Vinsol2009 Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня По какой причине плесень в очередной раз обгадилась. Рассчитывали поднять авторитет завхоза клоуна, а вышло как всегда. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня І на додаток, мудрий наріт це невиправні ідіоти . Не я це сказав, а лауреат Шевченківський премії України. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 7 годин тому, DmiVady сказав: Дід Бідон то Бог? 0_0 А Конгрес то архангели? ) Не переймайтесь, то шуткую. А якщо встигнуть надати Ф-16 то тоді й подивимось, що воно таке, та й що може. Подивимось.відео будуть знатні) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 7 годин тому, DmiVady сказав: Дід Бідон то Бог? 0_0 А Конгрес то архангели? ) Не переймайтесь, то шуткую. А якщо встигнуть надати Ф-16 то тоді й подивимось, що воно таке, та й що може. Подивимось.відео будуть знатні) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня Ранкові думки пересічних москалів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 3 години тому, Vinsol2009 сказав: І на додаток, мудрий наріт це невиправні ідіоти . Не я це сказав, а лауреат Шевченківський премії України. От суки, не захотіли, щоб Порошенко здав Україну. Портніков без премії від ФСБ лишився. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня Цієї ночі збито 7 із 14 ракет та 17 із 17 ударних бпла Усього ворог застосував 31 засіб повітряного нападу, а саме: - 10 крилатих ракет Х-101/Х-555 із літаків стратегічної авіації Ту-95 МС - 3 балістичні ракети «Іскандер-М» - 1 аеробалістичну ракету Х-47М2 «Кинджал» - 17 ударних БпЛА типу «Shahed-131/136» 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 3 години тому, Vinsol2009 сказав: Китай... еще больше сблизился с Москвой. "Никогда такого не было и вот опять" (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 19 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: От суки, не захотіли, щоб Порошенко здав Україну. Портніков без премії від ФСБ лишився. Але ж не було б війни. Мабуть. Але, це не точно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня (змінено) 57 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Але ж не було б війни. Як не було її при Кравчуку і Кучмі. Треба було овоча не виганяти. Л - логіка. Змінено 14 червня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 3 минуты назад, vadimv сказал: Треба було овоча не виганяти. А шо? Надо было? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 7 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Але ж не було б війни. Мабуть. Але, це не точно. Якщо не здавати Україну, то війна була б. Варіантів в нас було тільки два, або здати Україну, або війна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Варіантів в нас було тільки два Это Ваше субъективное, абсолютно непрофессиональное мнение. Ваш голос учтен, благодарим за сотрудничество... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня (змінено) 21 хвилину тому, Canton сказав: А шо? Надо было? Если вас интересует мое субъективное, абсолютно непрофессиональное мнение - я вам скажу. Надо было или оставлять ЯО или вступать в Евросоюз и НАТО. Или оставлять кацапскую базу в Севастополе или делать там базу 6-го флота. Или сосать ... дешевый газ или вооружаться до зубов. Короче, надо было определиться - либо к умным, либо к красивым. А не принимать со всех сторон в любых количествах. "Компромиссы вас догонят" (с) Змінено 14 червня користувачем vadimv 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 4 хвилини тому, Canton сказав: Это Ваше субъективное, абсолютно непрофессиональное мнение. Ваш голос учтен, благодарим за сотрудничество... Ну да, ну да, Порошенко б ще п'ять років петляв би з Мінськими домовленостями. Улюблена казочка прихильників Петра Олексійовича. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня (змінено) 39 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Порошенко б ще п'ять років петляв би з Мінськими домовленостями. Ну так Кравчук з Кучмою ж 13 років з меморандумом петляли. Л - логіка. Змінено 14 червня користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: Улюблена казочка прихильників Петра Олексійовича. Ага, ага...натюрлих... Только то была добрая "казочка", а тут "хоррор" с зомбаками и преддверием ядерного апокалипсиса... "Продовжуйте...цікаво"(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 13 минут назад, vadimv сказал: Если вы меня спрашиваете шо надо было - я вам скажу. Я не спрашиваю ЧТО надо...я спросил конкретно про Яныка... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 6 хвилин тому, vadimv сказав: Ну так Кравчук з Кучмою ж 13 років з меморандумом петляли. Л - логіка. Тоді Єльцин був, можна було петляти. З Хуйлом такий варіант довго не проходив би. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 1 хвилину тому, Canton сказав: Ага, ага...натюрлих... Только то была добрая "казочка", а тут "хоррор" с зомбаками и преддверием ядерного апокалипсиса... "Продовжуйте...цікаво"(С) Моліться, щоб Трамп прийшов. Бо інакше тут буде така срака, що навіть тяжко уявити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня (змінено) 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: тут буде така срака, що навіть тяжко уявити. А то я не знаю... Притом она будет в ЛЮБОМ случае...годом раньше-годом позже - уже роли не играет... Точка невозврата уже пройдена Змінено 14 червня користувачем Canton 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня (змінено) 28 хвилин тому, Canton сказав: я спросил конкретно про Яныка... Конкретно про овоча я уже сказал, но могу повторить - нефиг было его выгонять. Сидели б ото как еблорусы и сосали дешевый газ. Змінено 14 червня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 1 хвилину тому, Canton сказав: А то я не знаю... Притом она будет в ЛЮБОМ случае...годом раньше-годом позже - уже роли не играет... З Трампом є шанси піти по м'якому сценарію. Але втрата населення все рівно буде і мігрантів тут буде дофіга. Європа нам своїх піджене взамін на українців. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз