпочати все з початку. Але щас прийде Дощ і почне нити 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 16 червня Поділитись Опубліковано: 16 червня 28 хвилин тому, Магирус сказав: Так після війни чи після перемоги? Є сумніви в нашій Перемозі? Діліться з кимось, хто теж сумнівається, ОК? Мені не цікаво. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 16 червня Поділитись Опубліковано: 16 червня 1 година тому, iiigolkin сказав: Є сумніви в нашій Перемозі? Так я у вас уточнюю: після війни, чи після перемоги? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 червня Поділитись Опубліковано: 16 червня (змінено) до xуйла ще не дійшло , що "великий геополітик" перетворив кацапію на ішака піхвоокії назавжди ? як швидко ми побачимо газ для піхвоокії за внутрішніми цінами кацапії ? Змінено 16 червня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 червня Поділитись Опубліковано: 16 червня 9 годин тому, pump сказав: засунь Ниряну зашло,и поздравляю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 червня Поділитись Опубліковано: 16 червня 9 годин тому, Propeller сказав: Там сейчас 98 стран. Думаю Штаты там очень серьезно играют под ковром. Нужна картина "Мир против нарушителя мирового порядка" . Да и сама идея проведения такого форума , думаю, коллективная. Идея появилась,и когда была надежда на успешное наступление на юге, с тех пор много чего изменилось на карте. Не в наше пользу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 червня Поділитись Опубліковано: 16 червня 9 годин тому, pump сказав: задолбал Не достаточно. Но разрывом пуканов удовлетворен 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 червня Поділитись Опубліковано: 16 червня (змінено) 37 минут назад, Vinsol2009 сказал: Идея появилась,и когда была надежда на успешное наступление на юге, с тех пор много чего изменилось на карте. Не в наше пользу. що саме ? піхвоокія була змушена відверто втрутитися рятувати свого ішака ? розгорнули внутрішню боротьбу в державах Заходу що до допомоги Україні ? ну так - все це було вирішено/сплановано ще до вторгнення кацапії . всі плани існують до першого зіткнення з супротивником . Змінено 16 червня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 червня Поділитись Опубліковано: 16 червня (змінено) 8 годин тому, iiigolkin сказав: Після війни, перед черговими виборами, будуть уявляти і навіть дуже. Більше того - виявиться, що вони й виграли війну, під керівництвом мудрого Порошенка. Экзамен на подтявкивание форумному дурачку успешно сдан. Змінено 16 червня користувачем Vinsol2009 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз