Evgenich Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня (змінено) 1 час назад, Dmitriy_S сказал: . Ви таки доб'єте країну, якщо вас не зупинити. Десь я вже це чув і бачив... А, згадав, на Донбасі 2014. Точно з такими гаслами піздануті бабки з бомжуватого вигляду імбіцилами блокували дороги для військових. І ще в Сіверську та Лисику чув, мовляв: чего вы сюда пришли? Вот по нам стреляют, потому что вы тут. А на питання "так хто стріляє?", розводять руками і включають дурня. P.S. який же ти йолоп. От чого ти зараз не втечеш, коли так не любиш Україну і українців? Змінено 4 червня користувачем Evgenich 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 47 минут назад, Dmitriy_S сказал: А є гарантії, що нападуть? Спитай у одного з "гарантів" цілості України.🤬 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 4 минуты назад, murava сказал: Може у людини є вклейка в тцкшний аусвайс, многа дєнег - і йому ці ваші тарифи і проблеми бусифікації просто на поржать. Зараз майже будь-який прораб в будові, хто має 6-8 вімазаних від армії людей, може заробляти мільйон в місяць легально, без реєстрації та смс. Я за Вас радий, але прошу, не ретранслюйте цю свою інформацію надто завзято хоча б місяць, бо ще почують ті хлопці, що зараз у мене криють дах))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 1 хвилину тому, Evgenich сказав: P.S. От чого ти зараз не втечеш, коли так не любиш Україну і українців? Я дуже люблю Україну, мені тут подобається. І українців люблю. Не всіх правда. А от коли знищують країну, яку я люблю - до такого байдужим бути не можу. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня Только что, Dmitriy_S сказал: Я дуже люблю Україну, мені тут подобається. І українців люблю. Не всіх правда. А от коли знищують країну, яку я люблю - до такого байдужим бути не можу. Вижче ж приклад наводив. Ну один в один. Хто, бля, Україну знищує? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 51 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: А є гарантії, що нападуть? Ким треба бути щоб це писати зараз? Риторичне. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня (змінено) 3 минуты назад, Gonchik сказал: Я за Вас радий, але прошу, не ретранслюйте цю свою інформацію надто завзято хоча б місяць, бо ще почують ті хлопці, що зараз у мене криють дах))) Не хочете ділитись мільйоном? Не переживайте, якщо все піде так, як задумала влада, така лафа протриває лише до осені, а потім всі будуть заздрити собаці Шаріку з анекдоту, в якого є перспективи. Змінено 4 червня користувачем murava Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Тобто адекватні в Україні тільки неукраїнці. Ясно-понятно, так і запишемо. я про щось таке вже давно здогадувався 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 42 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Давайте з іншого боку зайдемо. Припустимо, що кацапи обов'язково нападуть. Через рік-п'ять-десять. Як ви зараз хочете цьому запобігти? Україна в цій війні суб'єкт, не об'єкт. Якщо Захід надасть хоча б 100 літаків з ракетами до них, то першим чином будуть вибиті війська РФ з Криму, відрізати від сухопутного коридору. Далі, з такої позиції сідати за стіл переговорів. Якщо, літаків та /або ракет не нададуть, або будуть умови їх використання, тоді капітулювати, продавати майно в Україні (у кого є) і переїжджати в іншу країну. Чого не хотілося б. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня (змінено) 16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Повна перемога України неможлива Можлива, тільки вона вигядає трохи інакше - без оцих усих "Кацапи капітулюють, влада на кацапії переходить під контроль України, йде повне роззброєння кацапів." Просто на мордорі починається війна всих з усіма, і їм більше не до наступу на Україну. Змінено 4 червня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 2 хвилини тому, XL.pro сказав: Україна в цій війні суб'єкт, не об'єкт. з чого ви взяли? Північна Корея це теж суб'єкт? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня (змінено) 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Північна Корея це теж суб'єкт? Це ліва задня нога Китаю. Змінено 4 червня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 16 хвилин тому, Evgenich сказав: Десь я вже це чув і бачив... А, згадав, на Донбасі 2014. Точно з такими гаслами піздануті бабки з бомжуватого вигляду імбіцилами блокували дороги для військових. І ще в Сіверську та Листку чув, мовляв: чего вы сюда пришли? Вот по нам стреляют, потому что вы тут. А на питання "так хто стріляє?", розводять руками і включають дурня. Ждуни Авдіївки. Розповідь кореспондента: Record_2024-06-03-10-19-47.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 1 хвилину тому, vadimv сказав: Це ліва задня нога Китаю. не підказуйте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 2 минуты назад, vadimv сказал: Просто на мордорі починається війна всих з усіма, і їм більше не до наступу на Україну. Приведите хоть одну политическую силу в рашке которая может что-то такое организовать. Или национальное движение. Если в полуголодные 90-е и Белый дом расстреляли и с чехами пердячим паром они сумели порешать. А тогда протестного потенциала было в избытке. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 7 хвилин тому, XL.pro сказав: Україна в цій війні суб'єкт, не об'єкт. Якщо Захід надасть хоча б 100 літаків з ракетами до них, то першим чином будуть вибиті війська РФ з Криму, відрізати від сухопутного коридору. Далі, з такої позиції сідати за стіл переговорів. Якщо, літаків та /або ракет не нададуть, або будуть умови їх використання, тоді капітулювати, продавати майно в Україні (у кого є) і переїжджати в іншу країну. Чого не хотілося б. Та ви фантазер. Але все буде інакше. Трамп нас не підведе:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 2 хвилини тому, XL.pro сказав: Ждуни Авдіївки. Розповідь кореспондента: Record_2024-06-03-10-19-47.mp4 а скільки ви особисто знаєте людей з Авдіївки? давно там були? це як я зараз побачивши наркоманів на Оболоні зніму їх на телефон і буду розказувати на ютюбі що всі українці наркомани 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 15 хвилин тому, Evgenich сказав: Вижче ж приклад наводив. Ну один в один. Хто, бля, Україну знищує? Українці. Де руками кацапів, а де і власними. А могли б закінчити війну і розвиватись. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 2 хвилини тому, ks6 сказав: Приведите хоть одну политическую силу в рашке которая может что-то такое организовать. Или национальное движение. У вагнеров почти что получилось. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня (змінено) 4 хвилини тому, ks6 сказав: Приведите хоть одну политическую силу в рашке которая может что-то такое организовать. Или национальное движение. Если в полуголодные 90-е и Белый дом расстреляли и с чехами пердячим паром они сумели порешать. А тогда протестного потенциала было в избытке. Та Вадім з Бездомним - це два найкращі фантазери форуму:) Змінено 4 червня користувачем Dmitriy_S 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Але все буде інакше. Трамп нас не підведе:) Вгатить з танків по Капітолію? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 1 хвилину тому, vadimv сказав: Вгатить з танків по Капітолію? Томагавками по Москві. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня (змінено) 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Та Вадім з Бездомним - це два найкращі фантазер форуму:) То не фантазії, а просто необхідна умова подальшого існування України і західного світу взагалі. Фантазії - це коли розказують про якісь мирні договори з підарасами, які вони нібито будуть виконувати. Змінено 4 червня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 1 хвилину тому, vadimv сказав: Фантазії - це коли розказують про якісь мирні договори з підарасами. вас забули спитати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня (змінено) 3 хвилини тому, US7IGN сказав: вас забули спитати А, ще є такий різновид фантазій, в якому мордор переходить на бік Заходу в протистоянні проти Китаю. І стає демократичним. Змінено 4 червня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз